ewelinka_m Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='andzia69']Ewelinka - a tą puszke masz dużą?:cool3: jakos oklejoną? bo mogłabym zrobic taką naklejkę cos w stylu: wrzuć piątaka na zwierzaka" i np. jako podziękowanie moze by takie naklejki - łapki zrobić (jak w tym moim niedoszłym banerku):p[/QUOTE] a bo ja wiem :evil_lol: :evil_lol: ze 2 lata temu, to taka była coś wielkości ja wiem większa od zeszytu a5 :hmmmm: ale taki napisik z tym wrzuć piątaka to se np mogę walnąć i nakleić na plecy, żeby mnie zauważyli ludzie :diabloti: jutro sie chyba przejdę to się dowiem wszystkiego, ale pewnie jak zwykle jak ktoś sypnie groszem to dostanie też ta pocztówkę z toz-u :cool1:
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 to jak chcesz to ci pierdyknę taką naklejkę z łapką i tekstem i na kurtce sobie nakleisz :evil_lol: to pisz w razie co:p
ewelinka_m Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='andzia69']to jak chcesz to ci pierdyknę taką naklejkę z łapką i tekstem i na kurtce sobie nakleisz :evil_lol: to pisz w razie co:p[/QUOTE] Andzia :modla: to ja się uśmiecham, weno mi pyknij takie cacko :diabloti: będzie mnie z każdej strony widać :evil_lol:
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [QUOTE]Od-Nowa, chyba Cię ozłocimy! Tak samo zresztą, jak Rudzię-Biankę!:smilecol:[/QUOTE] o wypraszam sobie! ze złotem to do Rudzi :diabloti::diabloti::diabloti: marzy jej się Wersal w domu to się pięknie dopasuje ozłocona do wnętrza :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: a tak serio to strasznie się cieszę z takiego rozwoju wydarzeń bazarkowych. niezwykła to satysfakcja ;) p.s. Rudzia to mi w łeb zaraz da :siara: ... jak mnie złapie:laugh2_2:
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Od-Nowa']o wypraszam sobie! ze złotem to do Rudzi :diabloti::diabloti::diabloti: marzy jej się Wersal w domu to się pięknie dopasuje ozłocona do wnętrza :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: a tak serio to strasznie się cieszę z takiego rozwoju wydarzeń bazarkowych. niezwykła to satysfakcja ;) p.s. Rudzia to mi w łeb zaraz da :siara: ... jak mnie złapie:laugh2_2:[/QUOTE] No zaczynasz zaczynasz dziś Ciotka :mad:
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 o już przyszłaś :eek2::scared: przepraszam za śmietnik... raz do roku można :diabloti:
erka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Basia1968']Kajtus ma się super. Jest grzeczniutki, wie doskonale co to łózko:loveu: że trzeba tam nynusiać:evil_lol: trąca Agnieszkę łebkiem żeby go głasiała. Na smyczy chodzi super, po schodach nie chce mu się - ale to troszke Aga popracuje nad tym. Jest typowym kanapowcem. A najsłodsze jest to, że on łazi z ta smycza i śpi nawet na niej. Chyba to mu przypomina Erkę. Jest cudownym pieskiem. Jesli Erko pozwolisz, to czy moge założyć mu wątek? Jutro idę do Kajtusia w odwiedzinki i na sesję zdjęciową:loveu:[/QUOTE] O jak się cieszę:multi:. Kajtuś wyglądał mi od razu na kanapowca, bardzo był biedny w tej budce. Basiu, jak najbardziej zakłądaj mu wątek, dzięki:loveu:
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Od-Nowa']o już przyszłaś :eek2::scared: przepraszam za śmietnik... raz do roku można :diabloti:[/QUOTE] A co sobie myślałaś , że niezauważenie Ci to ujdzie :diabloti: Zrobiłam małe cuś do albumu podklejone żeby złość rozładować i Ci nie :mad: Erko wybacz już nie pyskujemy ;)
erka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A pyskujcie sobie , pyskujcie:cool3:, przynajmniej psiaki skaczą do góry:diabloti:.
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='erka']A pyskujcie sobie , pyskujcie:cool3:, przynajmniej psiaki skaczą do góry:diabloti:.[/QUOTE] Wiedziałam ze złota :evil_lol: Kobieta z Ciebie :loveu:
Eruane Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dostałam na komórkę zdjęcie tej suni z Kodrąbia. Jak dla mnie jest bardziej jak gończy polski, nie jak wyżeł. Ponoć jest młodziutka. Niestety pracownicy skończyli dziś budowę. Od jutra więc sunia nie ma co jeść. Śpi ponoćw jakimś budynku w stanie surowym, ale wkrótce budynek zamkną, a jest zimno... Dziś biegła za ich samochodem. Nie wiem, co robić. NIe wiem, jak jej pomóc.:-(
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 EwaB właśnie do mnie dzwoniła...w Skarżysku błąka się łagodna benia:-( normalnie jakiś wysyp tych psów:placz:
Jaaga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ewelinko, ja tez chyba pojadę na wystawę. Będę się rozglądać za oznakowaną osobą z puszką :evil_lol:. Oczywiście, gdyby znalazł jakiś dom na Śląsku, to moge przewieźć psa. Erko, przesłałam psiaki z Twojego maila, ale nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi. Próbuję dodzwonić się do p. doktor, ale miała zajęte albo nie odbierała, a teraz jest przerwa. Po godz. 15 dam znac, czy cos z tego wyszło.
