Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia Bokserka o którym wcześniej pisałam, niestety dość kiepskiej jakości robione tel:

[IMG]http://img240.imageshack.us/img240/5820/image077fd3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/6308/image078yo6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img240.imageshack.us/img240/9476/image079jf0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5438/image081ts9.jpg[/IMG]

ta pani która zgubiła boksia 17 lipca, ma sprawdzić czy to nie jest czasem ten :cool1:
jeśli się okaże, że jednak to nie jest owa zguba, jak zwykle odwieczny problem co z nim zrobić, podobno jest bardzo spokojny w mieszkaniu

ups wysłało się 2 :oops:razy to samo i nie da się skasować :mad:

Posted

podaje nr komórki do kuriera, dzwońcie zaraz i załatwcie to bo ja pakuje się i za pare godzin wyjeżdżam : 501 407 708

Jest jeszcze w drodze- moze się uda.

Posted

Juz kontaktowalam się z kurierem, niesetety juz dzis nie da rady podjechac. Mozna podjechac do ich "siedziby" i samemu odebrać.
Ale kurier powiedizal ze w pon. beda paczke jeszcze raz dostarczali, tlyko Erko musisz sie z nim skontaktowac i umowic na konkretna godzine ;)

Posted

Bella jest piękna i rzeczywiście podobna do mojej Bianci :)
czy ona jest do adopcji ? duża jest ?

[URL]http://i529.photobucket.com/albums/dd334/Linssi_2008/bella7.jpg[/URL]
minki robią identyczne :)

a boksię jak się okaże że to nie ta z ogłoszenia będę ogłaszać tym którzy ewentualnie jeszcze zadzwonią w sprawie Luny lub Mony .

Ile to psisko może mieć lat, zdrowa jest ? i jak z innymi zwierzakami wiadomo ? a to chyba piesek jest teraz doczytałam :oops:

Posted

pilnie potrzebny dom choć tymczasowy dla szczeniaka husky - prawdopodobnie pogryziony, dzisiaj dostałam telefon...ja nie na miejscu...nie wiem co zrobic:placz:

Posted

A co Rudzia-Bianca, zainteresowana jestes? :cool3:
A tak serio to ja juz znalazlam domek dla Belli. U mojego wujka :)
Jest raczej spora, choc dla mnie niezbyt duza bo mam ogromnego owczarka niemieckiego u rodzicow, wiec ona przy nim jest malenka. Na oko mniejsza i drobniejsza od labradora.

Boze jak ja uwielbiam husky.... Wzielabym go, ale gdzie? nie ma mnie calymi dniami w domu :(

Posted

ten husky biega tam od tygodnia, pani go dokarmia, ale go nie wexmie...jeśli nic dla niego się nie znajdzie to jakiś miejscowy moze go widłami potraktowac albo gmina się z nim inaczej rozprawi....

To nie jest całkiem malusi szczeniak - to ok. 8-mies psiak, cały w kleszczach, ma jakieś 2 duze bąble - pewnie od kleszczy, łagodny do ludzi i dzieci...ale jak to na wsi - nikt go nawet na chwilę nie przechowa - nawet ta kobieta co go karmi nie chce go przechować bo to i sramto:angryy: Jest brązowy, ma ślady po obroży - pewnie przeszkadzał państwu w urlopie....:-(

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']

a boksię jak się okaże że to nie ta z ogłoszenia będę ogłaszać tym którzy ewentualnie jeszcze zadzwonią w sprawie Luny lub Mony .

Ile to psisko może mieć lat, zdrowa jest ? i jak z innymi zwierzakami wiadomo ? a to chyba piesek jest teraz doczytałam :oops:[/quote]
dzięki Rudzia :loveu:

a ile ma lat nie mam pojęcia, wiem,że psiak ma zapalenie spojówek ale już jest leczony. A co do zwierząt zapytam.
Tak to jest samiec.

Posted

[quote name='Linssi']A co Rudzia-Bianca, zainteresowana jestes? :cool3:
A tak serio to ja juz znalazlam domek dla Belli. U mojego wujka :)
Jest raczej spora, choc dla mnie niezbyt duza bo mam ogromnego owczarka niemieckiego u rodzicow, wiec ona przy nim jest malenka. Na oko mniejsza i drobniejsza od labradora.
[/quote]

ja niestety nie mogę :placz: ale gdyby ktoś pytał chciałam wiedziec , bo nieskromnie powiem że ludziska moją Biancią się zachwycają i nieraz pytaja skąd ten cud jest :)

ale jak Bella ma dom to super :multi:

[quote name='andzia69']ten husky biega tam od tygodnia, pani go dokarmia, ale go nie wexmie...jeśli nic dla niego się nie znajdzie to jakiś miejscowy moze go widłami potraktowac albo gmina się z nim inaczej rozprawi....

