izzie1983 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ojej jak miło :multi: Ale Funia miała szczęście, że do Pani trafiła. Widać po zdjęciach, że jest szczęśliwa :-) Co u Funi słychać? Quote
Madziara30 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Tak to ja. Magda nowa pani Funieczki. Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko. Quote
izzie1983 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 izzie1983 napisał(a):Ojej jak miło :multi: Ale Funia miała szczęście, że do Pani trafiła. Widać po zdjęciach, że jest szczęśliwa :-) Co u Funi słychać? Skaczą posty :angryy: Quote
figa33 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Witamy serdecznie!!:loveu: Proszę pisać o Funi jak najwięcej:lol: Quote
izzie1983 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jak miło się czyta takie wiadomości :loveu: Quote
Becia66 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z p.Magdą i Funia najchetniej wyleguje sie na łóżkach....:evil_lol: Z mamą zaprzyjezniła sie na dobre, razem z nią śpi i kwili jak wychodzi do pracy.....ale za to jak wita!!! :loveu::loveu::loveu: Bywa jeszcze wystraszona szczególnie kiedy duzo psów na zewnątrz i wtedy szybciutko ciągnie do domku....:eviltong: Quote
margerita Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Pozdrowienia dla Funi i Pani Magdy. Bardzo suni kibicowałam w znalezieniu domku i wierzyłam ze wszystko skończy sie dobrze. Quote
Madziara30 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Przepraszam że się odezwałam a nic nie napisałam o Funieczce to poprostu brak czasu.Ojejku co tu pisac...Fuńcia ma się dobrze teraz właśnie leży sobie na łóżku u mojej mamy a żeby było lepiej to dokładnie leży na pościeli. Minęły trzy miesiące jak malutka jest u nas i pomimo tego ze widac ogromne postępy to psinka nadal się boi ( nie tyle nas co roweru albo poprostu wiatru, różnych odgłosów z dworu lub w mieszkaniu). Ale są również inne zachowania takie jak radośc przy witaniu,skomlenie i dopominanie się o jakieś jedzenie lub smakołyk. Super! Do tego wszystkiego to o niektóre pieszczoty Fuńka dopomina się sama zaczepiając łapką:lol:. Na spacerach bywa różnie, czasami tylko się załatwi i zaraz ciągnie do domku a czasami chodzi dumnie z podniesionym ogonem. Reaguje na koty jak większośc psów ..dobrze że miałam ją na smyczy bo kotek byłby biedny. Funia jest ogólnie bardzo posłuszna i nigdy nie załatwiła się w domku (pomimo jednego zdarzenia ale wtedy to miała biegunkę więc to się nie liczy). Ten strach Funi może by już dawno minął ale ona bardzo boi się mojej czteroletniej córeczki. Chociaż już widac małe postępy...pomalutku i będzie wszystko dobrze. To narazie tyle, jeszce raz pozdrwaiam wszystkich dla których los Funi nie był obojętny. Obiecuje zaglądac częściej.:lol: Quote
figa33 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 pozdrowienia dla Funieczki i całej Fuńkowej rodzinki!!:loveu: Quote
tyciaNi Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 CIESZĘ SIĘ NISAMOWICIE SZCZĘŚCIEM FUNI. POZDRAWIAM :diabloti: Quote
izzie1983 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A ja życzę miłego weekendu majowego Funi i jej Pańciom :-) Quote
Origami-7 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 :multi::multi::multi:Funiu jak dobrze , że masz domek:multi::multi::multi: Quote
Becia66 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 figa33 napisał(a):co słychać u Funiaczka? wszystko dobrze...pokochała starsza panią z wzajemnością i śpi z nią w łóżku....:eviltong:.....natomiast boi się małej córeczki i nawet warczała na nią.... Nie wiem ale mam podejrzenia że kiedys jakieś dziecko mogło zrobić jej krzywdę....bo p.Magda twierdzi że Funia generalnie boi się wszystkich dzieci, nawet tych w wózkach....:roll: Quote
figa33 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 to dobre wieści , na które zawsze czekam , Funia to psinka , która doczekała się na kochany domek , i cieszy mnie to bardzo :loveu: kochany Funiaczku pewnie śpisz już teraz w ciepłym łóżeczku i niech to trwa na wieki Quote
figa33 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 tez jestem ciekawa jak tam Funiek? na pewno wszystko jak najlepiej , wyleguje się na kanapie:lol: Quote
Becia66 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 figa33 napisał(a):tez jestem ciekawa jak tam Funiek? na pewno wszystko jak najlepiej , wyleguje się na kanapie:lol: o taaaak, kanapy to ona kocha.....jak też i starszą Panią najbardziej.....:lol: gorzej z małą córeczką do której nie może się przekonać..... ale powoli, powoli wszystko na dobrej drodze.....:lol: Quote
figa33 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 no proszę , czyli wybrała starszą Panią , Funiek mi bardzo pasuje do kogoś starszego , taka fajna kluseczka, ukochana , oczko w głowie:lol: , ech...miód na serce:multi: Quote
izzie1983 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ciekawe jak Funieczka teraz wygląda :loveu: Quote
j3nny Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 no, kurcze, gdyby się udało jakieś zdjęcia skombinować :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
izzie1983 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Funieczko kochana. Jeszcze czasem myślę o Tobie. Jak Ci się żyje ze swoją Pańcią? Quote
Recommended Posts