ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='kika22']Nie tylko ty:mad:[/quote] a tyle się nawysyłałam zdjęć, filmików :shake: jeszcze Pani taką nadzieję robiła odpowiadając..:-(
ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 a na poprawę humoru, tylko dodam, że z naszej klasy jest ogromny odzew, zwłaszcza jeśli chodzi o wolontariat :multi:
bianka0 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witam,po raz kolejny proponuję zapłatę za transport piesków .Jeżeli domy okażą się aktualne i zgodne z wymogami,pokryję koszty transportu do Opola i Zgorzelca.Pozdrawiam.
Linssi Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A ja wczoraj znowu szukalam suczydelka po Kielcowni, bylam u pani ze sklepu z porcelana, ona tez sie za nia rozgladala, ale NIC. Przepadla jak kamien w wode :( Erka, gdby ktos zglosil ze taka sunia gdzies sie wloczy to daj mi szybciutko znac!!!
erka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bianka0, bardzo dziękujemy za ofertę:loveu:. Będę dzwonic jeszcze tam ,żeby potwierdzić ale nie wiem czy dzisiaj, bo po pracy jade z tym ślepym Xantusikiem do weta, a później musze coś z nim zrobić, ale jeszcze nie wiem co:roll::cool1:.
erka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Saga86, błagam Cię , zrób coś z tą zmianą telefonu na właściwy w Metrze, bo ja niedługo zwariuję. Nie mogę wyłączyć komórki, bo czekam na telefony w sprawie psów, a dzisiaj od rana znowy telefony o Savanę, z jękami , "jaka szkoda,że juz nie ma" , potem o jaąs niebieską, a teraz o kociczke ze złamaną łapką. Nie może do mnie do pracy non-stop dzwonić komórka.
GoskaGoska Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 no to się wir zrobil :), jak się pokazalo w papierowym wydaniu, to juz nic dziewczyny chyba nie zrobią, zeby wykasowac numer.
erka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No tak, ale najpierw trzeba zmienić w e-metrze, bo oni stamtąd biorą do papierowej wersji.
ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 tylko, że jest problem bo nie możemy tego edytować :hmmmm: ale Saga miała do nich pisać o to :oops:
kika22 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='erka'] Nie mogę wyłączyć komórki, bo czekam na telefony w sprawie psów [/quote] Oby było ich jak najwiecej:loveu: Kilka ogłoszen odśieżyłam i nasze psiaki sa na pierwszej stronie:lol:
saga_86 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Napisałam do nich,żeby oni to zeedytowali, oto dowód, już jest tak jak powinno:evil_lol:;) [URL]http://schroniska.cafeanimal.pl/Kielecki-TOZ,269[/URL] Erko przepraszam bardzo za zamieszanie:buzi:Choć nie zaprzeczę,że miałam niezły ubaw jak czytałam Twoje posty ;P
ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 a ja mam pytanko ;) która to z dobrych dusz pomogła nam dodać aż tyle znajomych na naszej klasie? :loveu::cool3: :siara: ojj Saga ale sobie grabisz u kogoś :evil_lol:
Fiona.22 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 W dzisiejszym metrze jest też ogłoszona Igraszka. Kotka, która prawie rok czeka na adopcje. To dla niej ogromna szansa. Erko mam nadzieję, że przekazujesz ludziom nr tel do mnie ??
Od-Nowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 a psiaki wędrują do góry! czy udało się coś zdziałać dla staruszka Xantusia? :-(
andzia69 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Od-Nowa'] czy udało się coś zdziałać dla staruszka Xantusia? :-([/quote] chyba nie za bardzo....
