Ziutka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 kinga-kinia napisał(a):z Pati coraz lepiej ale nie chcę zapeszać ;) To trzymam kciuki żeby wreszcie wyzdrowiała :lol: i czekamy na foteczki naszej królewny :loveu: Quote
kinga-kinia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ponieważ cioteczka Ziutka ma dziś urodziny to życzymy jej wszystkiego naj naj lepszego ,zdrowia ,szczęścia i sukcesów zawodowych :tort::BIG::bday: :new-bday: Quote
Ziutka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 kinga-kinia napisał(a):Ponieważ cioteczka Ziutka ma dziś urodziny to życzymy jej wszystkiego naj naj lepszego ,zdrowia ,szczęścia i sukcesów zawodowych :tort::BIG::bday: :new-bday: Wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Ale milusio :multi: I dziękuje pozostałym cioteczkom za życzenia :loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 spóźnione heppi berzdej tuu juuuuu!!!!!!!! Quote
Ziutka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 sleepingbyday napisał(a):spóźnione heppi berzdej tuu juuuuu!!!!!!!! Wielkie dzięki cioteczko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 OFTOPIK, SPRAWA KULCZOWA, A PROŚBA DROBNA: znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potRZebujemy tam jednego noclegu dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg! TYLKO JEDNA NOC! Quote
kinga-kinia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 przykro mi nie znam nikogo z Łodzi :( trzymam kciuki za ratlerki ta rasa jest super ..... Quote
kinga-kinia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wczoraj poszłam z Patrycją pokarmić kaczki nad stawek i oczywiście Dosia poszła z nami to był jej pierwszy długi spacer :) na początku wszystko było ok dopóki kaczki nie zaczęły wychodzić na brzeg :D Dosia je zaganiała z powrotem do wody ....kawałek od nas wyszły kaczki bo jakaś babeczka je karmiła i oczywiście Dosia tam poleciała i tylko było słychać jak ta babeczka to Dosi mówi " sio idź z tąd sio ":evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 He he tej baby nie posłuchała ale ja ją zawołałam i Dosia do mnie przyleciała ....tak naprawdę to Dosia się tylko mnie słucha i mnie najbardziej kocha :loveu: Kochani teraz ja i Dosia która jest w połowie z Sochaczewa ale teraz już Gdynianką prosimy was o pomoc ...otóż zgłosiliśmy nasze gdyńskie schronisko na Krak Vet i prosimy o wasze głosy od 16 grudnia Forum o psach i kotach ....ktoś mi powiedział że podobno te wygrane są już z góry ustawione i my nie mamy szans ale ja uważam że warto spróbować kto wie może Ciapkowo będzie miało szczęście i wygra ......każdemu kto odda głos na schronisko "Ciapkowo " z góry bardzo z Dosia dziękujemy :buzi: staramy sie pomagać schronisku jak tylko możemy . Quote
asiamm Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 jest między dogo i miau taka umowa, że jednego miesiąca wybiera dogo, drugiego miau. w grudniu będzie wybierało miau kandydata Quote
kinga-kinia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ja nie czytałam nigdzie o takiej umowie ....czyli to prawda że wygrane są z góry ustawione ....to bardzo smutne.....ale ja nie jestem z tych ludzi którzy się poddają rezygnują zresztą dowodem jest Dosia uparłam się na nią i mam i to był strzał w dziesiątkę .....skoro dogo nie chce pomóc schronisku "Ciapkowo" to jest milion innych ludzi na świecie ....Ciapkowo jest schroniskiem w którym jest bardzo dużo i psów i kotów ..... Quote
marzenna79 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 otóż zgłosiliśmy nasze gdyńskie schronisko na Krak Vet i prosimy o wasze głosy od 16 grudnia Forum o psach i kotach ....ktoś mi powiedział że podobno te wygrane są już z góry ustawione i my nie mamy szans ale ja uważam że warto spróbować kto wie może Ciapkowo będzie miało szczęście i wygra ......każdemu kto odda głos na schronisko "Ciapkowo " z góry bardzo z Dosia dziękujemy :buzi: staramy sie pomagać schronisku jak tylko możemy Kinia, moje całe forum również będzie głosowało na Ciapkowo. :multi: Nie martw się damy radę !!! :p Quote
