Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,po raz kolejny proponuję zapłatę za transport piesków .Jeżeli domy okażą się aktualne i zgodne z wymogami,pokryję koszty transportu do Opola i Zgorzelca.Pozdrawiam.

Posted

A ja wczoraj znowu szukalam suczydelka po Kielcowni, bylam u pani ze sklepu z porcelana, ona tez sie za nia rozgladala, ale NIC. Przepadla jak kamien w wode :(
Erka, gdby ktos zglosil ze taka sunia gdzies sie wloczy to daj mi szybciutko znac!!!

Posted

Bianka0, bardzo dziękujemy za ofertę:loveu:.
Będę dzwonic jeszcze tam ,żeby potwierdzić ale nie wiem czy dzisiaj, bo po pracy jade z tym ślepym Xantusikiem do weta, a później musze coś z nim zrobić, ale jeszcze nie wiem co:roll::cool1:.

Posted

Saga86, błagam Cię , zrób coś z tą zmianą telefonu na właściwy w Metrze, bo ja niedługo zwariuję.
Nie mogę wyłączyć komórki, bo czekam na telefony w sprawie psów, a dzisiaj od rana znowy telefony o Savanę, z jękami , "jaka szkoda,że juz nie ma" , potem o jaąs niebieską, a teraz o kociczke ze złamaną łapką.
Nie może do mnie do pracy non-stop dzwonić komórka.

Posted

erka napisał(a):

Nie mogę wyłączyć komórki, bo czekam na telefony w sprawie psów

Oby było ich jak najwiecej:loveu:
Kilka ogłoszen odśieżyłam i nasze psiaki sa na pierwszej stronie:lol:

Posted

a ja mam pytanko ;)
która to z dobrych dusz pomogła nam dodać aż tyle znajomych na naszej klasie? :loveu::cool3:

:siara: ojj Saga ale sobie grabisz u kogoś :evil_lol:

Posted

W dzisiejszym metrze jest też ogłoszona Igraszka.
Kotka, która prawie rok czeka na adopcje.
To dla niej ogromna szansa.
Erko mam nadzieję, że przekazujesz ludziom nr tel do mnie ??

Posted

ewelinka_m napisał(a):
a ja mam pytanko ;)
która to z dobrych dusz pomogła nam dodać aż tyle znajomych na naszej klasie? :loveu::cool3:

:siara: ojj Saga ale sobie grabisz u kogoś :evil_lol:

Ja trochę pomogłam, ale chyba nie o dusze z tych okolic Polski chodziło?
Trochę zaproszonek wysłała moja Córeczka, która studiuje wet w Olsztynie i tu był duży odzew wśród przyszłych wetów. Nie wiem tylko czy jeszcze wysyłać czy odpuścić ? Wam potrzebni są kielczanie i okolice a ja tam nawet nigdy nie byłam.
Z tego co widzę ostatnio dodaje sie moc osób z Kielc więc chyba ktoś jeszcze nieźle pracuje.

Posted

Saphira napisał(a):
Ja trochę pomogłam, ale chyba nie o dusze z tych okolic Polski chodziło?
Trochę zaproszonek wysłała moja Córeczka, która studiuje wet w Olsztynie i tu był duży odzew wśród przyszłych wetów. Nie wiem tylko czy jeszcze wysyłać czy odpuścić ? Wam potrzebni są kielczanie i okolice a ja tam nawet nigdy nie byłam.
Z tego co widzę ostatnio dodaje sie moc osób z Kielc więc chyba ktoś jeszcze nieźle pracuje.

tak myślałam, że to Ty ale wolałam się upewnić ;)
w każdym razie ogromnie dziękuje za pomoc :buzi: (podziękuj również córce)
a jeśli tylko macie czas to wysyłać zaproszenia zawsze możecie jest to mile widziane :)

Posted

Xantusia udało się umieścić na dwa dni u pani, która ma chyba 8 kotów i dwie suczki. Większość kotów to persy, olbrzymie, Xantusia zamurowało, nawet nie zainteresował sie suczkami, chociaż je uwielbia, tylko stał, jak urzeczony i wpatrywał sie koty:evil_lol:.
Aż przy próbie bliższego zapoznania trochę mu sie oberwało od pięknego persa niewiele mniejszego od niego.:cool3:

Saga86, to jest blisko Ciebie, wiesz gdzie, czy mogłabyś jutro i w niedzielę wyprowadzić Xantusia raz dziennie na dłuższy spacer?:roll:
A w poniedziałek przywieźc go do mnie do pracy ok.10, bo nie może tam zostać dłużej?

Wcześniej byłysmy z KrystynąS u weta, który stwierdził, że psiunio ma z pewnością powyżej 10 lat, może ok.12, soczewki zmętniałe, ale jeszcze co nieco widzi, zęby przednie w szczątkowym stanie, ale dalej jeszcze niezłe.
Najgorszy jest guz jądra, prawdopodobnie nowotworowy, do usunięcia, no i psiak dosyć wychudzony, waży tylko 10 kg.

Ale jest jeszcze bardzo żywotny, gdyby nie to,że trochę jeszcze kuleje na tylną nóżkę, to biegałby, jak młodzieniec:lol:.

Mam nadzieję,że jak te koty przestaną go hipnotyzować, to ich nie pożre:cool3::evil_lol:.

DT albo dom stały dalej potrzebny, ma schronienie tylko na dwa dni.

Posted

Fiona.22 napisał(a):
W dzisiejszym metrze jest też ogłoszona Igraszka.
Kotka, która prawie rok czeka na adopcje.
To dla niej ogromna szansa.
Erko mam nadzieję, że przekazujesz ludziom nr tel do mnie ??

Ponawiam pytanie ??
Oprócz Igraszki ogłoszony jest tez staruszek Elton również bez szans...i niestety też na erki nr tel

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...