To nie jest całkiem malusi szczeniak - to ok. 8-mies psiak, cały w kleszczach, ma jakieś 2 duze bąble - pewnie od kleszczy, łagodny do ludzi i dzieci...ale jak to na wsi - nikt go nawet na chwilę nie przechowa - nawet ta kobieta co go karmi nie chce go przechować bo to i sramto:angryy: Jest brązowy, ma ślady po obroży - pewnie przeszkadzał państwu w urlopie....:-([/quote]

kolejna straszliwa bida :(

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']ja niestety nie mogę :placz: ale gdyby ktoś pytał chciałam wiedziec , bo nieskromnie powiem że ludziska moją Biancią się zachwycają i nieraz pytaja skąd ten cud jest :)

ale jak Bella ma dom to super :multi:[/quote]

O Belle tez ludzie pytaja, dzieci sie do niej wyrywaja bo taka puchata. wystarczylo ja wykapac i dac jej jesc... I pomyslec ze gdy lezala na ulicy to jakos nikogo nie obchodzila...

Posted

Tasza jest nie zwykle mądrym psem :loveu:
chce wyjść na spacer,a np. nikogo w domu nie ma, a p.Ania zapomniała drzwi zamknąć, to Taszka sobie otwiera i wychodzi :diabloti:
Otwiera się lodówkę, Taszka rozpoznaje dźwięk otwieranej lodówki :evilbat:
i już jest przy niej, no bo może coś upadnie i podnieść trzeba.
niesamowicie się otworzyła, p.Ania śmieje się, że czuje się już aż za pewnie :evil_lol:
chodzi z dumnie zakręconym ogonkiem do góry, a jak się zacznie ją głaskać to się nie skończy :cool3: jak tylko się przestaje Taszka wpycha łebek pod ręcę, no bo jak to można przestać miziać?

:loveu:

Posted

Belcia tez czuje sie juz duzo pewniej niz na poczatku. Chodzi juz po calym mieszkaniu, a gdy ja ide do kuchni odrazu przychodzi zobaczyc czy moze nie mam czegos zbednego do zjedzenia :) Jest naprawde super psiakiem. Teraz, gdy juz ma wiecej sily to skacze i wyglupia sie jak wracam do domu.
Pokarm ladnie sie wchlania, raczej nie trzeba bedzie jej nic podawac na ta laktacje.

Ewelinko, zajrzyj na watek huskiego

Posted

Bella już u mnie na weekend :lol:
Nie moglam uwierzyc ze tak niedawno byla w tak paskudnym stanie :placz:

Coprawda Bella to jeszcze same kosteczki :cool3: Ale jaka ona radosna :loveu: (szkoda ze moj Fux tej radosci nie podziela:evil_lol:)

Posted

Saphira, niestety nie było mnie w Kielcach , jak ten facet przywiożł paczke, nie było też sasiadów w domu,żeby gdzies zostawił. Ale zostawił awizo, gdzie jest napisane,że nastepne dostarczenie w poniedziałek, więc nie martw sie o nic:lol:.

[COLOR=red][B]Bardzo dziękujemy!!!:iloveyou:[/B][/COLOR]
[B][/B]
[COLOR=black]Znikam, bo dzwonił ktos o kotki rude i ma przyjechać. A wogóle Xanti mnie wykończył i nie mam na nic siły.:cool1:[/COLOR]

Posted

No Bella juz zdazyla narozrabiac... Ale Dudziaczku wybacz jej, ona pewnie tak z emocji i stresu.
Poza tym faktycznie, zywiol-babka :D Oprocz Twojego Fuxika zaczepia wszystkie psy w parku. Ostatnio zapatrzyla sie na jednego owczarka niemieckiego, i chyba nawet wpadla mu w oko, bo ani wlasciciel nie mogl odciagnac go od niej, ani ja jej od owczarka :D Poza tym to naprawde kochana sunia. Nie sprawila mi ani jednego klopotu.
Dudziaczku, miej na nia oko, bo dostala tabletki na robale. A ja zamelduje sie jutro. O 5 rano wyjazd :shake:
Mam nadzieje ze noc uplynie wam spokojnie :)

Posted

to jest ten husky, o którym pisałam....

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/7835/zdjacie000zr4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/9528/zdjaciewi7.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...