Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Dosia pozdrawia wszystkie cioteczki :)

I My pozdrawiamy Dosieńkę :loveu: i prosimy o jakieś foteczki :cool3: uwielbiam oglądać Dosieńkę i jej pozycje łóżkowe z kotem :eviltong:

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
I My pozdrawiamy Dosieńkę :loveu: i prosimy o jakieś foteczki :cool3: uwielbiam oglądać Dosieńkę i jej pozycje łóżkowe z kotem :eviltong:

Czekamy na fotki z niecierpliwością:cool3:

Posted

ok postaram się coś popstrykać ....w telefonie mam fajne jak byłam z Dosią kaczki karmić to w wolnej chwili wam tu wkleję .....Dosia chyba troszkę przytyła muszę ją zważyć ...ale ona tak prosi by jej dać kanapeczki ;) żebyście widzieli jak Dosia z kotem szaleje :evil_lol:

Posted

Witam !!! :multi:

A ja dzisiaj widziałam Dosię na żywo. :p
Jest śliczną, małą sunieczką, przytulanką. :loveu::loveu::loveu:

Kinia, dziękuję za wspaniały poczęstunek. :multi::loveu:

Posted

Marzenko gościć cię była przyjemność ...a może pochwalimy się cioteczką że zebrałyśmy na schronisko 322zł i dzisiaj zawieźliśmy karmę i przysmaki ;) dobra mam świeżusieńkie zdjęcia Dosi

a tu nasi dzisiejsi goście a Dosia jest u Tomka na kolanach :)

Posted

Marzenko dziękujemy za życzenia świąteczne :calus: no choinka duża i nie mam jak przy biurku siedzieć by pisać z wami :( ale chciałam taką dużą i mam :evil_lol: tylko okazało się ze czubka nie mamy :crazyeye: a nikt z nas za czubka nie chce robić w tym roku więc musimy kupić :evil_lol:

Posted

kinga-kinia napisał(a):
a wiecie co Dosia teraz robi ? śpi pod choinką :)

Mądra suczynka(wiadomo-z Sochaczewa:p),wie gdzie sobie zająć miejscówkę,przecież niedługo Mikołaj prezenty pod choinkę będzie podrzucał,no to ona pierwsza je przechwyci:eviltong:

Posted

[quote name='kinga-kinia']Dzisiaj Dosia z Beniem potłukli jedną bombkę ...
Pewnie jeszcze niejedną potłuką... :eviltong: :evil_lol:
Trzeba było kupić wszystkie bombki nietłukące. :cool3:
Na czubek kup gwiazdkę, będzie ładnie wyglądała. :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Kinia - spódniczka dotarła, smiechu było w domu, bo paczka na Michała adresowana. On zdziwiony bo nic takiego nie zamawiał, nic takiego nie nosi, i rozmiar też nie jego. Pół dnia siedział i zastanawiał sie kto mu takiego psikusa wywinął.:evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
Kinia - spódniczka dotarła, smiechu było w domu, bo paczka na Michała adresowana. On zdziwiony bo nic takiego nie zamawiał, nic takiego nie nosi, i rozmiar też nie jego. Pół dnia siedział i zastanawiał sie kto mu takiego psikusa wywinął.:evil_lol:

:roflt::roflt::roflt: już to sobie wyobrażam :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):

he he he :roflt::roflt::roflt: o rany aż mnie brzuch ze śmiechu boli ...to właściwie dzięki Ziutce ona kazała mi na ten adres wysłać :evil_lol: ale przynajmniej mieliście wesoło w domku a przecież śmiech to zdrowie :cool3: ale ta paczka to długo do was szła no ale wiadomo w końcu to nasza polska Poczta .
a ja dziś też dostałam super niespodziankę ze schroniska w Sochaczewie- kartę z życzeniami światecznymi i noworocznymi byłam pod wielkim wrażeniem :)

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny zdrówka życzę:calus:.Wiemy,że się rehabilitujecie,dlatego nie naciskamy na zdjęcia.Jak już ozdrowiejecie i wrócicie do domku na dobre,to wtedy poprosimy o fotki;)