Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

divia_gg -Rudzia miała na myśli Hurcię - tchórzkę :)
Hurcia już od dłuższego czasu była u rodziców Ireny na wsi, ale ciagle zmieniali decyzję odnośnie jej pozostania..ostatnio p.Ania mi wspominała, ze jednak się zdecydowali,.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
A ja powtórzę-czy ktoś z Kielc mógłby dostarczyć do Erki psiaka ze złamaną łapką? pojechałby do Jaagi,zapłacę za benzyne

Justyna - oprócz Linsii, EwyB i mnie nikt wiecej nie ma samochodu...a nie wiem, czy Linsii czy EwaB są w tej chwili dostępne...a w Kielcach podobno straszna snieżyca...więc nawet nie wiem czy ktokolwiek by te psy namierzył po ciemnku i w tych warunkach...

Posted

andzia69 napisał(a):
Justyna - oprócz Linsii, EwyB i mnie nikt wiecej nie ma samochodu...a nie wiem, czy Linsii czy EwaB są w tej chwili dostępne...a w Kielcach podobno straszna snieżyca...więc nawet nie wiem czy ktokolwiek by te psy namierzył po ciemnku i w tych warunkach...

W takim razie ile kosztowałaby taksówka?

Posted

Jusstyna borków jest za kielcami jakieś 15 km...jak nie więcej.
warunki atomosferyczne są u nas fatalne, oprócz ogromnego śniegu, padał dziś deszcz jest okrutnie ślisko.

Linssi w chwili obecnej jest niedostępna.

Posted

post ogłoszeniowy.
-czyli kto, gdzie i kogo ogłasza :lol: /jutro pododaje tu jeszcze spis zdjec psiowych/

pogrubioną czcionką są psy najlpilniejsze. jeśli ktoś oglasza gdzies psiaki, baaaardzo proszę podawajcie daty kiedy to robiliście :modla: ulatwi to ogarnięcie, który pies ma nieaktualne ogłoszenia :lol:

psy dorosłe:
Kora: allegro u betel
Rózia( zdjęcia: ze spaceru, w mieszkaniu) :allegro -diva_gg , oglaszać ma też leakc na dniach
Niko: 10.01 komplet ogłoszeń-ewelinka.
Luśka: komplet ogloszen +allegro -diva_gg , allegro u Elizy_sk na 3 wojewodztwa, allegro u betel
Czarnulek:komplet ogloszen +allegro -diva_gg
Bary: komplet ogloszen +allegro -diva_gg, allegro u Elizy_sk na 3 wojewodztwa, Pineska z dn 09.01:allegro, ojej, rozglos, katowiceolx,kupsprzedaj, pineska, eoferty,katowicegumtree, ale.gratka, kupiepsa
Górka:allegro -diva_gg, oglaszać ma też leakc na dniach, 28.12 ogłaszała Saga_86, Basia 1968 ogł-cafeanimal, kupiepsa, krakusik, e-zwierzak, adopcjapsa, morusek: z dn 09.01.
Rocky: allegro u Elizy_sk na 3 wojewodztwa
Psy ze stadionu:(Misiek, Sonia, mała sunia)
Mika: Kashdog z dn:09.01: warsza, krakusik,kupiepsa, ale.gratka,krakowgumtree,pineska, cafeanimal,kupsprzedaj, olx, ojej, e-zwierzak,kokosy
Boczek:
Kashdog z dn:09.01: warsza, krakusik,kupiepsa, ale.gratka,krakowgumtree,pineska, cafeanimal,kupsprzedaj, olx, ojej, e-zwierzak,kokosyKajtuś:allegro -diva_gg, oglaszać ma też Pinesk@ na dniach, Basia 1968 ogł-cafeanimal, kupiepsa, krakusik, e-zwierzak, adopcjapsa, morusek: z dn 09.01.
Misia:allegro u betel
Saba:(zdjecia:klik) komplet ogloszen +allegro -diva_gg
Albinka: zdjęcia:(u p.ani) allegro -diva_gg
Bulba:
Ruda:
Czarna
Lupo:
Sven:
Biszkopt: ma szanse na dom, ogłasza go Linssi :kciuki:
Wafelek- staruszek z jednostki- świstak-13.01 -ewelinka

