GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ja na mala czekam, pw odebralam i napisalam czy ktos ma do mnie nr tel czy podac na PW komus? Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 erka napisał(a):GameBoy, bardzo proszę, podaj mi na pw:p. podalam, podalam :p Quote
ewelinka_m Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Erko, ale my z Fioną cały czas myślałyśmy o tym, żeby zabrali małe, ale jak Fiona doczytała info o potrzebie zabrania małych na dt do wawy (a akurat z nią rozmawiałam przez tel) ludzie już byli w kielcach, a szczeniaki trzeba bybyło podrzucić w tamte okolice, ale nawet jeśli jakimś cudem udałoby się, aby ci ludzie wzięli szczeniaki nie mieliśmy tel. kontakowego z domkami :roll: ale teraz już nie ma sensu gdybać, miejmy nadzieję że w ten czwartek się uda ;) więc tylko 1 maluch z mamusią tam zostanie. Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ja dam znac bo byc moze w czwartek moglabym juz wziac dwa, ale to sie okaze;) Quote
DuDziaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Byloby swietnie bo zostalaby tylko mamusia do wyadoptowania gdybys Gameboy wzięła 2 ;) Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 DuDziaczek napisał(a):Byloby swietnie bo zostalaby tylko mamusia do wyadoptowania gdybys Gameboy wzięła 2 ;) czy ty masz ten sam nr gg co kiedys? pisalam wczoraj i zero odp :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 GameBoy napisał(a):czy ty masz ten sam nr gg co kiedys? pisalam wczoraj i zero odp :evil_lol: Własnie nei wiem co sie dzieje :angryy::angryy: 713621 -- moooj GG :razz: Quote
kasia_r Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dziewczyny, czy coś wiecie w sprawie transportu? Marzena&gusti nie ma internetu na razie, więc piszę w jej imieniu. Quote
ewelinka_m Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 najprawdopodobniej w czwartek uda się z transportem do wawy ;) Quote
kasia_r Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ewelinka_m napisał(a):najprawdopodobniej w czwartek uda się z transportem do wawy ;) Oki, byłam na etapie poniedziałkowego transportu. Jeśli czwartek wypali, to świetnie. Oczywiście przekazę Marzenie info. Quote
ewelinka_m Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 dwa maluchy pojechały dziś do krakowa do sugarr razem z Fioną i Gemem :loveu: Quote
GameBoy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 z kim w czwartek maluchy beda jechac i o ktorej beda w Wawie? chcialabym wiedziec wczesniej zebym miala wolne bo zalatana totalnie jestem czy ta mala z krotkim ogonkiem przyjedzie do mnie? bo jezeli tak to mam na nia chetny dom i po szczepieniu moznaby wydac od razu a wtedy moge wziac 2 sztuki czy one nadaja sie na szczepienie? czy trzeba je najpierw odrobaczyc? czy one maja jakies ksiazeczki zdrowia? jezeli umowa adopcyjna ma byc na ktoras z Pan obecna na watku, prosze o podwojne egzemplarze z danymi - jeden odesle, jezeli na byc na mnie bedzie do wgladu dla Was lub moge podac dane adoptujacych sorry, ze tak pytam ale ja mam w domu jeszcze inne szczeniaki Quote
sugarr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mały, baryłkowaty, ciemny chłopczyk i smuklejsza, jaśniejsza sunia już od wczoraj u mnie w Krakowie :) Dzisiaj dodam jakieś zdjęcia. Szczeniory cudowne, apetyt mają, tylko małą jak się zostawi bez człowieka (z dwoma psami zaznaczam) to robi koncert :cool3: Quote
ewatr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 sugarr napisał(a):Mały, baryłkowaty, ciemny chłopczyk i smuklejsza, jaśniejsza sunia już od wczoraj u mnie w Krakowie :) Dzisiaj dodam jakieś zdjęcia. Szczeniory cudowne, apetyt mają, tylko małą jak się zostawi bez człowieka (z dwoma psami zaznaczam) to robi koncert :cool3: Super wiesci :multi: czekamy na zdjecia malców :lol: Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 halo halo dziewczyny prosze o jakies informacje ;) Quote
ewelinka_m Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 jeśli się uda maluchy pojadą z mężem Izy Szumielewicz, ale to jeszcze nie jest na 100 % pewne. Gameboy maluchy były już odrobaczone bodajże 1 czerwca, książeczek chyba nie ma :roll: sugarr czekamy na fotki;) Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ok w takim razie ja je zaszczepie i zaloze im ksiazeczki kiedy bedzie wiadomo na 100% czy jadą z tym Panem? Quote
sugarr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 I obiecane zdjęcia :) Szczeniorki dostały tymczasowe imiona Derek Quote
ewelinka_m Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ale śliczności :loveu: jak ja u nich byłam były jeszcze wystraszone (okoliczne dzieci do nich przychodziły :mad:) Quote
sugarr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='ewelinka_m']ale śliczności :loveu: jak ja u nich byłam były jeszcze wystraszone (okoliczne dzieci do nich przychodziły :mad:) Teraz to ich się trzeba bać :cool3: Quote
Recommended Posts