Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiona.22 napisał(a):
A Basia nie wzięła jednego do siebie na dt ?

nie Fionka to malenstwo to jest wlasnie to co nie ma polowy ogonka :roll:
Bo lamentowalo strasznie i wrocilo do mamay spowrotem.

Posted

auraa napisał(a):
Ale skoro matka już ich nie karmi to jakie ta mała ma tam szanse? Ona tam zostanie?

no wlasnie :roll: moze dla niej tez trzeba by szukac dt przeciez nie mozna jej zabrac dzieci i ja tam zostawic sama :shake:

EDIT pisze w pierwszym poscie ze mamusia tez szuka domu :oops:

Posted

auraa napisał(a):
To ja już się pogubiłam. 1 jedzie do domu, 2 na tymczasy. Zostają 3 i mamusia?. Malutka sunia zostaje z mamą?

ze szczeniaków 2 jadą na tymczas do Gameboy i Martyny. zostają 4 maluchy plus mama.

Posted

Sprawa sie skomplikowała . Nie ma transportu dla maluchów do Warszawy:shake:.
Okazało się,że koleżanka, która miałą jechać w poniedziałek do Warszawy do kliniki z córką i zabrać szczeniorki, nie jedzie , bo córka wylądowała na razie w szpitalu w Kielcach.

Liczyłam na to,że ludzie, kórzy przyjadą po Pimpusię je zabiorą, ale myślałam,że to będzie w niedzielę. Niestety Fiona.22 nic mi nie powiedziała,że przyjeżdżają dzisiaj.

Musimy szukać innego transportu.

Zgłosiła się też sugarr z Krakowa, któa mogłaby wziąć dwa maluchy na DT:loveu:, czyli 4 szczeniorki miałyby tymczas.

Natomiast po jedną sunieczkę przyejżdża już jutro dziewczyna z Tychów do domku stałego:lol:.

Szukamy transportu dla 2 szczeniorków do Warszawy i 2 do Krakowa.

Posted

erka napisał(a):

Liczyłam na to,że ludzie, kórzy przyjadą po Pimpusię je zabiorą, ale myślałam,że to będzie w niedzielę. Niestety Fiona.22 nic mi nie powiedziała,że przyjeżdżają dzisiaj.

Teraz wyszło, ze zła fiona nic nie powiedziała.
Wczoraj napisałam na watku Pimpusi, że sunia jedzie jutro czyli dzisiaj. Nic nie pisałam, ze to ma być w niedziele...
Nie wiedziałam, ze szczeniaki od pani Basi szukają transpotu do Warszawy, na wtaku był nap, ze jest jakiś transport dla nich na poniedziałek. Nie miałam żadnego kontaktu do osób, które miałyby odebrać maluchy na miejscu.
Post o potrzebie transportu przeczytałam dzisiaj rano...
Zanim dostałam info z nr tel do DT Pimpusia była juz w drodze.

Przykro mi, ze tak wyszło...

Jest możliwośc transportu do warszawy w czwartek ale ktos musiałby dowieźc maluchy do Skarżyska

Posted

Fiona.22 napisał(a):

Jest możliwośc transportu do warszawy w czwartek ale ktos musiałby dowieźc maluchy do Skarżyska

Fiona, a o której musiałyby być w tym Skarżysku?

No i jeszcze mąż Izy Szumielewicz jeździ regularnie, też ze Skarżyska.

Posted

Fiona.22 rzeczywiście nie wiem dlaczego byłam przekonana ,że po Pimpusię przyjeżdżają w niedzielę . Ale szkoda,że jak przyjechali dzisiaj, to nie zapytałaś o to, czy by nie wzięli jeszcze tych szczeniaków.