asiamm Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='kinga-kinia']ja nie czytałam nigdzie o takiej umowie ....czyli to prawda że wygrane są z góry ustawione ....to bardzo smutne.....ale ja nie jestem z tych ludzi którzy się poddają rezygnują zresztą dowodem jest Dosia uparłam się na nią i mam i to był strzał w dziesiątkę .....skoro dogo nie chce pomóc schronisku "Ciapkowo" to jest milion innych ludzi na świecie ....Ciapkowo jest schroniskiem w którym jest bardzo dużo i psów i kotów ..... Kinga to nie tak, że nie chce pomóc :shake: byłaś chyba na tym wątku gdzie są proponowani kandydaci, ktoś tam nawet zapytał Cię o to Ciapkowo EDIT: tu na dole Weronia Cię pyta: http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-przytulisko-w-przyborowku-udalo-sie-gratulujemy-105760/index283.html i na następnej stronie inni też ;) Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 to nie ejst ustawione, to wzajemna pomoc dogo i miau co do głosowań, żeby wygrały te z dogo lub z miau, zamiennie. a propzycje sa obgadywane na watku, tylko tzreba rozpropagować sprawę i tyle. nie ma oczywiście dyscypliny partyjnej każdy głosuje jak chce, ale to taka nieformalna umowa i ja uważam, ze dobrze, bo w zmasowanym ataku ma szanse jedno ze schronów miau lub dogo, nie rozdrabniamy się na kilka. jak nie wyjdzie wam w grudniu, to zgłoście na watku pomcy krakvetu (chyba w akcjach) ciapkowo na styczeń i poproście znajomych dogomaniackich, żeby na watku optowali za tym schronem. Quote
kinga-kinia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jeżeli chodzi o Krak Vet to sprawa zakończona pierw kierownictwo było na "tak" potem zmieniło zdanie więc zostanie wycofane a mieliśmy już wszystko na ostatni guzik zapięte wygrana była nasza .....ale to nie była jedyna akcja bo ja wcześniej zaczęłam organizować jeszcze inną akcje także i tak Mikołaj przyjdzie do Ciapkowa :multi: jeżeli chodzi o krak vet to już nigdy nie będę w tym maczać palców bo przejrzałam na oczy i zauważyłam że tak na prawdę to tylko wygrywa ten sklep dzięki temu konkursowi sprowadza sobie nowych klientów i na dodatek śmieje się z nas mówiąc "bijcie się bijcie " No ale kochani ten temat już zakończmy bo przecież to wątek Dosi i mam dla was nowe fotki :cool3: Quote
kinga-kinia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 a tu kochani pokażę wam moją córcie na dzisiejszej imprezce w Gdyni "Mikołaje na motorach " było tych mikołai w tym roku 1470 z całej polski przyjechali ...szkoda ze pogoda nie dopisała ale było super a tu mój kotecek "Benio" a tu kotka którą dokarmiam Quote
kinga-kinia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 i jeszcze Dosia z Beniem chyba się już uwielbiają bo często się bawią Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Piękne foteczki :loveu: miód na serce ;) Quote
kinga-kinia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dosia jest bardzo mądra i kochana naprawdę cieszę się że ja adoptowałam .....jedyne co to już parę razy córkę dziabnęła chyba niezbyt dzieci lubi albo uważa że ja jestem tylko jej :cool3: jak się z kotem bawi to czasami mamy tyle śmiechu że szok .....Dosia jest taki boi dudek boi się wszystkich psów ostatnio nawet Yorka się bała .... a na takie olbrzymie psy czasami szczeka ......Dosia pozdrawia wszystkie cioteczki :Dog_run: Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Super fotki!:loveu: Ja też widziałam Mikołajów na motorach:multi:...byli u nas pod Kauflandem,ale nie tak dużo jak u Was:shake: Quote
kinga-kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Renatko to za rok do Gdyni zapraszam na mikołajową imprezę ;) Quote
kinga-kinia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dosia pozdrawia wszystkie cioteczki :) Quote
Recommended Posts