Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałyśmy już wiadomość z nowego domku Muzy, że sunia czuje sie tam tak, jakby była z nimi całe lata:lol:. Oczywiście piłeczka w ruchu:evil_lol:.

Posted

Rudzia-Bianka, mam nadzieję, że dziewczyny od bokserów pomogą Ci z tą sunią:roll:. A do tego czasu może w hotelu w Wieliczce by sie udłało choć na parę dni umieścic, ale jak pisałam skontaktuj się z AgąG.

Posted

andzia69 napisał(a):
dziewczyny...czy jest jakaś szansa na lepsze zdjęcie wyzełka ze schronu???????

ciocia wyzełkowa Tanitka bardzo ładnie prosi!!!:loveu::loveu::loveu:

przypomnę moją prosbę....

Posted

witam.mam prośbe czy mogła bym uzyskac jakiś kontakt telefoniczny do którejś z was,ponieważ dzwonił do mnie jakiś pan który był zainteresowany borderką,którą dzieki wam udało sie wydać kilka miesiecy temu,powiedziałam mu,że sparawa jest nie aktualna,i pytał o jakiś inne psiaki na wydanie. powiedziałam,że spróbuje jutro dac mu kontakt tel do osoby która jest poinformowana najlepiej. bardzo prosze o jakiś numer tel może ten pan przygarnoł by jakiegos innego biednego psiaka. :cool3:
podaje meila [email protected]

Posted

A miałby ktoś możliwość podrzucić Xantusia ze mną przed 10 do pracy erki ze świętokrzyskiego? Jeśli nie to przywiozę go sama ( potem dosiądzie sie ewelinka) do erki autobusem, tylko trochę się boję tych problemów ze stresem u staruszka i nietrzymaniem moczu...

Posted

Saga86, niestety p.Lena nie podwiezie go , bo ma niesprawny samochód.
Xantus po Furaginie juz o wiele lepiej, nie sądzę żeby były jakies problemy w autobusie:p.

Posted

Możesz odpisać [email protected] odpowiadając po prostu na ten e-mailWitam,mieszkam w Bydgoszczy,jestem zainteresowana tym slicznym pieskiem czy adopcja tej suni jest nadal aktualna?jesli tak bardzo prosze o kontakt na moj adres mailowy.Magdalena.

Kontakt na Misię ,wiem,że trochę za daleko ale wkleję.
Wczoraj innej pani chętnej podałam tel do pani Basi.

Posted

Rudzielec, nic nie widać:eviltong:. Prosze wyślij te zdjęcia na [email protected], to ja je wstawię.
To jest Myszka, czyli nasz Amberka, podobno w coraz lepszej formie:lol:.

Andzia69, zaraz wstawię zdjęcia wyrzuconego w Krajnie amstaffa. Prosze pomóz , bo gmina chce go zlikwidowac.

Posted

Jeszcze jest grzeczna, piszę jeszcze, bo z każdym dniem czuje się coraz pewniej i coraz bardziej rozrabia.:evil_lol: Z utęsknieniem czekamy aż wróci na dobre nasz diabełek...:diabloti:

Posted

Saga86 z ewelinką_m przywiozły juz do mnie do pracy Xantusia:lol:. Na razie jest przywiązany w ogródku pod drzewkiem, a po południu będzie musiał zostać zamknięty.

A to ten biedak z Krajna. Nawet nie wiem, czy to pies, czy suka, ale chyba pies, jeszcze zapytam.
Andziu69, prosze wstaw go tam gdzie trzeba:lol:. Psiak jest podobno łagodny i przyjazny, ale ludzie sie boją, nikt go nawet nie chce przechować, w tym również rodzice dziewczyny, która do mnie pisze.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...