Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
A nikt nie jedzie do Krakowa? Jest nadzieja dla Xantusa, ale jeszcze nic nie pisze więcej, bo ostatnio tyle odpisywałam na maile, dziewczyny wysyłały zdjęcia i nic z tego nie wyszło:shake:.
Dzisiaj miała oglądać Milę kobieta z Nowin i też nie była.

O ile wiem Fiona wczoraj była w Krakowie a jutro do Krakowa z Kielc będzie jechać Tosza z miau. Coś wiadomo co z psiną?

Posted

Ewelinka_m, coś strasznie długo jesz:cool3::diabloti:. Gdzie te fotki?:eviltong:

To ja z dobrą wiadomością:lol:.
Leonek dzisiaj wydany!:multi: Z tego kontaktu z "naszej klasy", który mi podałyście.
Mam tylko nadzieję,że sie będzie zachowywał porządnie i nie będzie zwrotu.
Miałam nadzieję,że wezmą Birmę/wiadomo dlaczego:cool1:/, bo się wahali między nimi, ale stwierdzili,że Leon chyba będzie spokojniejszy.

Posted

erka napisał(a):
Ewelinka_m, coś strasznie długo jesz:cool3::diabloti:. Gdzie te fotki?:eviltong:

Leonek dzisiaj wydany!:multi: Z tego kontaktu z "naszej klasy", który mi podałyście.
Mam tylko nadzieję,że sie będzie zachowywał porządnie i nie będzie zwrotu.
Miałam nadzieję,że wezmą Birmę/wiadomo dlaczego:cool1:/, bo się wahali między nimi, ale stwierdzili,że Leon chyba będzie spokojniejszy.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: słucham ?
boże jak się cieszę :multi::multi::multi: moj ulubieniec ma dom :)

erko zajrzyj na szczeniakowy:diabloti:

Posted

Już zaglądałam i widziałam tego piękniocha:lol:.

A ja dzisiaj odkryłam kilka bloków za mną cudne kociaki, w piwnicy , ale wychodzą do ogródka i ktos się nimi na szczęscie opiekuje .

Bardzo ładna mama kocica i cztery kociaki juz do wydania, dwa piękne rudziaszki, jedna tricolorka i jeden czarny, ale ten biedaczek troszkę chory i ta pani chodzi z nim do weta.
Trudno im było zrobić fotki, bo cały czas szalały w tym ogródku .
Może jeszcze zadzwoni ktoś z Metra w sprawie kota:cool1:.
Bardzo proszę poogłaszajcie je również.:lol:

Tu szaleństwa w kwiatkach:lol:

Posted

erka napisał(a):

Super wieści:loveu:
Erko mogłabyś tak pisać codziennie;)

Posted

erka napisał(a):
Jotpeg, jak z Kielc , to pewnie od nas:razz:, musiałabym zajrzec do notatek w domu, bo sporo psiakow poszło do Krakowa. Taka może troszke terierkowata mordeczka z bródką?

nie, nie, absolutnie niepodobna do teriera! to taki typowy kundelek-biedaczek, jak Wasza Muszka albo Olo (z 1.strony). Nieduza, jakies 12 kg.
Bardzo charakterystyczne jedno uszko - klapniete, ale tak troche nietypowo, jakby na bok. Wypatrzona w i-necie, dowieziona do Krakowa, do panstwa.
W kazdym razie ma sie bardzo dobrze. Spotykam ich na spacerach, chodzi raz z pania, raz z panem (oboje w wieku sredniostarszym), na smyczy. Bardzo jej sie poprawila siersc - wczesniej byla szarawa, teraz jest czarna, lsniaca. Sunieczka ogromnie lagodna i wrazliwa. Jak moj Noras szczekal, to chciala na raczki do pani. Widac, ze jest kochana :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...