GoskaGoska Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 DOSZŁO IM JESZCZE OGLOSZENIE NA KUPIEPSA.PL : http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=26844 TRZYMAM KCIUKI Quote
ewatr Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 i juz pisałm ze sa na alegratce :eviltong: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1375423_szczeniaczki_biszkoptowe_kielce_pilnie.html cobysmy sie znowu nie zdublowały ;) Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 przepraszam dziewczyny nie zauwazylam ;) juz przeklejam do 1 postu :cool3: Wiem Wiem GameBoy :razz: Ja nic nie pisze ale wątek Igi czytam :cool3: I mam nadziije ze nasza kluseczka pomoze Wam w socjalizacji :loveu::lol::lol: Piekna jest Igusia ... :loveu: Bedziesz miala 2 słodycze w domu ;) Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 DuDziaczek napisał(a): Wiem Wiem GameBoy :razz: Ja nic nie pisze ale wątek Igi czytam :cool3: I mam nadziije ze nasza kluseczka pomoze Wam w socjalizacji :loveu::lol::lol: Piekna jest Igusia ... :loveu: Bedziesz miala 2 słodycze w domu ;) ja mam wiecej sztuk :oops: Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 GameBoy napisał(a):ja mam wiecej sztuk :oops: o to ja nie na czasie :oops::oops: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 DuDziaczek napisał(a):o to ja nie na czasie :oops::oops: :evil_lol: tu u wszystkich taka rotacja, ze ciezko sie polapac:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 tak tak :evil_lol: Dobra ale lece z butelka koty karmic:evil_lol::evil_lol: a potem ogloszenia porobic bo sie rozleniwiam :lol::lol: Quote
Rahl Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Na prośbę Dudziaczka zrobiłam banerki :) przy okazji hopnie sie! ;) :) Quote
mag.da Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A jest transport do GameBoy? Bo Fiona pisała na wątku Pimpusi, że jutro mają przyjechać po nią nowi Państwo z Warszawy. Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 czyli mała ma dom? moze niech wezma jedna dla mnie ze soba, ja od nich odbiore Quote
mag.da Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 GameBoy, dom ma Pimpusia - kielecka sunia z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110823 Fiona.22 tam dziś pisała, że ludzie chcą sami po nią przyjechać jutro z Warszawy. Może zgodziliby się zabrać też szczeniaczka do Ciebie. Ale to trzeba z Fioną się kontaktować i zapytać. Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ok, juz rozumiem:oops: zadalam tam pytanie o transport Quote
Marzena&Gusti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Już nie mogę się doczekać aż jeden przyjedzie do mnie:) Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 O kurcze :loveu: Widze ze opłacalo sie zalożyć watek :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja już od rana wiedziałam,że się pisze na tymczas,tylko musiałam Tz-ta poprosić:D Quote
erka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 DuDziaczku, bardzo sie opłacało:multi:. Dwie sunieczki jadą na DT do Warszawy, do GameBoy i Marzeny& Gusti:loveu::loveu:. Bardzo Wam dziękujemy!!!:iloveyou: Jeżeli państwo od Pimpusi nie zabiorą szczeniorków w niedzielę, to w poniedziałek zawiezie je koleżanka autobusem.:lol: Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Ja już od rana wiedziałam,że się pisze na tymczas,tylko musiałam Tz-ta poprosić:D :evil_lol::evil_lol: troche kobiecego wdzieku i po kłopocie jak widze :razz: Quote
Marzena&Gusti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Czyli jest nadzieja,że w niedzielę już będą dwa w Warszawie?Zapytam skromnie którego oczekuję?:)Ten z białym znaczeniem na pyszczku jest cudny-reszta też:) Quote
Marzena&Gusti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 DuDziaczek napisał(a)::evil_lol::evil_lol: troche kobiecego wdzieku i po kłopocie jak widze :razz: Dokładnie...zakupy,obiadek... I wytłumaczenie czemu tak mi zależy:evil_lol: "wiesz kochanie będę miała zajęcie";) Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Hop... Może ktoś tak jak ja wypatrzy:) :cool3: Oby oby ale 2 psiaki na DT normalnie cudo! :loveu: Marzena&Gusti napisał(a):Dokładnie...zakupy,obiadek... I wytłumaczenie czemu tak mi zależy:evil_lol: "wiesz kochanie będę miała zajęcie";) :razz: NO tak :cool3: Kobiety góra :evil_lol: Marzena&Gusti napisał(a):Czyli jest nadzieja,że w niedzielę już będą dwa w Warszawie?Zapytam skromnie którego oczekuję?:)Ten z białym znaczeniem na pyszczku jest cudny-reszta też:) Tak w niedziele ew. w poniedziałek ;) Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Marzena do srody nie ma netu,kontakt tylko telefoniczny Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 GoskaGoska mam pyt. czy moglabys (jesli mozna bo nawet nie wiem:evil_lol:) zmienić miasto w allegro ;) Bo na Kielce i tak malo osob zaglada a 2 psiaki w Wawie jakis transporcik w razie czego sie znajdzie :lol: I wieksze szanse na adopcje :cool3: Quote
Recommended Posts