Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 kinga-kinia napisał(a):widzicie jaka ta moja Dosia jest piękna i szczęśliwa :loveu: Widzimy :multi: uśmiech od ucha do ucha...nic nie trzeba mówić, widać, że jest szczęśliwa na MAXAAA :loveu: Quote
Lionees Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Super!Super!Super! Dośka jest w 7 niebie,kot ma towarzyszkę do zabawy i wszyscy są zadowoleni:loveu:.Dosieńka trafiła na kochający domek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kinga-kinia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 mi się podoba ta fotka gdzie Dosia język wytyka :evil_lol: a ten bałwanek to jest przeznaczony dla piesków z Sochaczewa no chyba ze Dosia go nie odda :eviltong: Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 kinga-kinia napisał(a):mi się podoba ta fotka gdzie Dosia język wytyka :evil_lol: a ten bałwanek to jest przeznaczony dla piesków z Sochaczewa no chyba ze Dosia go nie odda :eviltong: Dosia wogóle fajnie pozuje do zdjęć...modelka normalnie z niej wyrosła :loveu: A skoro Dosia zakochała się w bałwanku to jej nie zabieraj, masz przecież tych maskotek dla naszych psiaków od groma to niechaj i Dosieńka ma swoją a dla naszych starczy napewno i tak jesteśmy bardzo wdzięczne za prezenty dla naszych podopiecznych :loveu: Quote
kinga-kinia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jutro zajdę do lumpeksu może jeszcze jakieś maskotki dokupię i w końcu wyśle tą paczkę do Sochaczewa ;) Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 kinga-kinia napisał(a):jutro zajdę do lumpeksu może jeszcze jakieś maskotki dokupię i w końcu wyśle tą paczkę do Sochaczewa ;) Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
kinga-kinia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jeszcze paczki nie wysłałam a ty już dziękujesz ? Quote
Ziutka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 kinga-kinia napisał(a):jeszcze paczki nie wysłałam a ty już dziękujesz ? Ano już tak mam, że nawet za szczere chęci dziękuje :loveu: :eviltong: A jak wyślesz to drugi raz podziękuje :cool3: Quote
kinga-kinia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dobra cioteczki teraz was proszę o domowe sposoby na choróbska bo moja córcia znowu chora tzn nawet nie zdążyła jeszcze wyzdrowieć a to już ponad miesiąc minął dostała kolejny antybiotyk co mi się bardzo nie podoba .....dziś jej dałam kanapkę z czosnkiem nie smakowało jej ale zjadła ....ciotka luka po proszę o przepis na syrop z cebuli ;) Quote
Ziutka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 LUKA, przepis na SYROP z cebuli na CITO !!! :mad: :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ależ oni sa zgodni na tych zdjęciach. moja sucz by dążyła do natychmiastowego zamordowania wroga :diabloti: Quote
kinga-kinia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dosia jest przyjazna do zwierząt szczeka tylko na duuuże psy -czyżby jej jakiś duży w schronisku dokuczał ?:evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dziś była u mnie wolontariuszka z Gdyńskiego schroniska Dosia bardzo jej się spodobała :cool3: Quote
Lionees Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ona się wszystkim baaardzo podoba:loveu: Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 kinga-kinia napisał(a):Dziś była u mnie wolontariuszka z Gdyńskiego schroniska Dosia bardzo jej się spodobała :cool3: A wcale nie dziwne, że jej się spodobała...przecież jest ślicznym psiakiem :loveu: Quote
kinga-kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 wczoraj Dosia była wystraszona bo mieliśmy gości z okazji urodzin córci ....w nocy Dosia zwymiotowała bo trawy sie nażarła .....pozdrawiam ja żadko zaglądam bo chora w wyrku leżę oczywiście Dosia jest wszędzie tam gdzie ja chyba mnie pokochała :cool3: Quote
Ziutka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 kinga-kinia napisał(a):w nocy Dosia zwymiotowała bo trawy sie nażarła To norma u psów, mój też wcina trawę żeby sobie wyczyścić żołądek a potem wymiotuje, że ulala :mad: kinga-kinia napisał(a): .....pozdrawiam ja żadko zaglądam bo chora w wyrku leżę oczywiście Dosia jest wszędzie tam gdzie ja chyba mnie pokochała :cool3: To zdrowiej szybciutko, dużo zdrówka życzę :loveu: A Dosia zapewne kocha Cię najmocniej jak tylko potrafi :lol: Quote
kinga-kinia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 fajne fotki Dosi porobiłam ale jutro prześle bo dziś nie mam siły to przeziębienie rozłożyło mnie na łopatki ......dziś mój tata widział Dosie i był zachwycony w sobotę teściowa widziała ale nic nie mówiła......wczoraj TŻ cały dzień z Dosią wychodził ale ona woli ze mną do niego aż tak bardzo nie lgnie ....to papa do jutra Quote
Lionees Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ziutka napisał(a):To norma u psów, mój też wcina trawę żeby sobie wyczyścić żołądek a potem wymiotuje, że ulala :mad: Jak jeszcze mieliśmy Diankę,a mój młodszy syn miał 3-4 latka,to wiele razy widział jak Diana wcinała trawę,w końcu któregoś razu nie wytrzymał,podszedł do niej i z przejęciem powiedział:"Diana nie jedz tyle trawy,bo krową zostaniesz":p. Życzę wam Kinguś dużo zdrówka:calus: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 dosia wie, kogo kochać :cool3:. a wyrzyg po trawie to nic ważnego, niech sobie rzyga na zdrowie :diabloti:. czekamy na fotki fotki fotki... i żeby teściowa coś w końcu powiedziała :evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 fotki wysłane do cioteczki i wkrótce tu będą :) Quote
Recommended Posts