szczeniaki:
Timuś- szczeniak z j.wojskowej
bokserka: Basia 1968 ogł-cafeanimal, kupiepsa, krakusik, e-zwierzak, adopcjapsa, morusek: z dn 09.01.
Leo: allegro -diva_gg, allegro u Elizy_sk na 3 wojewodztwa, oglaszać ma jeszcze ogonek.; 28.12 ogłoszenia zrobila też saga_86, Basia 1968 ogł-cafeanimal, kupiepsa, krakusik, e-zwierzak, adopcjapsa, morusek: z dn 09.01.
Puszek

2 szorstkie szczeniaki ze zgłoszenia meilowego:
2 szczeniaki po bezdomnej suni:
Groszek
Linka oglaszac bedzie na dniach ewelinka, weszka: allegro, ale.gratka, gumtreekraków,cafeanimal, adopcje.org, iletutego, eoferty, pajeczyna, allegro Od-nowa
Maniunia ma szanse na domek :kciuki:
Majla ( zdjęcia: klik)
komplet ogloszen +allegro -diva_gg, oglaszać ma jeszcze ogonek,Basia 1968 ogł-cafeanimal, kupiepsa, krakusik, e-zwierzak, adopcjapsa, morusek: z dn 09.01.

w sumie na dzień dzisiejszy 30 psów jest na tej liście :cool3:

komplet ogłoszeń to w moim i divy_gg slowniku ogloszenia z tej listy : klik

Posted

to ja ogłaszam na: cafeanimal, kupiepsa, krakusik, e-zwierzak, adopcjapsa, morusek:
Boksia, Leo, Majla
Górka, Kajtuś
Lusia i Czarny - rzeszowiak, lokalne - zrobie im komplet j.w.
podajcie mi, które jeszcze mam ogłosić /żeby nie było zamieszania/ - te szorściaki szczeniaczki nie mają innych zdjęć?/

Posted

Przed chwilką ponownie wystawiłam Sarę ,tą ze zdjęcia powyżej ,i Luśkę. Mogę zrobić jeszcze inne alegra, tylko powiedz mi Ewelinko , dla jakich psów:razz:

Posted

Jesli jest potrzeba moge zrobić ogłoszenia jamnikowatej Rudej którą andzia wkleiła na watek jamników i jamnikowatych.
Czy Ruda potrzebuje ogłoszen bo nie widze na 1 stronie czy juz ma,a jeśli ma to gdzie?moze cos dodam;)

Posted

Danusiu - z tego co widzę Ruda nie ma ani jednego ogłoszenia:(

tu wieści, które były ostatnio wklejone przez EwęB:

Bardzo rozsądnie piszesz Erko. Przydałby się koordynator ds ogłoszeń. Niestety ja muszę się przyznać, że nie potrafię tego robić i niestety nie mam kiedy się nauczyć.

[FONT=Tahoma]We wtorek pojechaliśmy z Rudą do W-wy na operację łapy. Wet ortopeda ocenił, że była złamana ok. 3 tyg. temu. Po złamaniu obróciła się wokół osi i zaczęła zrastać. Operacja polegała na ponownym uwolnieniu kości, właściwym ustawieniu i skręceniu. Sunia jest pod troskliwą opieką p. Joli. Czuje się dobrze, jeśli tak można mówić po takiej operacji. Ma apetyt, chodzi. Noga nie jest spuchnięta.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Do adopcji będzie za jakieś 1,5-2 miesiące. Można wrzucić info o niej na forum jamnicze, bo Ruda ewidentnie jest mixem jamniora. Jest przesympatycznym, miziastym stworem. W domu zachowuje czystość, jest bardzo spokojna (za wyjątkiem sylwestra, kiedy nawet firanki nie wisiały na swoim miejscu - no ale to już inna historia). [/FONT]

[FONT=Tahoma]Gdzie jedziemy?[/FONT]

[FONT=Tahoma]Co oni tu chcą robić?[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Może lepiej będzie jak stąd pójdę[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Tahoma]Ojej, jakaś dziwna ta moja nóżka[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Uff, wreszcie po wszystkim[/FONT]
[/FONT][/FONT]

Posted

Basia niestety tych szorstkich szczeniaków lepszych zdjęć brak.
dziękuje za ogłoszenia, już edytuje post :)

Lusia i Czarny już maja komplet ogłoszeń u Divy_gg. może zamaist nich Basiu ogłosiłabyś Bulbę i Misię?

