Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erko, ale my z Fioną cały czas myślałyśmy o tym, żeby zabrali małe, ale jak Fiona doczytała info o potrzebie zabrania małych na dt do wawy (a akurat z nią rozmawiałam przez tel) ludzie już byli w kielcach, a szczeniaki trzeba bybyło podrzucić w tamte okolice, ale nawet jeśli jakimś cudem udałoby się, aby ci ludzie wzięli szczeniaki nie mieliśmy tel. kontakowego z domkami :roll:
ale teraz już nie ma sensu gdybać, miejmy nadzieję że w ten czwartek się uda ;)

więc tylko 1 maluch z mamusią tam zostanie.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Byloby swietnie bo zostalaby tylko mamusia do wyadoptowania gdybys Gameboy wzięła 2 ;)

czy ty masz ten sam nr gg co kiedys? pisalam wczoraj i zero odp :evil_lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
najprawdopodobniej w czwartek uda się z transportem do wawy ;)

Oki, byłam na etapie poniedziałkowego transportu. Jeśli czwartek wypali, to świetnie. Oczywiście przekazę Marzenie info.

Posted

z kim w czwartek maluchy beda jechac i o ktorej beda w Wawie?
chcialabym wiedziec wczesniej zebym miala wolne bo zalatana totalnie jestem
czy ta mala z krotkim ogonkiem przyjedzie do mnie? bo jezeli tak to mam na nia chetny dom i po szczepieniu moznaby wydac od razu a wtedy moge wziac 2 sztuki

czy one nadaja sie na szczepienie? czy trzeba je najpierw odrobaczyc? czy one maja jakies ksiazeczki zdrowia? jezeli umowa adopcyjna ma byc na ktoras z Pan obecna na watku, prosze o podwojne egzemplarze z danymi - jeden odesle, jezeli na byc na mnie bedzie do wgladu dla Was lub moge podac dane adoptujacych

sorry, ze tak pytam ale ja mam w domu jeszcze inne szczeniaki

Posted

Mały, baryłkowaty, ciemny chłopczyk i smuklejsza, jaśniejsza sunia już od wczoraj u mnie w Krakowie :) Dzisiaj dodam jakieś zdjęcia. Szczeniory cudowne, apetyt mają, tylko małą jak się zostawi bez człowieka (z dwoma psami zaznaczam) to robi koncert :cool3:

Posted

sugarr napisał(a):
Mały, baryłkowaty, ciemny chłopczyk i smuklejsza, jaśniejsza sunia już od wczoraj u mnie w Krakowie :) Dzisiaj dodam jakieś zdjęcia. Szczeniory cudowne, apetyt mają, tylko małą jak się zostawi bez człowieka (z dwoma psami zaznaczam) to robi koncert :cool3:

Super wiesci :multi: czekamy na zdjecia malców :lol:

Posted

jeśli się uda maluchy pojadą z mężem Izy Szumielewicz, ale to jeszcze nie jest na 100 % pewne.
Gameboy maluchy były już odrobaczone bodajże 1 czerwca, książeczek chyba nie ma :roll:

sugarr czekamy na fotki;)

Posted

[quote name='ewelinka_m']ale śliczności :loveu:
jak ja u nich byłam były jeszcze wystraszone (okoliczne dzieci do nich przychodziły :mad:)
Teraz to ich się trzeba bać :cool3: