ewatr Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ja dodałam na allegro tym wyroznionym jeszcze lokalizacje Warszawa ;) moze faktycznie bedzie wiecej wejsc :hmmmm: powodzenia maleńcy :loveu: Quote
Kar0la Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Fiona.22 napisał(a):Czyli w tej chwili trzy maluszki mają dt ?? A nie dwa? Quote
ewelinka_m Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Tak dokładnie dwa. jeden jedzie do Gameboy a drugi do Marzeny. ;) Quote
DuDziaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Kar0la napisał(a):A nie dwa? No a ja jak tylko sobie sformatuje komputer po wrednym wirusie :angryy: zabiore sie zaoglaszanie :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Fiona.22 napisał(a):A Basia nie wzięła jednego do siebie na dt ? nie Fionka to malenstwo to jest wlasnie to co nie ma polowy ogonka :roll: Bo lamentowalo strasznie i wrocilo do mamay spowrotem. Quote
ewelinka_m Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Fiona.22 napisał(a):A Basia nie wzięła jednego do siebie na dt ? Mała była u niej tylko na noc wtedy, ale strasznie płakała za rodzeństwem i wróciła do reszty. Quote
GoskaGoska Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Allegro trochę zmieniałam na mazowieckie rowniez, a wogole nikt nie dzwoni z tych ogloszen? no nic moze sob -niedziela bedzie większe zainteresowanie Quote
MartynaP Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 śliczne kluseczki i mamusia też :evil_lol: co bedzie z mama jak dzieciaki znajda dt lub ds?? Quote
auraa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ale skoro matka już ich nie karmi to jakie ta mała ma tam szanse? Ona tam zostanie? Quote
MartynaP Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 auraa napisał(a):Ale skoro matka już ich nie karmi to jakie ta mała ma tam szanse? Ona tam zostanie? no wlasnie :roll: moze dla niej tez trzeba by szukac dt przeciez nie mozna jej zabrac dzieci i ja tam zostawic sama :shake: EDIT pisze w pierwszym poscie ze mamusia tez szuka domu :oops: Quote
auraa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 To ja już się pogubiłam. 1 jedzie do domu, 2 na tymczasy. Zostają 3 i mamusia?. Malutka sunia zostaje z mamą? Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 z transportu dzis nici - Panstwo wlasnie wyjechali z sunia najmniejsza sunia jedzie do mnie Quote
ewelinka_m Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 auraa napisał(a):To ja już się pogubiłam. 1 jedzie do domu, 2 na tymczasy. Zostają 3 i mamusia?. Malutka sunia zostaje z mamą? ze szczeniaków 2 jadą na tymczas do Gameboy i Martyny. zostają 4 maluchy plus mama. Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 jutro mnie nie ma caly dzien prosze o info, gdzie, jak i o ktorej odebrac malucha nr do mnie moge podac na priv pisalam na gg do dudziaczka ale nie odpisuje Quote
erka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Sprawa sie skomplikowała . Nie ma transportu dla maluchów do Warszawy:shake:. Okazało się,że koleżanka, która miałą jechać w poniedziałek do Warszawy do kliniki z córką i zabrać szczeniorki, nie jedzie , bo córka wylądowała na razie w szpitalu w Kielcach. Liczyłam na to,że ludzie, kórzy przyjadą po Pimpusię je zabiorą, ale myślałam,że to będzie w niedzielę. Niestety Fiona.22 nic mi nie powiedziała,że przyjeżdżają dzisiaj. Musimy szukać innego transportu. Zgłosiła się też sugarr z Krakowa, któa mogłaby wziąć dwa maluchy na DT:loveu:, czyli 4 szczeniorki miałyby tymczas. Natomiast po jedną sunieczkę przyejżdża już jutro dziewczyna z Tychów do domku stałego:lol:. Szukamy transportu dla 2 szczeniorków do Warszawy i 2 do Krakowa. Quote
Fiona.22 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 erka napisał(a): Liczyłam na to,że ludzie, kórzy przyjadą po Pimpusię je zabiorą, ale myślałam,że to będzie w niedzielę. Niestety Fiona.22 nic mi nie powiedziała,że przyjeżdżają dzisiaj. Teraz wyszło, ze zła fiona nic nie powiedziała. Wczoraj napisałam na watku Pimpusi, że sunia jedzie jutro czyli dzisiaj. Nic nie pisałam, ze to ma być w niedziele... Nie wiedziałam, ze szczeniaki od pani Basi szukają transpotu do Warszawy, na wtaku był nap, ze jest jakiś transport dla nich na poniedziałek. Nie miałam żadnego kontaktu do osób, które miałyby odebrać maluchy na miejscu. Post o potrzebie transportu przeczytałam dzisiaj rano... Zanim dostałam info z nr tel do DT Pimpusia była juz w drodze. Przykro mi, ze tak wyszło... Jest możliwośc transportu do warszawy w czwartek ale ktos musiałby dowieźc maluchy do Skarżyska Quote
mag.da Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Fiona.22 napisał(a): Jest możliwośc transportu do warszawy w czwartek ale ktos musiałby dowieźc maluchy do Skarżyska Fiona, a o której musiałyby być w tym Skarżysku? No i jeszcze mąż Izy Szumielewicz jeździ regularnie, też ze Skarżyska. Quote
Fiona.22 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Własnie mysle o mężu izy :) Włąsnie on miał wieźć moja Pimpusie w czwartek Quote
erka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Fiona.22 rzeczywiście nie wiem dlaczego byłam przekonana ,że po Pimpusię przyjeżdżają w niedzielę . Ale szkoda,że jak przyjechali dzisiaj, to nie zapytałaś o to, czy by nie wzięli jeszcze tych szczeniaków. Quote
Recommended Posts