Betelku allegro przydałoby się Misi i może Korze?

jutro jeszcze napiszę prośbę o allegra do Elizy :)

Posted

ewelinka_m napisał(a):

Betelku allegro przydałoby się Misi i może Korze?

jutro jeszcze napiszę prośbę o allegra do Elizy :)

Nie ma sprawy jutro zrobię im allegra:lol: Może jeszcze jakieś.... bo ja mogę?

Posted

oczywiście to ja ogłaszam dodatkowo Bulbę i MIsię - dziewczyny wiem, że to pewnie pochłania mnóstwo czasu, ale może by tak wątek taki tylko do ogłoszeń powstał - same zdjęcia opisy i dodane pod każdym psiakiem kto gdzie ogłasza. A ten zostałby na dyskusje i ewentualne wieści - tylko to taka moja sugestia. Wtedy łatwiej było by to ogarnąć

Posted

Jutro dokopę sie jeszcze i zrobię spis zdjęć wszystkich tych psów.
Wtedy też betel coś Ci podeślę :)

Basiu-faktycznie ciężko będzie to ogarnąć, narazie spróbujemy pociagnąć to w taki sposób jak jest..jak nie wypali będziemy kombinować dalej.

Posted

Zatem na razie umiesciłam Ruda na 1 stronie na wątku jamnikow i jamnikowatych do adopcji ale skoro bedzie do adopcji dopiero za 2 miesiace to czy juz teraz robic jej ogłoszenia,czy za jakis czas?allegra niestety ja nie robię wiec musi zrobić ktos inny.

Posted

.Opisałam się przed chwilą jak durna no i ,,kochane " dogo mnie wywaliło:mad::mad::mad:
Śledzę od początku wątek Albinkii doczytałam się ,że potrzebne są transfuzje krwi,niekoniecznie konkretnej grupy./post erki z godz 12.32/.oferuję do transfuzji moje 3 psy- każdy ok 47 kg wagi-zdrowiutkie,w każdej chwili mogą być wykorzystane do zabiegów.W razie potrzeby kontakt na mój nr tel.505-296-547w godz-do20.00.Kwestia transportu do dogrania na telefon.

Posted

Diuna ogromnie dziekujemy za tą propozycję!!:Rose:
Albinka jutro jedzie do katowic także póki co krwi na miejscu nie będziemy potrzebować..ale gdyby jednak coś się zmieniło..na pewno będzie to ogromną pomocą!

Posted

ewelinka_m napisał(a):
mag.do zmień sobie tylko jeszcze banerek do wątku szczeniakowego bo Ci nie działa :) i link na 1 str tez do szczeniakowego nie działa.

dzięki :)

Dzięki za info, zmieniłam ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Diuna ogromnie dziekujemy za tą propozycję!!:Rose:
Albinka jutro jedzie do katowic także póki co krwi na miejscu nie będziemy potrzebować..ale gdyby jednak coś się zmieniło..na pewno będzie to ogromną pomocą!

Nie ma sprawy,moje psiska są na ogół zdrowe ,ja jestem chętna do pomocy,mam nadzieję ze pomogą jakiemuś potrzebującemu psiakowi.

Posted

Diva_gg foty na bazarek wyślę dopiero w przyszłym tygodniu (wt. śr.).
Jutro do Sukowa pojedzie mój TZ. Może uda mu się złapać jakiegoś psiurca, choć nigdy tego nie robił, więc jest wrzucony na głeboką wodę:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...