Jo37 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wklejcie zdjęcie tej suni . Może się uda coś jej załatwić.
jkp Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A tej suni bezdomnej z Kordabia nie moze ktos z tamtego terenu chociaz zobaczyc itd :-(:-(. eurane szukałas kto jest z dogo z tamtej okolicy?? Ciotki Kieleckie i "zamiejscowe" kieleckie ( jak ja :evil_lol:) nie moga tu nic pomoc :-(:shake::shake:
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 najblizej tamtych okolic to ma Mosii...ale nie wiem jak ona z czasem i czy wchodzi na dogo... Jo37 - a której suni chcesz zdjecia? wyżłowato-ogarkowej czy beni? Benię ma obfocić EwaB... co do ogarkowej - to może Eruane wklei choc te komórkowe...
Eruane Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak wygląda ta sunia z Kodrąbia [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/5695/zdjcie001x.jpg[/IMG] Mix, ale w typie gończego, jak sądzę. Sprawa bardzo pilna, bo pracowicy wczoraj zabrali rzeczy z budowy, sunia zostawili jej dużo jedzenia (strasznie wygłodzona i zmoknięta ponoć była), ale od dziś jest głodna znowu i bez opieki jakiejkolwiek. :placz: Nie widać ogona, ale ma długi, typowy jak gończy. Jakby co podaję swój tel. 694175796, ale jakby trzeba było zlokalizować sunię, muszę pogadać z pracownikami.
erka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Eruane']Dostałam na komórkę zdjęcie tej suni z Kodrąbia. Jak dla mnie jest bardziej jak gończy polski, nie jak wyżeł. Ponoć jest młodziutka. Niestety pracownicy skończyli dziś budowę. Od jutra więc sunia nie ma co jeść. Śpi ponoćw jakimś budynku w stanie surowym, ale wkrótce budynek zamkną, a jest zimno... Dziś biegła za ich samochodem. Nie wiem, co robić. NIe wiem, jak jej pomóc.:-([/QUOTE] Eruane , a szukałaś kogoś z tamtych okolic? Wiesz,że my juz nie dajemy rady na swoim terenie:shake:. Może chociaz do jakiegos lepszego schronu by ja zawieźć. Może do tego koło Częstochowy, zapomniałam miejscowości. A co do beni, jeżeli łagodna , to może Jaaga by się zgodziła ja przetrzymać?:roll:
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='erka'] A co do beni, jeżeli łagodna , to może Jaaga by się zgodziła ja przetrzymać?:roll:[/QUOTE] ale czy da radę???? Eruane...mi ta sunia bardziej przypomina mixa dobka z onkiem:cool3:
Jaaga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Benię mogłabym wziąć, ale pieniądze od Joasi trzymam na sterylkę Belli. Teraz będę szczepić Fuksika, już odrobaczony, kupiłam mu jedzenie i nie bedzie pieniedzy na kolejnego tak dużego psa :shake:. Sam tymczas u mnie bezpłatny, ale sterylka i jedzenie niestety kosztują :oops:. Gdyby udało zebrać się pieniądze na zabieg, to sunia moze przyjechać. Tylko gdzie ona przebywa? Jeszcze kwestia transportu pozostaje.
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jaaga - sunia jest w ok. Skarżyska...zaraz zadzwonię do EwyB i powiem co i jak i czy mogliby jakis transport zorganizować - mozesz podać jakis namiar na siebie, zebym mogła jej przekazać?
ewelinka_m Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 czekam na fotki i info o beni..dostałam właśnie meila o Bellę 2 dość ciekawie brzmiącego..zaprezentuje ją. Jaaga super, że będziecie na wystawie. ja mam mieć stoisko własne, gdzieś pewnie w okolicach ringu głównego..ale i tak będe sie przemieszczać i łazić z puszką po hali :p także mam nadzieje, że się spotkamy ;)
malagos Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [QUOTE=malagos; [I].....U mnie wparwdzie dom tymczas. płatny, ale 150 zł za miesiac, moje jedzenie i moja podstawowoa opieka weterynaryjna (no, mojego męża szybciej, bo ja wypadłam z zawodu...)[/[/I]QUOTE] ja tak tylko dla przypomnienia.... :oops: Gajana odrobaczona, wykąpana, odpchlona - jak się rzekło, gratis. Musi być zaszczepiona przeciwko wścielkiźnie, konecznie przed sterylizacją.
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ewelinka - zrobię ci te łapki i napis w czwartek - dasz radę do mnie podejść do roboty? czy ktoś był ostatnio na działce? trzeba zrobić zdjęcia temu kudłatemu szczeniorowi i ogłaszać...bo jak ma znaleźć dom:-(
ewelinka_m Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='andzia69']Ewelinka - zrobię ci te łapki i napis w czwartek - dasz radę do mnie podejść do roboty? [/QUOTE] jasneee, wpadnę jak będę wracać ze szkoły, do której tam siedzisz? dziękii :loveu:
Recommended Posts