luka1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Sunię przynieśli do gabinetu weterynaryjnego ludzie, którzy znależli ją leżącą na jezdni - była tuż po zderzeniu z samochodem. Udzielono pierwszej pomocy. Póżniej pies został prześwietlony - połamana miednica, która musi sie sama zrosnąć. Sunia trafiła do schroniska i tu dochodzi do siebie. Pies nie wygląda na szczególnie zaniedbanego, próbowaliśmy odszukać jaj właścicieli - niestety. Właściciel też nie wykazał się starannością w poszukiwaniach. A psina tęskni i wcale nie jest szczęśliwa z pobytu w schronisku mimo, że cieszy sie szczególnymi względami całego personelu. Gdy tylko pojawia sie ktos nowy - sunia przybiega aby sie poprzytulać. Popiskuje wtedy cichutko, a kiedy przkonuje sie że to nie po nią ktoś przyszedł - ze spuszczoną głową idzie zrezygnowana, smutna do swojego kącika. Jest malutka, leciutka, śliczna - pomóżcie w znalezieniu domu. to sunia w dniu wypadku Quote
luka1 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 jeszcze nie jest całkiem sprawna ale nie ma z nia kłopotów i jest już wysterylizowana Quote
luka1 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 allegro http://www.allegro.pl/item394778216_malenka_dosia.html ale.gratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1476408_malenka_dosia.html Quote
Ziutka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='eurydyka']i ma juz swoj watek dzieki luce[/quote] Bo ciotka Luka to Anioł :loveu: Quote
luka1 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Ziutka']Bo ciotka Luka to Anioł :loveu:[/quote] A widziałaś jak Anioły latają? ja nie latam :roflt::roflt::angel:i chyba lepiej że nie latam:evil_lol::lol: Quote
asiamm Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a nie da się jej na trawkę wyciągnąć i zrobić lepsze zdjęcia do ogłoszeń? Quote
Ziutka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='luka1']A widziałaś jak Anioły latają? ja nie latam :roflt::roflt::angel:i chyba lepiej że nie latam:evil_lol::lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
luka1 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='asiamm']a nie da się jej na trawkę wyciągnąć i zrobić lepsze zdjęcia do ogłoszeń?[/quote] Da się. Jutro moze sie da.:lol: Quote
luka1 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 byłam dziśiaj i zrobione są nowe fotki tylko że synalek zabrał je z lapt. i dopiero ranao będą do wstawienia. Sunia już doskonale sobie radzi. Boega jak burza i widać że łapa sie goi. Jest przemiła i bardzo lubi siedzieć na kolanach i przytulać się. Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 luka1 napisał(a):byłam dziśiaj i zrobione są nowe fotki tylko że synalek zabrał je z lapt. i dopiero ranao będą do wstawienia. Sunia już doskonale sobie radzi. Boega jak burza i widać że łapa sie goi. Jest przemiła i bardzo lubi siedzieć na kolanach i przytulać się. Ja to chyba sobie muszę z Michałem pogadać tak w cztery oczy :evil_lol: Super, że suńka już ma się lepiej i powraca nam do zdrowia :lol: Quote
luka1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Maleńka miała guza ale już po operacji i przy okazji po sterylizacji Quote
luka1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Ach eurydyk, co za pytanie, guz to guz - czy wet wyjaśnia pracownikom co to jest? Na brzuszku w okolicy ostatniego suta. Został usunięty -nic wiecej nie wiadomo. Quote
luka1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 No to dla miłośników piekna kilka obrazków Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Piękne maleństwo :loveu: Zdrowiej całkiem kochana i sruuu do domku ino mig :mad: Quote
luka1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 szkoda że nie widzieliście jak patrzyła gdy Małgosia niosła ja pod wiatę :placz:. Wysilcie troche umysły gdzie może być jej domek?:-( Quote
Recommended Posts