Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie odebrałam nastepny telefon w sprawie adopcji Funi......:lol:
Pani z Wrocławia przejęta tekstem ogłoszenia / Funia podgryzana przez inne psy, samiutka, bezbronna, malutka....../.....i tu jest sedno wiekszości adopcji, a nie jakies tam suche informacje....:eviltong:

Posted

[quote name='becia66']Własnie odebrałam nastepny telefon w sprawie adopcji Funi......:lol:
Pani z Wrocławia przejęta tekstem ogłoszenia / Funia podgryzana przez inne psy, samiutka, bezbronna, malutka....../.....i tu jest sedno wiekszości adopcji, a nie jakies tam suche informacje....:eviltong:[/quote]
Cisza przez parę tygodni, miesięcy a teraz telefon za telefonem.

Posted

Dostałam dzisiaj Fuńke na zimowo......:loveu:
Miesiąc adopcji - ani jedno siusiu w domku, Pani mówi że małe spokojne suczydełko, jeszcze trochę przestraszone ale z dnia na dzień jest lepiej...:loveu:

Posted

no proszę , małe spokojne i żadnego sik przez miesiąc :loveu: , to po prostu musiał być TEN domek:loveu::loveu:
a jak ładnie jej w szeleczkach ! Kochana Funieczka!:loveu::loveu:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Wyszczuplała czy mi sie wydaje ?? :hmmmm: slicznie wyglada :loveu:

Wyszczuplała......ponoc za bardzo nie chce jeść....:shake: Z miseczki tylko mięsko wybiera, reszta zostaje....no i ponoć bardzo żółty ser lubi....:lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

figa33 napisał(a):
może jakieś malutkie , takie tyci , tyci info o Funi..:modla:

U Funki coraz lepiej, cieszy sie z powrotu Pań do domu podskakując przy tym radosnie, chetnie wychodzi na spacerki no i zbudziła ostatnio p.Magde o 4godz. nad ranem bo chciała siusiu.....:crazyeye:
A w poprzednim domku mówili ze leje wszedzie gdzie popadnie.....
I co ja mam o tym mysleć ? :roll:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...