Saphira Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='ewelinka_m']a ja mam pytanko ;) która to z dobrych dusz pomogła nam dodać aż tyle znajomych na naszej klasie? :loveu::cool3: :siara: ojj Saga ale sobie grabisz u kogoś :evil_lol:[/quote] Ja trochę pomogłam, ale chyba nie o dusze z tych okolic Polski chodziło? Trochę zaproszonek wysłała moja Córeczka, która studiuje wet w Olsztynie i tu był duży odzew wśród przyszłych wetów. Nie wiem tylko czy jeszcze wysyłać czy odpuścić ? Wam potrzebni są kielczanie i okolice a ja tam nawet nigdy nie byłam. Z tego co widzę ostatnio dodaje sie moc osób z Kielc więc chyba ktoś jeszcze nieźle pracuje.
ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Saphira']Ja trochę pomogłam, ale chyba nie o dusze z tych okolic Polski chodziło? Trochę zaproszonek wysłała moja Córeczka, która studiuje wet w Olsztynie i tu był duży odzew wśród przyszłych wetów. Nie wiem tylko czy jeszcze wysyłać czy odpuścić ? Wam potrzebni są kielczanie i okolice a ja tam nawet nigdy nie byłam. Z tego co widzę ostatnio dodaje sie moc osób z Kielc więc chyba ktoś jeszcze nieźle pracuje.[/quote] tak myślałam, że to Ty ale wolałam się upewnić ;) w każdym razie ogromnie dziękuje za pomoc :buzi: (podziękuj również córce) a jeśli tylko macie czas to wysyłać zaproszenia zawsze możecie jest to mile widziane :)
erka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Xantusia udało się umieścić na dwa dni u pani, która ma chyba 8 kotów i dwie suczki. Większość kotów to persy, olbrzymie, Xantusia zamurowało, nawet nie zainteresował sie suczkami, chociaż je uwielbia, tylko stał, jak urzeczony i wpatrywał sie koty:evil_lol:. Aż przy próbie bliższego zapoznania trochę mu sie oberwało od pięknego persa niewiele mniejszego od niego.:cool3: Saga86, to jest blisko Ciebie, wiesz gdzie, czy mogłabyś jutro i w niedzielę wyprowadzić Xantusia raz dziennie na dłuższy spacer?:roll: A w poniedziałek przywieźc go do mnie do pracy ok.10, bo nie może tam zostać dłużej? Wcześniej byłysmy z KrystynąS u weta, który stwierdził, że psiunio ma z pewnością powyżej 10 lat, może ok.12, soczewki zmętniałe, ale jeszcze co nieco widzi, zęby przednie w szczątkowym stanie, ale dalej jeszcze niezłe. Najgorszy jest guz jądra, prawdopodobnie nowotworowy, do usunięcia, no i psiak dosyć wychudzony, waży tylko 10 kg. Ale jest jeszcze bardzo żywotny, gdyby nie to,że trochę jeszcze kuleje na tylną nóżkę, to biegałby, jak młodzieniec:lol:. Mam nadzieję,że jak te koty przestaną go hipnotyzować, to ich nie pożre:cool3::evil_lol:. DT albo dom stały dalej potrzebny, ma schronienie tylko na dwa dni.
ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 w okolicy exbudu, błąka się sunia biała, trochę maltańczykowata, ma cieczkę wiec za nią lata całe stado psów :-(
erka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ojej, a nie da się złapać? Szkoda bidulki, zamęczą ją :-(.
ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='erka']Ojej, a nie da się złapać? Szkoda bidulki, zamęczą ją :-(.[/quote] tylko co z nią dalej robić? :-(
Fiona.22 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Fiona.22']W dzisiejszym metrze jest też ogłoszona Igraszka. Kotka, która prawie rok czeka na adopcje. To dla niej ogromna szansa. Erko mam nadzieję, że przekazujesz ludziom nr tel do mnie ??[/quote] Ponawiam pytanie ?? Oprócz Igraszki ogłoszony jest tez staruszek Elton również bez szans...i niestety też na erki nr tel
DuDziaczek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='ewelinka_m']tylko co z nią dalej robić? :-([/quote] A boi się ludzi? Moze chociaż jakies fotki?
Recommended Posts