Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 kinga-kinia napisał(a):Dosia powoli zaczyna jeść saszetki i suchą karmę ......fajnie się bawi oczywiście zazdrosna jest cały czas jak głaskam jakiegoś kota ......jest bardzo grzeczna i kochana :loveu: No to dobre wieści, że zaczyna sobie pojadać, nawet po troszku ale ważne, że zaczęła :lol: A mówiłam, że to kochana psina :loveu: Chcemy foteczki :wink: Quote
kinga-kinia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 o tak Dosia to kochana psinka :loveu: ok postaram się dzisiaj jakieś fotki zrobić ....żebyście widziały jak kot z Dosią czasami szaleje normalnie śmiechu co niemiara :cool3: teraz zmykam do dentysty bo ząb mi sie ułamał i to na dodatek jedynka :( ciekawe ile kasy zostawię :( Quote
asiamm Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 to czekamy na duuużo fotek :multi: a z tym zębem to nieźle - jedynka :cool1: Quote
Ziutka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kinia...współczuję Ci z tym zębem :shake: Jak będziesz miała chwilkę to ślij zdjęcia i tak jak pisze asiamm - chcemy dużżżooo :cool3: Quote
kinga-kinia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 zdjęcia popstrykałam ale pod wieczór je wyśle bo troche mam na głowie byłam z córcią u lekarza i ciągle jest chora :( zaraz jede teściowej psa wyprowadzić potem mam wizyte u dentysty ...w wolnej chwili obiecuje że prześle fotki a teraz zmykam ;) Quote
kinga-kinia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 foteczki właśnie przesłałam do cioteczki Ziutki :) dziś wydałam 150zł u dentysty :( Quote
kinga-kinia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jak zwykle wielkie dzięki cioteczko ;) jutro Dosi na dworze porobię jak nie zapomnę aparat zabrać ;) Quote
kinga-kinia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 kupiłam dla Dosi takie gumowe zgrzebło a ona aż w siódmym niebie jest jak ją czeszę :evil_lol: ona ma długą sierść i jest jej za ciepło u nas w domku chyba ... Quote
asiamm Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 o jakie leżuchy :evil_lol: tylko Kingi nie widać jak leniuchuje -> jedyna pracowita, hehe Quote
kinga-kinia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 asiamm napisał(a):o jakie leżuchy :evil_lol: tylko Kingi nie widać jak leniuchuje -> jedyna pracowita, hehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....ja też lubię poleniuchować ;) Quote
Lionees Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dosia pięknie pozuje:loveu:Śliczna z niej dziewczynka,a ten kotek,to taki mniejszy tygrys!Jak się rozciągnie,to kawał byka z niego:evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dzisiaj porobiłam Dosi zdjęcia na dworze nie było to łatwe bo ona ciągle przy nodze chodzi ale jakoś się udało....na niektórych zdjęciach jest tez taka czarna kotka którą dokarmiam ona też zawsze z nami na spacerki chodzi ;) foteczki już wysłałam do cioteczki Ziutki ......z góry jej dziękuje za wstawienie zdjęć ;) Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dosia dumnie pozuje do portretów, dama jednym słowem. rany, dziewczyny, przez chwilę myślałam, ze domagacie się zdjęć zęba kini :evil_lol:. Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 sleepingbyday napisał(a): rany, dziewczyny, przez chwilę myślałam, ze domagacie się zdjęć zęba kini :evil_lol:. :roflt::roflt::roflt: Quote
kinga-kinia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 sleepingbyday napisał(a):dosia dumnie pozuje do portretów, dama jednym słowem. rany, dziewczyny, przez chwilę myślałam, ze domagacie się zdjęć zęba kini :evil_lol:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się naśmiałam :cool3:.....wprawdzie ząb zrobiony ale nie ma czym się chwalić .....za to Dosia każdemu się podoba ....ja jak ją pierwszy raz zobaczyłam na dogo to widziałam ze ona ma coś w sobie i tak jest Dosia jest cudowna ...wczoraj mi narzygała na łózko ale co tam wczoraj był taki dzień widocznie bo moja córcia też zabrudziła wymiocinami cały przedpokój ....ale jak to się mówi dom nie muzeum ;) Patrycja ciągle mi choruje więc na długie spacery na razie nie wychodzę z Dosią ......ma częste ale krótsze spacerki ;) Quote
kinga-kinia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ja tu gadu gadu o spacerku i nagle Dosia przyleciała do mnie więc idziemy się przewietrzyć ;) Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 kinga-kinia napisał(a): Dosia jest cudowna ...wczoraj mi narzygała na łózko No tak,to rzeczywiście istne cudo:eviltong: Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 kinga-kinia napisał(a): Dosia jest cudowna ...wczoraj mi narzygała na łózko ale co tam wczoraj był taki dzień widocznie bo moja córcia też zabrudziła wymiocinami cały przedpokój No to miałaś wczoraj wybitnie sprzątający dzień:razz: Quote
asiamm Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 zdjęcie zęba kini :evil_lol: ale tak myślę że zdjęcie z brakiem zęba byłoby ciekawsze ;) już uciekam :scared: Quote
kinga-kinia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 asiamm napisał(a):zdjęcie zęba kini :evil_lol: ale tak myślę że zdjęcie z brakiem zęba byłoby ciekawsze ;) już uciekam :scared: ja nawet z zębem wyglądam jak czarownica więc jakbyście mnie zobaczyły bez to byście pouciekały z Dogo a tego psiaki by mi nie wybaczyły :evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Renata5 napisał(a):No to miałaś wczoraj wybitnie sprzątający dzień:razz: no miałam wczoraj co robić :-o...ale u mnie to codziennie jest co robić nigdy się nie nudzę ;) Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Renata5 napisał(a):No to miałaś wczoraj wybitnie sprzątający dzień:razz: do wyrzygu :diabloti: Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 sleepingbyday napisał(a):do wyrzygu :diabloti: :roflt::roflt::roflt: niezłe! Quote
Recommended Posts