Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kinga-kinia']Dosia jest kochana tylko jak się kładziemy spać to ona się kładzie między mną a TŻ :evil_lol: pilnuje nas żebyśmy dzieciątka nie zmajstrowali :cool3:[/QUOTE]

Taki pies to bardzo dobry srodek antykoncepcyjny:evil_lol:

Posted

[quote name='kinga-kinia']he he he tak jest :grin: po co tabletki kupować lepiej wziąść sunie z Sochaczewa :evil_lol:[/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

• 2 weeks later...
Posted

luka1 napisał(a):
kinia dzięki za zasilenie naszego konta :loveu:

nie ma za co ;) podziwiam was za to co robicie dla zwierzaków a ponieważ dzieli mnie od was duża odległość to chociaż tak mogę pomóc ;)
w wolnej chwili wstawię fotki Dosi .

Posted

Wiem ze to wątek Dosi ale koleżanka prosiła bym wstawiła tu opis i fotki psinki którą znalazła a nie może zatrzymać .

26 LUTEGO W PASAŻU HANDLOWYM NA CHEŁMIE W GDAŃSKU ZNALEZIONO KILKUMIESIĘCZNĄ SUCZKĘ PODOBNĄ DO JAMNIKA SZORSTKOWŁOSEGO.Sunia była zziębnięta,mokra i silnie wystraszona.Nikt nie zwracał na nią uwagi.Zawiozłam ją do schroniska,nie miała czipa a ja nie miałam sumienia jej zostawić.Wzięłam ją do domu,jednak nie może u mnie zostać na stałe,mimo,że jest grzeczna,posłuszna i nie sprawia żadnego kłopotu a nawet prosi jak chce wyjść na dwór.Niestety moje suki jej nie tolerują
Proszę o dom dla niej
Kontakt [email protected]
lub pod numerem telefonu 601 97 33 44

Pomóżcie znaleźć dla niej domek

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Wiem ze to wątek Dosi ale koleżanka prosiła bym wstawiła tu opis i fotki psinki którą znalazła a nie może zatrzymać .

Kinia...myślę, że powinnaś jej założyć wątek :roll:

Posted

Już dawno w plenerze Dosi fotek nie robiłam trzeba to zmienić ;) ......wprawdzie Dosi się troszkę przytyło no ale ona lubi ze mną kanapeczki jeść ona wogle uwielbia jeść jedzenie wszystkich tylko nie swoje .....kotu też ciągle wyjada :evil_lol: Dosia codziennie z TŻ rano po świeżutki chlebek chodzi dla panci :cool3: już się przyzwyczaiłam ze gdzie ja jestem to i obok Dosia mój cień :)
Moja Dosia i nikomu jej nie oddam :loveu:

Posted

to zamiłowanie do kanapeczek do zasługa ciotki Zyty ze schroniska. Zawsze płacze że Murzyn, Lulka, Eurusia a kiedys Dosia pożarły jej śniadanie. Ale sama jak je to je dokarmia. Siedzą sępy wokoło i znają swoją kolejność w chapaniu. Złoszczą się gdy Zyta coś sobie wsadzi do dzioba. :evil_lol:

Posted

Jednym słowem ciotka Zyta rozpuszcza kanapkami psy :evil_lol:
Luka wy tam w schronisku musicie poważnie pomyśleć nad kotami by psy się przyzwyczajały do nich mogę parę kotów z pomorza podrzucić do was ;)