Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Dosia powoli zaczyna jeść saszetki i suchą karmę ......fajnie się bawi oczywiście zazdrosna jest cały czas jak głaskam jakiegoś kota ......jest bardzo grzeczna i kochana :loveu:

No to dobre wieści, że zaczyna sobie pojadać, nawet po troszku ale ważne, że zaczęła :lol:
A mówiłam, że to kochana psina :loveu:
Chcemy foteczki :wink:

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o tak Dosia to kochana psinka :loveu: ok postaram się dzisiaj jakieś fotki zrobić ....żebyście widziały jak kot z Dosią czasami szaleje normalnie śmiechu co niemiara :cool3: teraz zmykam do dentysty bo ząb mi sie ułamał i to na dodatek jedynka :( ciekawe ile kasy zostawię :(

Posted

zdjęcia popstrykałam ale pod wieczór je wyśle bo troche mam na głowie byłam z córcią u lekarza i ciągle jest chora :( zaraz jede teściowej psa wyprowadzić potem mam wizyte u dentysty ...w wolnej chwili obiecuje że prześle fotki a teraz zmykam ;)

Posted

Dzisiaj porobiłam Dosi zdjęcia na dworze nie było to łatwe bo ona ciągle przy nodze chodzi ale jakoś się udało....na niektórych zdjęciach jest tez taka czarna kotka którą dokarmiam ona też zawsze z nami na spacerki chodzi ;) foteczki już wysłałam do cioteczki Ziutki ......z góry jej dziękuje za wstawienie zdjęć ;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dosia dumnie pozuje do portretów, dama jednym słowem.
rany, dziewczyny, przez chwilę myślałam, ze domagacie się zdjęć zęba kini :evil_lol:.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się naśmiałam :cool3:.....wprawdzie ząb zrobiony ale nie ma czym się chwalić .....za to Dosia każdemu się podoba ....ja jak ją pierwszy raz zobaczyłam na dogo to widziałam ze ona ma coś w sobie i tak jest Dosia jest cudowna ...wczoraj mi narzygała na łózko ale co tam wczoraj był taki dzień widocznie bo moja córcia też zabrudziła wymiocinami cały przedpokój ....ale jak to się mówi dom nie muzeum ;) Patrycja ciągle mi choruje więc na długie spacery na razie nie wychodzę z Dosią ......ma częste ale krótsze spacerki ;)

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Dosia jest cudowna ...wczoraj mi narzygała na łózko ale co tam wczoraj był taki dzień widocznie bo moja córcia też zabrudziła wymiocinami cały przedpokój

No to miałaś wczoraj wybitnie sprzątający dzień:razz:

Posted

asiamm napisał(a):
zdjęcie zęba kini :evil_lol: ale tak myślę że zdjęcie z brakiem zęba byłoby ciekawsze ;)
już uciekam :scared:

ja nawet z zębem wyglądam jak czarownica więc jakbyście mnie zobaczyły bez to byście pouciekały z Dogo a tego psiaki by mi nie wybaczyły :evil_lol: