Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś trzeba się ponownie wkupić w łaski Tz-ta:D Romantyczna kolacja przy świecach:)To tak jak nagradzanie psa gdy zrobi coś dobrego:DPóźniej tymczas dla niego będzie czymś miłym i smacznym:evil_lol:

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Dziś trzeba się ponownie wkupić w łaski Tz-ta:D Romantyczna kolacja przy świecach:)To tak jak nagradzanie psa gdy zrobi coś dobrego:DPóźniej tymczas dla niego będzie czymś miłym i smacznym:evil_lol:

Marzena jestes okropna :evil_lol:

Posted

dostalam od izy szumielewicz nr tel do jej tz bede do niego dzwonila jutro ok 17
szczeniaki maja przyjechac do mnie najpozniej o 20
Marzena odbierze malucha juz odemnie

czy wiadomo juz ile szczeniat przyjedzie? prosze pamietac o najmniejszej suni dla mnie - ona ma juz dom, tylko kwarantanne u mnie odsiedzi

Posted

GameBoy napisał(a):
Marzena jestes okropna :evil_lol:

Popieram ale bardzo fajne rozwiazanie :evil_lol:

ja testowalam na wlasnym psie, pojawienie rozmialczonych stworow w promieniu 1 metra -- nagroda :cool3:

poskutkowalo :loveu:

Posted

dzis zalozylam watek na "przygarne psa" moja siostra zdecydowala sie wziasc jakiegos szczeniorka na tymczas.
Pomyslalam o jednym z tych szczeniaczkow bo wg. mnie sa bardzo potrzebujace-niemoga przeciez tak zyc na dworze i maz mi cos moiwil jak zobaczyl zdjecia ze on tez chce takiego to niewiem ...
tylko ze to strasznie daleko odemnie :shake:

Posted

GameBoy, ale co leży?:razz:. Ja pracy nie mam czasu siedzieć przy kompie, teraz własnie weszłam i chiałam Ci napisać,że 3 szczeniaczki jadą do Was, wyjeżdżają ok. godz 16 ze Skarżyska. TZ Izy dowiezie Ci je do domu:lol:.
I tez dopiero teraz o tym sie dowiedziłam o której to będzie, bo on wcześniej nie wiedział, o której będzie jechał.

Natomiast, jeżeli ktos na wątku proponuje inny tymczas, to przecież nie jest to żadna dezinformacja, bo wszystko juz zostało ustalone. Gdyby były zmiany , to z pewnością bym zawiadomiła.

Natomiast mamy jeszcze inną troszeczkę większą , ok.3 mies szczeniorkę, która tez jest w dużej potrzebie, bo tylko chwilowo przygarnęli ją dozorcy do wartowni w jakimś zakładzie.
Jeżeli znalazłby sie transport na Śląsk , to jak najbardziej skorzystalibyśmy z tej propozycji.

Posted

nie o to mi Ewa chodzi, gdyby nie DuDziaczek, z ktora jest kontakt na gg, tak naprawde nie wiedzialabym nic

niewazne juz
o 17 dzwonie do Rafała i bede czekala na maluchy

Posted

Marzena&Gusti, szczeniorki powinny być w Warszawie ok.18.00, ale głowy nie dam. W każdym bądź razie będą dostarczone do GameBoy:loveu:.

Jeszcze raz bardzo Wam dziewczyny dziekuję za pomoc, podziekowania również dla KrystynyS, która wiezie w tej chwili szczeniory do Skarżyska i TZ izy_szumielewicz, który dowiezie je do celu.:iloveyou::modla:

Mam nadzieję,że szczeniorki szybciutko znajdą domki docelowe:lol:.

Posted

Jak tam dziewczyny szczeniory, bo juz chyba dojechały:razz:?

Jak pojechały, to przed chwilą właśnie dzwoniła pani z Kielc , pytając o nie. Tak, to zwykle bywa:cool1:.
Ale zaproponowałam jej tą sunieczkę z firmy i ma ją obejrzec.

Posted

szczeniorki odebralam ok 20
chlopak jest u Marzeny a dwie dziewczynki u mnie
jutro idziemy odrobaczyc maluchy i zalozyc ksiazeczki
zainteresowanie maluchami bardzo duze

czyj jest transporterek w ktorym przyjechaly dzieciaki? TZ izy szumielewicz powiedzial,ze odwiezie go do skarzyska jezeli kogos stamtad
bylabym wdzieczna gdybym przez kilka dni mogla go przetrzymac bo maluchy chodza tam spac i czuja sie tambezpiecznie

Posted

GameBoy, transporterek jest nasz , kielecki, zresztą kupiony specjalnie na podróż tych szczeniorków:p. Ale oczywiście zatrzymaj, jak długo będzie Ci potrzebny, bo maluchy podobno bardzo go polubiły.

Potem będę prosiła TZ Izy, żeby może przez kogoś , kto jeździ ze Skarżyska do Kielc mógł go nam podrzucić.

Posted

chyba wszystkie sa na tymczasie - ja mam dwie dziewczynki :loveu:

jedna mala ma cos z tylna nozka, jakos tak dziwnie ja na bok wygina w stawie - zobaczymy co jutro wet powie