Ziutka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 kinga-kinia napisał(a):Dosia pozdrawia wszystkie cioteczki :) I My pozdrawiamy Dosieńkę :loveu: i prosimy o jakieś foteczki :cool3: uwielbiam oglądać Dosieńkę i jej pozycje łóżkowe z kotem :eviltong: Quote
Lionees Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ziutka napisał(a):I My pozdrawiamy Dosieńkę :loveu: i prosimy o jakieś foteczki :cool3: uwielbiam oglądać Dosieńkę i jej pozycje łóżkowe z kotem :eviltong: Czekamy na fotki z niecierpliwością:cool3: Quote
kinga-kinia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ok postaram się coś popstrykać ....w telefonie mam fajne jak byłam z Dosią kaczki karmić to w wolnej chwili wam tu wkleję .....Dosia chyba troszkę przytyła muszę ją zważyć ...ale ona tak prosi by jej dać kanapeczki ;) żebyście widzieli jak Dosia z kotem szaleje :evil_lol: Quote
Lionees Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 kinga-kinia napisał(a): żebyście widzieli jak Dosia z kotem szaleje :evil_lol: no właśnie chcemy zobaczyć....przynajmniej na zdjęciach:cool3: Quote
Ziutka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Renata5 napisał(a):no właśnie chcemy zobaczyć....przynajmniej na zdjęciach:cool3: Dokładnie...chociaż na zdjęciach :eviltong: Quote
marzenna79 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Witam !!! :multi: A ja dzisiaj widziałam Dosię na żywo. :p Jest śliczną, małą sunieczką, przytulanką. :loveu::loveu::loveu: Kinia, dziękuję za wspaniały poczęstunek. :multi::loveu: Quote
kinga-kinia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Marzenko gościć cię była przyjemność ...a może pochwalimy się cioteczką że zebrałyśmy na schronisko 322zł i dzisiaj zawieźliśmy karmę i przysmaki ;) dobra mam świeżusieńkie zdjęcia Dosi a tu nasi dzisiejsi goście a Dosia jest u Tomka na kolanach :) Quote
kinga-kinia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a tu nasza dzisiaj ubrana choinka :cool3: Quote
marzenna79 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No śliczna ta Wasza choineczka Kiniu. :loveu::loveu::loveu: A jaka duża... :crazyeye: Quote
marzenna79 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Hihihi...ale fajne zdjęcie Tomka z Dosią... :loveu::loveu::loveu: Quote
kinga-kinia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Marzenko dziękujemy za życzenia świąteczne :calus: no choinka duża i nie mam jak przy biurku siedzieć by pisać z wami :( ale chciałam taką dużą i mam :evil_lol: tylko okazało się ze czubka nie mamy :crazyeye: a nikt z nas za czubka nie chce robić w tym roku więc musimy kupić :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Wysłałam zdjęcia Dosieńki do schroniska...niech się nacieszą jej widokiem :loveu: Quote
kinga-kinia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a wiecie co Dosia teraz robi ? śpi pod choinką :) Quote
Dinka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dosia jest piękna... :loveu::loveu::loveu: A jakie ma szczęście.. Quote
Ziutka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dinka napisał(a):Dosia jest piękna... :loveu::loveu::loveu: A jakie ma szczęście.. W zupełności się z Tobą zgadzam :lol: Quote
Lionees Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 kinga-kinia napisał(a):a wiecie co Dosia teraz robi ? śpi pod choinką :) Mądra suczynka(wiadomo-z Sochaczewa:p),wie gdzie sobie zająć miejscówkę,przecież niedługo Mikołaj prezenty pod choinkę będzie podrzucał,no to ona pierwsza je przechwyci:eviltong: Quote
kinga-kinia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dzisiaj Dosia z Beniem potłukli jedną bombkę ... Quote
marzenna79 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='kinga-kinia']Dzisiaj Dosia z Beniem potłukli jedną bombkę ... Pewnie jeszcze niejedną potłuką... :eviltong: :evil_lol: Trzeba było kupić wszystkie bombki nietłukące. :cool3: Na czubek kup gwiazdkę, będzie ładnie wyglądała. :cool1: Quote
luka1 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Kinia - spódniczka dotarła, smiechu było w domu, bo paczka na Michała adresowana. On zdziwiony bo nic takiego nie zamawiał, nic takiego nie nosi, i rozmiar też nie jego. Pół dnia siedział i zastanawiał sie kto mu takiego psikusa wywinął.:evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 luka1 napisał(a):Kinia - spódniczka dotarła, smiechu było w domu, bo paczka na Michała adresowana. On zdziwiony bo nic takiego nie zamawiał, nic takiego nie nosi, i rozmiar też nie jego. Pół dnia siedział i zastanawiał sie kto mu takiego psikusa wywinął.:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: już to sobie wyobrażam :evil_lol: Quote
kinga-kinia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 luka1 napisał(a):Kinia - spódniczka dotarła, smiechu było w domu, bo paczka na Michała adresowana. On zdziwiony bo nic takiego nie zamawiał, nic takiego nie nosi, i rozmiar też nie jego. Pół dnia siedział i zastanawiał sie kto mu takiego psikusa wywinął.:evil_lol: he he he :roflt::roflt::roflt: o rany aż mnie brzuch ze śmiechu boli ...to właściwie dzięki Ziutce ona kazała mi na ten adres wysłać :evil_lol: ale przynajmniej mieliście wesoło w domku a przecież śmiech to zdrowie :cool3: ale ta paczka to długo do was szła no ale wiadomo w końcu to nasza polska Poczta . a ja dziś też dostałam super niespodziankę ze schroniska w Sochaczewie- kartę z życzeniami światecznymi i noworocznymi byłam pod wielkim wrażeniem :) Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dziewczyny zdrówka życzę:calus:.Wiemy,że się rehabilitujecie,dlatego nie naciskamy na zdjęcia.Jak już ozdrowiejecie i wrócicie do domku na dobre,to wtedy poprosimy o fotki;) Quote
Recommended Posts