Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,po raz kolejny proponuję zapłatę za transport piesków .Jeżeli domy okażą się aktualne i zgodne z wymogami,pokryję koszty transportu do Opola i Zgorzelca.Pozdrawiam.

Posted

A ja wczoraj znowu szukalam suczydelka po Kielcowni, bylam u pani ze sklepu z porcelana, ona tez sie za nia rozgladala, ale NIC. Przepadla jak kamien w wode :(
Erka, gdby ktos zglosil ze taka sunia gdzies sie wloczy to daj mi szybciutko znac!!!

Posted

Bianka0, bardzo dziękujemy za ofertę:loveu:.
Będę dzwonic jeszcze tam ,żeby potwierdzić ale nie wiem czy dzisiaj, bo po pracy jade z tym ślepym Xantusikiem do weta, a później musze coś z nim zrobić, ale jeszcze nie wiem co:roll::cool1:.

Posted

Saga86, błagam Cię , zrób coś z tą zmianą telefonu na właściwy w Metrze, bo ja niedługo zwariuję.
Nie mogę wyłączyć komórki, bo czekam na telefony w sprawie psów, a dzisiaj od rana znowy telefony o Savanę, z jękami , "jaka szkoda,że juz nie ma" , potem o jaąs niebieską, a teraz o kociczke ze złamaną łapką.
Nie może do mnie do pracy non-stop dzwonić komórka.

Posted

[quote name='erka']
Nie mogę wyłączyć komórki, bo czekam na telefony w sprawie psów [/quote]
Oby było ich jak najwiecej:loveu:
Kilka ogłoszen odśieżyłam i nasze psiaki sa na pierwszej stronie:lol:

Posted

Napisałam do nich,żeby oni to zeedytowali, oto dowód, już jest tak jak powinno:evil_lol:;)
[URL]http://schroniska.cafeanimal.pl/Kielecki-TOZ,269[/URL]

Erko przepraszam bardzo za zamieszanie:buzi:Choć nie zaprzeczę,że miałam niezły ubaw jak czytałam Twoje posty ;P

Posted

a ja mam pytanko ;)
która to z dobrych dusz pomogła nam dodać aż tyle znajomych na naszej klasie? :loveu::cool3:

:siara: ojj Saga ale sobie grabisz u kogoś :evil_lol:

Posted

W dzisiejszym metrze jest też ogłoszona Igraszka.
Kotka, która prawie rok czeka na adopcje.
To dla niej ogromna szansa.
Erko mam nadzieję, że przekazujesz ludziom nr tel do mnie ??

Posted

[quote name='ewelinka_m']a ja mam pytanko ;)
która to z dobrych dusz pomogła nam dodać aż tyle znajomych na naszej klasie? :loveu::cool3:

:siara: ojj Saga ale sobie grabisz u kogoś :evil_lol:[/quote]

Ja trochę pomogłam, ale chyba nie o dusze z tych okolic Polski chodziło?
Trochę zaproszonek wysłała moja Córeczka, która studiuje wet w Olsztynie i tu był duży odzew wśród przyszłych wetów. Nie wiem tylko czy jeszcze wysyłać czy odpuścić ? Wam potrzebni są kielczanie i okolice a ja tam nawet nigdy nie byłam.
Z tego co widzę ostatnio dodaje sie moc osób z Kielc więc chyba ktoś jeszcze nieźle pracuje.

Posted

[quote name='Saphira']Ja trochę pomogłam, ale chyba nie o dusze z tych okolic Polski chodziło?
Trochę zaproszonek wysłała moja Córeczka, która studiuje wet w Olsztynie i tu był duży odzew wśród przyszłych wetów. Nie wiem tylko czy jeszcze wysyłać czy odpuścić ? Wam potrzebni są kielczanie i okolice a ja tam nawet nigdy nie byłam.
Z tego co widzę ostatnio dodaje sie moc osób z Kielc więc chyba ktoś jeszcze nieźle pracuje.[/quote]
tak myślałam, że to Ty ale wolałam się upewnić ;)
w każdym razie ogromnie dziękuje za pomoc :buzi: (podziękuj również córce)
a jeśli tylko macie czas to wysyłać zaproszenia zawsze możecie jest to mile widziane :)

Posted

Xantusia udało się umieścić na dwa dni u pani, która ma chyba 8 kotów i dwie suczki. Większość kotów to persy, olbrzymie, Xantusia zamurowało, nawet nie zainteresował sie suczkami, chociaż je uwielbia, tylko stał, jak urzeczony i wpatrywał sie koty:evil_lol:.
Aż przy próbie bliższego zapoznania trochę mu sie oberwało od pięknego persa niewiele mniejszego od niego.:cool3:

Saga86, to jest blisko Ciebie, wiesz gdzie, czy mogłabyś jutro i w niedzielę wyprowadzić Xantusia raz dziennie na dłuższy spacer?:roll:
A w poniedziałek przywieźc go do mnie do pracy ok.10, bo nie może tam zostać dłużej?

Wcześniej byłysmy z KrystynąS u weta, który stwierdził, że psiunio ma z pewnością powyżej 10 lat, może ok.12, soczewki zmętniałe, ale jeszcze co nieco widzi, zęby przednie w szczątkowym stanie, ale dalej jeszcze niezłe.
Najgorszy jest guz jądra, prawdopodobnie nowotworowy, do usunięcia, no i psiak dosyć wychudzony, waży tylko 10 kg.

Ale jest jeszcze bardzo żywotny, gdyby nie to,że trochę jeszcze kuleje na tylną nóżkę, to biegałby, jak młodzieniec:lol:.

Mam nadzieję,że jak te koty przestaną go hipnotyzować, to ich nie pożre:cool3::evil_lol:.

DT albo dom stały dalej potrzebny, ma schronienie tylko na dwa dni.

Posted

[quote name='Fiona.22']W dzisiejszym metrze jest też ogłoszona Igraszka.
Kotka, która prawie rok czeka na adopcje.
To dla niej ogromna szansa.
Erko mam nadzieję, że przekazujesz ludziom nr tel do mnie ??[/quote]

Ponawiam pytanie ??
Oprócz Igraszki ogłoszony jest tez staruszek Elton również bez szans...i niestety też na erki nr tel

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...