Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, co będzie z mamą szczeniaków. Syn zmarłego właściciela domu teraz go remontuje, są tam robotnicy, ale przecież oni nie będą karmić czyjegoś psa, a ten facet bywa tam rzadko.
Znajoma rozmawiała z nim wcześniej, to nie zamierzał oddać suni, nie wiem, jak on to sobie wyobraża.
A przecież nikt nie będzie tam siedział cały dzień i śledził,czy on przyjeżdża ja karmić , jak twierdzi, czy nie.:shake:

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne malce rozrabiaki .....zdjecia wskazane w kazdych ilosciach :lol:

Erko co z tym allegro malców bo teraz mi został kontakt tylko na Kielce i Ciebie a to juz chyba nie aktualne ...moze podmienie na innego psa ?
Czy narazie tak zostawiamy jak jest ?
Szczeniaki szukaja domu Kielce-Warszawa- Kraków

One maja ladna ogladalnosc 8 obserwatorów i ponad 1400 wejsc ;)
a jeszcze 6 dni przez nimi .....

Posted

te moje rozrabiaja straaasznie
ta z urwanym ogonkiem jest bardzo odwazna i fajna, ta druga srasznie marudna i przestraszona - ciagle piszczy :cool1:
wlasnie przyjechalam do Wawy, idziemy zaraz do weta

Posted

Karmel jest super!Tylko nie chce jeść...Zaraz gotuje mu kurczaczka-namoczona sucha karma mu nie pasuje.Odespaliśmy właśnie noc:D
Z ostatniej chwili-dwie godziny bez głaskania i dwa dni bez mycia-odpchlamy się.Tubka SPOT ON firmy FIPRex wylana na małego:D

Posted

jestesmy po wecie
psiaki odpchlone Fiprexem
dostaly paste na robale
maja juz zalozone ksiazeczki, pierwsze naklejki wklejone
stan ogolny dobry, uszy czyste
moje jedza suche kuleczki - Marzena mysle, ze to od goraca, moje tez nie jedza jakos super duzo ale to maluszki przeciez sa

co do lapki, to jest "luzniejsza", mamy poczekac do czasu szczepienia, moze dobra karma ja ustabilizuje, jak nie trzeba bedzie cos kombinowac

Posted

moje też strasznie rozrabiają, a sunia jak się ją zamknie samą z bratem jak np sprzątam to zaczyna dłuugi i głośny koncert

dzisiaj był telefon w sprawie adopcji jak jechałam tramwajem, powiedziałam, że oddzwonię później bo ledwo słyszałam. jak doszłam do domu dostałam smsa "mama się rozmyśliła proszę nie dzwonić"

Posted

kurcze ta mala, ktora ma caly ogon non stop piszczy
nic jej nei jest w sensie zdrwotnym ale wszystkiego sie boi
nawet jak sie ja bierze na rece, jak spi jest tylko cisza
jak wstanie non stop spiewa, chyba musze sie w stopery zaopatrzyc

Posted

Dzwoniła Pani z Warszawy w sprawie adopcji. GameBoy, powiedziałam jej, że przyślę smsem numer do kogoś kto je ma na tymczasie w Wwie, także napisz mi swój tel to jej podam

Posted

jak w nich sie wylacza dzwiek? nawet opola nie dadza obejrzec tylko : piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cool1:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze zatkac jedzeniem :diabloti:

ja nie chce zatkac, bo zacznal charczec lub bedzie jakis poglos, ja chce je wylaczyc :shake:

Posted

baterie w szczeniorach padły!!!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:sleep2::sleep2::sleep2::sleep2:

Posted

Jak Ty to zrobiłaś GB? Ten też nadaje... Warrrczeniem obudził Oskara,a teraz znów piszczy...W nocy kręcił się jak szalony,ale nie nasikał na łóżko:)Raz spał obok mnie,raz obok Oskara,w nogach,na podusi:D Fajnie spać w dwoma psami i dzieckiem:D TZ ma swoje łóżko:D