Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunię przynieśli do gabinetu weterynaryjnego ludzie, którzy znależli ją leżącą na jezdni - była tuż po zderzeniu z samochodem. Udzielono pierwszej pomocy. Póżniej pies został prześwietlony - połamana miednica, która musi sie sama zrosnąć. Sunia trafiła do schroniska i tu dochodzi do siebie.
Pies nie wygląda na szczególnie zaniedbanego, próbowaliśmy odszukać jaj właścicieli - niestety. Właściciel też nie wykazał się starannością w poszukiwaniach. A psina tęskni i wcale nie jest szczęśliwa z pobytu w schronisku mimo, że cieszy sie szczególnymi względami całego personelu. Gdy tylko pojawia sie ktos nowy - sunia przybiega aby sie poprzytulać. Popiskuje wtedy cichutko, a kiedy przkonuje sie że to nie po nią ktoś przyszedł - ze spuszczoną głową idzie zrezygnowana, smutna do swojego kącika.
Jest malutka, leciutka, śliczna - pomóżcie w znalezieniu domu.

to sunia w dniu wypadku

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Bo ciotka Luka to Anioł :loveu:[/quote]

A widziałaś jak Anioły latają? ja nie latam :roflt::roflt::angel:i chyba lepiej że nie latam:evil_lol::lol:

Posted

[quote name='luka1']A widziałaś jak Anioły latają? ja nie latam :roflt::roflt::angel:i chyba lepiej że nie latam:evil_lol::lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='asiamm']a nie da się jej na trawkę wyciągnąć i zrobić lepsze zdjęcia do ogłoszeń?[/quote]

Da się. Jutro moze sie da.:lol:

Posted

byłam dziśiaj i zrobione są nowe fotki tylko że synalek zabrał je z lapt. i dopiero ranao będą do wstawienia.
Sunia już doskonale sobie radzi. Boega jak burza i widać że łapa sie goi. Jest przemiła i bardzo lubi siedzieć na kolanach i przytulać się.

Posted

luka1 napisał(a):
byłam dziśiaj i zrobione są nowe fotki tylko że synalek zabrał je z lapt. i dopiero ranao będą do wstawienia.
Sunia już doskonale sobie radzi. Boega jak burza i widać że łapa sie goi. Jest przemiła i bardzo lubi siedzieć na kolanach i przytulać się.

Ja to chyba sobie muszę z Michałem pogadać tak w cztery oczy :evil_lol:
Super, że suńka już ma się lepiej i powraca nam do zdrowia :lol:

Posted

Ach eurydyk, co za pytanie, guz to guz - czy wet wyjaśnia pracownikom co to jest? Na brzuszku w okolicy ostatniego suta. Został usunięty -nic wiecej nie wiadomo.

Posted

szkoda że nie widzieliście jak patrzyła gdy Małgosia niosła ja pod wiatę :placz:.
Wysilcie troche umysły gdzie może być jej domek?:-(