kinga-kinia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jestem tu bardzo rzadko a to dlatego że w tygodniu jestem z córką na turnusie rehabilitacyjnym...jak wracamy na sobotę na weekend na przepustkę to Dosia że szczęścia aż ma głupawkę skacze lata teraz wiem że ona naprawdę mnie bardzo kocha i tęskni jak mnie nie ma ...jak za tydzień już na dobre wrócę do domku to postaram się wkleić jakieś fotki .... Quote
kinga-kinia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 odkryłam ze u nas jest takie stowarzyszenie Pomorski Koci Dom Tymczasowy ....uwielbiam koty więc postanowiłam pomóc i jutro pomagam dziewczynom w łapaniu kotów podwórkowych do sterylki i są jeszcze 3 miesięczne maluszki ..... Jak wychodzę z Dosią to wszyscy mi mówią że ona nabrała ciałka ..... Quote
Ziutka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 kinga-kinia napisał(a):odkryłam ze u nas jest takie stowarzyszenie Pomorski Koci Dom Tymczasowy ....uwielbiam koty więc postanowiłam pomóc i jutro pomagam dziewczynom w łapaniu kotów podwórkowych do sterylki i są jeszcze 3 miesięczne maluszki ..... No proszę...to trzymam kciuki za akcję łapania kotków :lol: kinga-kinia napisał(a):Jak wychodzę z Dosią to wszyscy mi mówią że ona nabrała ciałka ..... To poprosimy w wolnej chwili o jakieś foteczki :loveu: Quote
kinga-kinia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 oto wynik łapanki kotów ...jednego mam u siebie na DT do 10 lutego .....tak dzikiego kota w życiu nie miałam ale już jest coraz lepiej bawi się ze mną co widać na moich rękach ;) Quote
kinga-kinia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 te dwa były robione w listopadzie lub grudniu miałam je na telefonie i zapomniałam o nich . Quote
kinga-kinia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No cioteczki przyznajcie Dosie prześlicznie wychodzi na zdjęciach no nie ? :cool3:... niezła psia fotomodelka by z niej była ;) Quote
Ziutka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No rzeczywiście modelka nie z tej ziemi :loveu: Quote
asiamm Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 a fotki psio-kocie najlepsze! zwłaszcza całuśne ;) Quote
kinga-kinia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 między Dosią a Beniem jest prawdziwa psio-kocia miłość :lol: Dosia była moim strzałem w dziesiątkę :cool3: Quote
kinga-kinia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Zapraszam do pomocy Miau.PL :: Zobacz temat - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY pkdt.pl Quote
marzenna79 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='kinga-kinia'] http://images49.fotosik.pl/56/4db5f3866a30476f.jpg te dwa były robione w listopadzie lub grudniu miałam je na telefonie i zapomniałam o nich . Śliczne foteczki Kiniu. :loveu::loveu::loveu: Quote
kinga-kinia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Bo jak piesek śliczny to i zdjęcia wychodzą śliczne :evil_lol: polecam Sochaczewskie psy są wyjątkowe :cool3: Quote
Ziutka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga-kinia']Bo jak piesek śliczny to i zdjęcia wychodzą śliczne :evil_lol: polecam Sochaczewskie psy są wyjątkowe :cool3:[/quote] [CENTER] To mi się podoba :multi: :loveu: [/CENTER] Quote
luka1 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 a dla mnie to oczywiast :evil_lol: (skromna jestem?) Quote
Ziutka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='luka1']a dla mnie to oczywiast :evil_lol: (skromna jestem?) No a jak :eviltong: Quote
kinga-kinia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Zapraszam na mój pierwszy w życiu bazarek na forum miau Miau.PL :: Zaloguj dochód jest przeznaczony na Pomorski Koci Dom Tymczasowy .Jeżeli lubicie kotki i nie jest wam obojętny los tych bezpańskich które ratujemy to pomóż i kup coś lub poleć bazarek znajomym. Quote
kinga-kinia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kochani najnowsze zdjęcia ....ja rozumie ze Dosia lubi koty ale żeby zachowywać się jak one ?:crazyeye::cool3: zresztą sami zobaczcie a tu moja podopieczna u mnie na DT norweska leśna "Tosia" Quote
black_cat Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kinga-kinia']Kochani najnowsze zdjęcia ....ja rozumie ze Dosia lubi koty ale żeby zachowywać się jak one ?:crazyeye::cool3: zresztą sami zobaczcie Wygląda jakby chciała powiedzieć :"Proszę o chwilę spokoju, muszę się zastanowić. Nie przeszkadzaj mi teraz." :razz::razz: Quote
kinga-kinia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='asiamm']a siusiu do kuwetki robi? :evil_lol:[/quote] nie :eviltong: ale muszę pogadać z moim kocurkiem by ja nauczył ;) teraz u mnie przewija się sporo kotów więc kto wie czego Dosia się od nich nauczy :cool3: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='kinga-kinia']Kochani najnowsze zdjęcia ....ja rozumie ze Dosia lubi koty ale żeby zachowywać się jak one ?:crazyeye::cool3: [/QUOTE] Kinguś,kto z kim przystaje takim się staje:cool3: Koty są dwa więc są w przewadze liczebnej,także Dosia "robi" za trzeciego kociambra:razz: Zdjęcia cudowne:loveu: Quote
kinga-kinia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Oj Renatko żebyś ty widziała jaka miłość jest miedzy Dosią a moim kocurkiem normalnie love story :cool3: w tej chwili też głupkują a mnie ze śmiechu brzuch boli :-D Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A tak sie bałas,że Dosia moze nie akceptować kotów,a tu proszę..nie dość,że zaakceptowała,to jeszcze pokochała:cool3: Quote
Recommended Posts