kinga-kinia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ale dziś się zdziwiłam Dosia chciała się rzucić na psa który sięgał mi przynajmniej do pasa był naprawdę duży ....dobrze że miałam ją na smyczy bo nie wiadomo co by biedakowi zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To widzę że zadomowiona na 100% jak już rozrabiać zaczyna :loveu: Quote
Ziutka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 kinga-kinia napisał(a):ale dziś się zdziwiłam Dosia chciała się rzucić na psa który sięgał mi przynajmniej do pasa był naprawdę duży ....dobrze że miałam ją na smyczy bo nie wiadomo co by biedakowi zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyobrażam sobie Twoje zdziwienie :evil_lol: " :eek2: " :evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ziutka napisał(a):Wyobrażam sobie Twoje zdziwienie :evil_lol: " :eek2: " :evil_lol: he he nom :crazyeye: Quote
Ziutka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 kinga-kinia napisał(a):dobranoc :) Dobranoc :calus: Quote
kinga-kinia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Witajcie :) wysłałam cioteczce Ziutce dwie fotki do wstawienia ;) Dosia cały czas wybredna jeśli chodzi o jedzenie dziś jadła ze mną kanapki ale jeżeli za duże kawałeczki jej ukroiłam to nie chciała jeść musiałam takie maciupkie jej dawać :evil_lol:.......całą noc spała z nami w łóżku i obudziła się dopiero jak my wstaliśmy ......pieszczocha ciągle domaga sie głaskania ....coraz częściej się bawi :) teraz razem z moją córeczką leży na wyrku i oglądają bajki ;) Dosia powoli zaczyna się przyzwyczajać do kota :) mówię wam ona jest taka kochana :loveu: Quote
asiamm Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 na 1-ej focie zwłoki Dosi, coście jej w tej podróży robiły :evil_lol: Dosieńko, oby każdy schroniskowy psiak tak kończył :) Quote
kinga-kinia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ziutka dziękuje za wstawienie fotek :) Quote
Ziutka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 kinga-kinia napisał(a):Ziutka dziękuje za wstawienie fotek :) Nie ma za co Kinia :loveu: zawsze do usług, to sama przyjemność wstawiać foteczki takiej uśmiechniętej Dosieńki i jej rodzinki :loveu: Quote
kinga-kinia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dosia jak zwykle śpi ......dziś parę razy zrobiła mnie w jajo myślałam że chce siusiu a ona po prostu chyba chciała iść na spacerek ;) idę ją obudzić wezmę na dworek i kupie jej w zoologicznym jakiś wędzony przysmak bo zauważyłam że lubi pogryść ;) Quote
Ola164 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ależ uśmiechnięty psiak! Żeby każdy schroniskowiec miał taki wspaniały dom :loveu: Quote
kinga-kinia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 kupiłam Dosi adresówkę :) powiedzcie mi co Dosia w schronisku jadała i czy dużo czy mało bo u mnie żadnych puszek saszetek i karmy nie chce jeść jedynie tylko kiełbasę i wcale dużo nie je :( może ona potrzebuje więcej czasu ? coraz lepiej się z kotem dogaduje a jaka jest zazdrosna jak kota głaszczę .....dziś kupiłam jej wędzone nóżki i jakiś gryzak ale nie ucho ależ ona była wściekła jak kot się dobierał do jej przysmaków :evil_lol: myśleliśmy ze Dosia rano będzie nas budzić by wyjść z nią na dworek ale tak nie jest Dosia budzi się dopiero jak my wstaniemy ......a miała nas budzić by TŻ w końcu nie zasypiał do pracy :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 kinga-kinia napisał(a):kupiłam Dosi adresówkę :) powiedzcie mi co Dosia w schronisku jadała i czy dużo czy mało bo u mnie żadnych puszek saszetek i karmy nie chce jeść jedynie tylko kiełbasę i wcale dużo nie je :( Kinia...Ona jadała suchą karmę i puszki a także właśnie domowe jedzenie, pracownicy non stop jej dawali. kinga-kinia napisał(a): Dosia budzi się dopiero jak my wstaniemy ......a miała nas budzić by TŻ w końcu nie zasypiał do pracy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asiamm Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='kinga-kinia']kupiłam Dosi adresówkę :) bardzo słusznie :) powiedzcie mi co Dosia w schronisku jadała i czy dużo czy mało bo u mnie żadnych puszek saszetek i karmy nie chce jeść jedynie tylko kiełbasę i wcale dużo nie je :( ale karmienie jej kiełbasą to nie jest dobry pomysł :shake: spróbuj jej dać jakieś inne smaki suchej karmy, chętniej jedzone przez psy, np. z łososiem albo jagnięciną; albo jedzenie domowe czyli 1/3 ryżu, 1/3 mięsa i 1/3 warzyw myśleliśmy ze Dosia rano będzie nas budzić by wyjść z nią na dworek ale tak nie jest Dosia budzi się dopiero jak my wstaniemy ......a miała nas budzić by TŻ w końcu nie zasypiał do pracy :evil_lol: to chyba musicie drugiego pieska wziąć, może on okaże się rannym ptaszkiem :eviltong: Quote
kinga-kinia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dosia puszki i karmy wogle nie chce mi jeść jedynie kanapeczki lub kiełbasę (wręcz domaga się ich) do których nie chę jej przyzwyczajać ....spróbuję przepisu asiamm może to chociaż będzie jadła ....Dosia rano nie chce nas budzić ale jak tylko otworzę oczy to w mig muszę się ubierać i iść z nią na dwór tak nagle jej się siusiu chce :evil_lol: mój TŻ wczoraj powiedział że wogle nie czuje byśmy mieli psa ( bo ja z nią ciągle wychodzę na dwór ) taka Dosia spokojna jest :) Quote
kinga-kinia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ale karmienie jej kiełbasą to nie jest dobry pomysł :shake: spróbuj jej dać jakieś inne smaki suchej karmy, chętniej jedzone przez psy, np. z łososiem albo jagnięciną; albo jedzenie domowe czyli 1/3 ryżu, 1/3 mięsa i 1/3 warzyw suchą karme kupiłam jej dobrą jagnięcine z ryżem dla psów po sterylce i pierwszy dzień troszkę zjadła a teraz nie chce damulka ....słuchajcie a może ona po prostu tęskni za ludźmi ze schroniska ? może potrzebuje czasu jeszcze ? Quote
Lionees Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 asiamm napisał(a): to chyba musicie drugiego pieska wziąć, może on okaże się rannym ptaszkiem :eviltong: A jak nie drugi,to może trzeci...:eviltong: Quote
kinga-kinia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dosieńka zrobiła mi niespodziankę nasikała mi w kuchni :-? robiłam dla Patrysi jedzonko a ona na moich oczach sikała nie dała wogle znać że chce wyjść :shake: Quote
kinga-kinia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Renata5 napisał(a):A jak nie drugi,to może trzeci...:eviltong: nie Renatko ja nie mam warunków by mieć więcej psów :shake: Quote
kinga-kinia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Witajcie :) Dosia się już chyba zadomowiła :) coraz częściej zaczyna się bawić i nawet kota czasem zaczepia :evil_lol:...jest niesamowicie zazdrosna jeśli kogokolwiek głaszczę .....u mnie w domku szpital Pati chora i ja też jedynie TŻ jakoś się trzyma :( Quote
Ziutka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kinia a czemu masz taki mały awatarek :roll: ??? Quote
Lionees Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ziutka napisał(a):Kinia a czemu masz taki mały awatarek :roll: ??? Ło matkooo! No faktycznie malutki:evil_lol: Quote
Recommended Posts