kinga-kinia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dosia jest kochana tylko jak się kładziemy spać to ona się kładzie między mną a TŻ :evil_lol: pilnuje nas żebyśmy dzieciątka nie zmajstrowali :cool3: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='kinga-kinia']Dosia jest kochana tylko jak się kładziemy spać to ona się kładzie między mną a TŻ :evil_lol: pilnuje nas żebyśmy dzieciątka nie zmajstrowali :cool3:[/QUOTE] Taki pies to bardzo dobry srodek antykoncepcyjny:evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 he he he tak jest :grin: po co tabletki kupować lepiej wziąść sunie z Sochaczewa :evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='kinga-kinia']he he he tak jest :grin: po co tabletki kupować lepiej wziąść sunie z Sochaczewa :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
marzenna79 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kinia, pozdrowienia dla ślicznej suni, która pilnuje swoich państwa w łóżku... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ucałowania dla Pati !!! :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
kinga-kinia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Ola164']A to dopiero łobuz :evil_lol: ale za to jaka kochana łobuziara :evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A na jakieś foteczki Dosieńki możemy liczyć :cool3: ? Quote
luka1 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 kinia dzięki za zasilenie naszego konta :loveu: Quote
kinga-kinia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 luka1 napisał(a):kinia dzięki za zasilenie naszego konta :loveu: nie ma za co ;) podziwiam was za to co robicie dla zwierzaków a ponieważ dzieli mnie od was duża odległość to chociaż tak mogę pomóc ;) w wolnej chwili wstawię fotki Dosi . Quote
kinga-kinia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wiem ze to wątek Dosi ale koleżanka prosiła bym wstawiła tu opis i fotki psinki którą znalazła a nie może zatrzymać . 26 LUTEGO W PASAŻU HANDLOWYM NA CHEŁMIE W GDAŃSKU ZNALEZIONO KILKUMIESIĘCZNĄ SUCZKĘ PODOBNĄ DO JAMNIKA SZORSTKOWŁOSEGO.Sunia była zziębnięta,mokra i silnie wystraszona.Nikt nie zwracał na nią uwagi.Zawiozłam ją do schroniska,nie miała czipa a ja nie miałam sumienia jej zostawić.Wzięłam ją do domu,jednak nie może u mnie zostać na stałe,mimo,że jest grzeczna,posłuszna i nie sprawia żadnego kłopotu a nawet prosi jak chce wyjść na dwór.Niestety moje suki jej nie tolerują Proszę o dom dla niej Kontakt [email protected] lub pod numerem telefonu 601 97 33 44 Pomóżcie znaleźć dla niej domek Quote
Ziutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 kinga-kinia napisał(a):Wiem ze to wątek Dosi ale koleżanka prosiła bym wstawiła tu opis i fotki psinki którą znalazła a nie może zatrzymać . Kinia...myślę, że powinnaś jej założyć wątek :roll: Quote
kinga-kinia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ziutka napisał(a):Kinia...myślę, że powinnaś jej założyć wątek :roll: masz rację już założyłam ...tylko z czasem kiepsko u mnie odkąd zaczęłam koty ratować. Quote
Ziutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 kinga-kinia napisał(a):masz rację już założyłam ...tylko z czasem kiepsko u mnie odkąd zaczęłam koty ratować. Daj linka Kochanieńka ;) Quote
Lionees Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Ziutka']Daj linka Kochanieńka ;) Ja Ci dam,bo znalazłam;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/gdansk-pilnie-potrzebny-domek-dla-jamnika-szorstkowlosego-132629/ Quote
kinga-kinia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Renata5']Ja Ci dam,bo znalazłam;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/gdansk-pilnie-potrzebny-domek-dla-jamnika-szorstkowlosego-132629/ dzięki Renatko :) Quote
Ziutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Renata5']Ja Ci dam,bo znalazłam;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/gdansk-pilnie-potrzebny-domek-dla-jamnika-szorstkowlosego-132629/ A dziękować...dziękować, już tam lecę :eviltong: Quote
kinga-kinia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 obiecałam zdjęcia Dosi to macie cioteczki podziwiajcie Quote
kinga-kinia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Już dawno w plenerze Dosi fotek nie robiłam trzeba to zmienić ;) ......wprawdzie Dosi się troszkę przytyło no ale ona lubi ze mną kanapeczki jeść ona wogle uwielbia jeść jedzenie wszystkich tylko nie swoje .....kotu też ciągle wyjada :evil_lol: Dosia codziennie z TŻ rano po świeżutki chlebek chodzi dla panci :cool3: już się przyzwyczaiłam ze gdzie ja jestem to i obok Dosia mój cień :) Moja Dosia i nikomu jej nie oddam :loveu: Quote
luka1 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 to zamiłowanie do kanapeczek do zasługa ciotki Zyty ze schroniska. Zawsze płacze że Murzyn, Lulka, Eurusia a kiedys Dosia pożarły jej śniadanie. Ale sama jak je to je dokarmia. Siedzą sępy wokoło i znają swoją kolejność w chapaniu. Złoszczą się gdy Zyta coś sobie wsadzi do dzioba. :evil_lol: Quote
Lionees Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No ten Twój kot to tak pasuje do tej kanapy,że prawie go na niej nie widać.Kot-kameleon:cool3: http://images38.fotosik.pl/71/5d66e1cedbaa1b37med.jpg Quote
kinga-kinia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jednym słowem ciotka Zyta rozpuszcza kanapkami psy :evil_lol: Luka wy tam w schronisku musicie poważnie pomyśleć nad kotami by psy się przyzwyczajały do nich mogę parę kotów z pomorza podrzucić do was ;) Quote
luka1 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 mamy kotecka i takiego mamy i jeszcze parę - tylko że one wiedzą po której stronie dachu chodzić Quote
kinga-kinia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 czyli jednym słowem dzikie ? a takie śliczne :) szkoda ze taka odległość nas dzieli od razu bym je oswajała ;) Dosia by mi pomogła ;) Quote
luka1 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jakie dzikie?!! one sa inteligentne i ostrożne!! Ten łaciaty totaki przymiluch że aż szkoda że w schronisku siedzi Quote
Recommended Posts