Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kinga-kinia napisał(a):
widzicie jaka ta moja Dosia jest piękna i szczęśliwa :loveu:

Widzimy :multi: uśmiech od ucha do ucha...nic nie trzeba mówić, widać, że jest szczęśliwa na MAXAAA :loveu:

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super!Super!Super!
Dośka jest w 7 niebie,kot ma towarzyszkę do zabawy i wszyscy są zadowoleni:loveu:.Dosieńka trafiła na kochający domek:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

kinga-kinia napisał(a):
mi się podoba ta fotka gdzie Dosia język wytyka :evil_lol: a ten bałwanek to jest przeznaczony dla piesków z Sochaczewa no chyba ze Dosia go nie odda :eviltong:

Dosia wogóle fajnie pozuje do zdjęć...modelka normalnie z niej wyrosła :loveu:
A skoro Dosia zakochała się w bałwanku to jej nie zabieraj, masz przecież tych maskotek dla naszych psiaków od groma to niechaj i Dosieńka ma swoją a dla naszych starczy napewno i tak jesteśmy bardzo wdzięczne za prezenty dla naszych podopiecznych :loveu:

Posted

kinga-kinia napisał(a):
jutro zajdę do lumpeksu może jeszcze jakieś maskotki dokupię i w końcu wyśle tą paczkę do Sochaczewa ;)

Bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

kinga-kinia napisał(a):
jeszcze paczki nie wysłałam a ty już dziękujesz ?

Ano już tak mam, że nawet za szczere chęci dziękuje :loveu: :eviltong:
A jak wyślesz to drugi raz podziękuje :cool3:

Posted

dobra cioteczki teraz was proszę o domowe sposoby na choróbska bo moja córcia znowu chora tzn nawet nie zdążyła jeszcze wyzdrowieć a to już ponad miesiąc minął dostała kolejny antybiotyk co mi się bardzo nie podoba .....dziś jej dałam kanapkę z czosnkiem nie smakowało jej ale zjadła ....ciotka luka po proszę o przepis na syrop z cebuli ;)

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Dziś była u mnie wolontariuszka z Gdyńskiego schroniska Dosia bardzo jej się spodobała :cool3:

A wcale nie dziwne, że jej się spodobała...przecież jest ślicznym psiakiem :loveu:

Posted

wczoraj Dosia była wystraszona bo mieliśmy gości z okazji urodzin córci ....w nocy Dosia zwymiotowała bo trawy sie nażarła .....pozdrawiam ja żadko zaglądam bo chora w wyrku leżę oczywiście Dosia jest wszędzie tam gdzie ja chyba mnie pokochała :cool3:

Posted

kinga-kinia napisał(a):
w nocy Dosia zwymiotowała bo trawy sie nażarła

To norma u psów, mój też wcina trawę żeby sobie wyczyścić żołądek a potem wymiotuje, że ulala :mad:

kinga-kinia napisał(a):
.....pozdrawiam ja żadko zaglądam bo chora w wyrku leżę oczywiście Dosia jest wszędzie tam gdzie ja chyba mnie pokochała :cool3:

To zdrowiej szybciutko, dużo zdrówka życzę :loveu:
A Dosia zapewne kocha Cię najmocniej jak tylko potrafi :lol:

Posted

fajne fotki Dosi porobiłam ale jutro prześle bo dziś nie mam siły to przeziębienie rozłożyło mnie na łopatki ......dziś mój tata widział Dosie i był zachwycony w sobotę teściowa widziała ale nic nie mówiła......wczoraj TŻ cały dzień z Dosią wychodził ale ona woli ze mną do niego aż tak bardzo nie lgnie ....to papa do jutra

Posted

Ziutka napisał(a):
To norma u psów, mój też wcina trawę żeby sobie wyczyścić żołądek a potem wymiotuje, że ulala :mad:

Jak jeszcze mieliśmy Diankę,a mój młodszy syn miał 3-4 latka,to wiele razy widział jak Diana wcinała trawę,w końcu któregoś razu nie wytrzymał,podszedł do niej i z przejęciem powiedział:"Diana nie jedz tyle trawy,bo krową zostaniesz":p.
Życzę wam Kinguś dużo zdrówka:calus: