Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem tu bardzo rzadko a to dlatego że w tygodniu jestem z córką na turnusie rehabilitacyjnym...jak wracamy na sobotę na weekend na przepustkę to Dosia że szczęścia aż ma głupawkę skacze lata teraz wiem że ona naprawdę mnie bardzo kocha i tęskni jak mnie nie ma ...jak za tydzień już na dobre wrócę do domku to postaram się wkleić jakieś fotki ....

• 2 weeks later...
  • Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odkryłam ze u nas jest takie stowarzyszenie Pomorski Koci Dom Tymczasowy ....uwielbiam koty więc postanowiłam pomóc i jutro pomagam dziewczynom w łapaniu kotów podwórkowych do sterylki i są jeszcze 3 miesięczne maluszki .....
Jak wychodzę z Dosią to wszyscy mi mówią że ona nabrała ciałka .....

Posted

kinga-kinia napisał(a):
odkryłam ze u nas jest takie stowarzyszenie Pomorski Koci Dom Tymczasowy ....uwielbiam koty więc postanowiłam pomóc i jutro pomagam dziewczynom w łapaniu kotów podwórkowych do sterylki i są jeszcze 3 miesięczne maluszki .....

No proszę...to trzymam kciuki za akcję łapania kotków :lol:
kinga-kinia napisał(a):
Jak wychodzę z Dosią to wszyscy mi mówią że ona nabrała ciałka .....

To poprosimy w wolnej chwili o jakieś foteczki :loveu:

Posted

[quote name='kinga-kinia']Bo jak piesek śliczny to i zdjęcia wychodzą śliczne :evil_lol: polecam Sochaczewskie psy są wyjątkowe :cool3:[/quote]
[CENTER]

To mi się podoba :multi: :loveu:
[/CENTER]

Posted

[quote name='kinga-kinia']Kochani najnowsze zdjęcia ....ja rozumie ze Dosia lubi koty ale żeby zachowywać się jak one ?:crazyeye::cool3: zresztą sami zobaczcie

Wygląda jakby chciała powiedzieć :"Proszę o chwilę spokoju, muszę się zastanowić. Nie przeszkadzaj mi teraz." :razz::razz:

Posted

[quote name='asiamm']a siusiu do kuwetki robi? :evil_lol:[/quote]

nie :eviltong: ale muszę pogadać z moim kocurkiem by ja nauczył ;) teraz u mnie przewija się sporo kotów więc kto wie czego Dosia się od nich nauczy :cool3:

Posted

[quote name='kinga-kinia']Kochani najnowsze zdjęcia ....ja rozumie ze Dosia lubi koty ale żeby zachowywać się jak one ?:crazyeye::cool3:
[/QUOTE]
Kinguś,kto z kim przystaje takim się staje:cool3:
Koty są dwa więc są w przewadze liczebnej,także Dosia "robi" za trzeciego kociambra:razz:
Zdjęcia cudowne:loveu: