Marzena&Gusti Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dziś trzeba się ponownie wkupić w łaski Tz-ta:D Romantyczna kolacja przy świecach:)To tak jak nagradzanie psa gdy zrobi coś dobrego:DPóźniej tymczas dla niego będzie czymś miłym i smacznym:evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Dziś trzeba się ponownie wkupić w łaski Tz-ta:D Romantyczna kolacja przy świecach:)To tak jak nagradzanie psa gdy zrobi coś dobrego:DPóźniej tymczas dla niego będzie czymś miłym i smacznym:evil_lol: Marzena jestes okropna :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 dostalam od izy szumielewicz nr tel do jej tz bede do niego dzwonila jutro ok 17 szczeniaki maja przyjechac do mnie najpozniej o 20 Marzena odbierze malucha juz odemnie czy wiadomo juz ile szczeniat przyjedzie? prosze pamietac o najmniejszej suni dla mnie - ona ma juz dom, tylko kwarantanne u mnie odsiedzi Quote
DuDziaczek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 GameBoy napisał(a):Marzena jestes okropna :evil_lol: Popieram ale bardzo fajne rozwiazanie :evil_lol: ja testowalam na wlasnym psie, pojawienie rozmialczonych stworow w promieniu 1 metra -- nagroda :cool3: poskutkowalo :loveu: Quote
MartynaP Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 dzis zalozylam watek na "przygarne psa" moja siostra zdecydowala sie wziasc jakiegos szczeniorka na tymczas. Pomyslalam o jednym z tych szczeniaczkow bo wg. mnie sa bardzo potrzebujace-niemoga przeciez tak zyc na dworze i maz mi cos moiwil jak zobaczyl zdjecia ze on tez chce takiego to niewiem ... tylko ze to strasznie daleko odemnie :shake: Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 one jada jutro do Wawy na tymczas - wszystkie Quote
MartynaP Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GameBoy napisał(a):one jada jutro do Wawy na tymczas - wszystkie aha to super -ciesze sie bardzo Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A juz to pewne ze 3 sztuki przyjadą? Bo los jednego w sprawie transportu stal jeszcze pod znakiem zapytanie. Quote
zulugula Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jeśli maluchy znajdą domek na śląsku, to mogę podwieźć w sobotę te z Warszawy. Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 kurcze informacyjnie to tu wszystko lezy dziewczyny tak sie nei robi Quote
erka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 GameBoy, ale co leży?:razz:. Ja pracy nie mam czasu siedzieć przy kompie, teraz własnie weszłam i chiałam Ci napisać,że 3 szczeniaczki jadą do Was, wyjeżdżają ok. godz 16 ze Skarżyska. TZ Izy dowiezie Ci je do domu:lol:. I tez dopiero teraz o tym sie dowiedziłam o której to będzie, bo on wcześniej nie wiedział, o której będzie jechał. Natomiast, jeżeli ktos na wątku proponuje inny tymczas, to przecież nie jest to żadna dezinformacja, bo wszystko juz zostało ustalone. Gdyby były zmiany , to z pewnością bym zawiadomiła. Natomiast mamy jeszcze inną troszeczkę większą , ok.3 mies szczeniorkę, która tez jest w dużej potrzebie, bo tylko chwilowo przygarnęli ją dozorcy do wartowni w jakimś zakładzie. Jeżeli znalazłby sie transport na Śląsk , to jak najbardziej skorzystalibyśmy z tej propozycji. Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 nie o to mi Ewa chodzi, gdyby nie DuDziaczek, z ktora jest kontakt na gg, tak naprawde nie wiedzialabym nic niewazne juz o 17 dzwonie do Rafała i bede czekala na maluchy Quote
Marzena&Gusti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Czyli koło której będą w Warszawie?Muszę dogadać się z moim transportem:) Z góry dziękuję Kasi_r za pomoc! Zmieńcie może tytuł wątku. Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jestem po rozmowie z Erka juz wszystko wiem Marzena dam Ci dwie umowy adopcyjne tak jak chcialas, kopie bedziemy odsylac do Kielc Quote
Marzena&Gusti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tak jest:)Niestety nie posiadam ani umów,ani drukarki... Quote
erka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Marzena&Gusti, szczeniorki powinny być w Warszawie ok.18.00, ale głowy nie dam. W każdym bądź razie będą dostarczone do GameBoy:loveu:. Jeszcze raz bardzo Wam dziewczyny dziekuję za pomoc, podziekowania również dla KrystynyS, która wiezie w tej chwili szczeniory do Skarżyska i TZ izy_szumielewicz, który dowiezie je do celu.:iloveyou::modla: Mam nadzieję,że szczeniorki szybciutko znajdą domki docelowe:lol:. Quote
Marzena&Gusti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Są piękne więc pewnie szybko:)Ja na Kabatach będę koło 19:00. Quote
erka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jak tam dziewczyny szczeniory, bo juz chyba dojechały:razz:? Jak pojechały, to przed chwilą właśnie dzwoniła pani z Kielc , pytając o nie. Tak, to zwykle bywa:cool1:. Ale zaproponowałam jej tą sunieczkę z firmy i ma ją obejrzec. Quote
KrystynaS Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Erko a może zaproponuj Pani tą sunię http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112515 No może takim szczeniaczkiem nie jest, ma ok. roku, ale sytuacja podbramkowa. Kielecki schron może być za moment a wiadomo co to znaczy :placz: :placz: Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 szczeniorki odebralam ok 20 chlopak jest u Marzeny a dwie dziewczynki u mnie jutro idziemy odrobaczyc maluchy i zalozyc ksiazeczki zainteresowanie maluchami bardzo duze czyj jest transporterek w ktorym przyjechaly dzieciaki? TZ izy szumielewicz powiedzial,ze odwiezie go do skarzyska jezeli kogos stamtad bylabym wdzieczna gdybym przez kilka dni mogla go przetrzymac bo maluchy chodza tam spac i czuja sie tambezpiecznie Quote
erka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 GameBoy, transporterek jest nasz , kielecki, zresztą kupiony specjalnie na podróż tych szczeniorków:p. Ale oczywiście zatrzymaj, jak długo będzie Ci potrzebny, bo maluchy podobno bardzo go polubiły. Potem będę prosiła TZ Izy, żeby może przez kogoś , kto jeździ ze Skarżyska do Kielc mógł go nam podrzucić. Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 dzieki bo one w nim spia na plecach z brzuchami do gory jak wydam bąki podrzuce go do izy szumielewicz Quote
ewatr Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Kobiety bo ja sie nieco zgubiłam ;) to wszystkie malce juz na tymczasie ? Czy jeden jest z matką ? I co z sunia mamą ?:eviltong: Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 chyba wszystkie sa na tymczasie - ja mam dwie dziewczynki :loveu: jedna mala ma cos z tylna nozka, jakos tak dziwnie ja na bok wygina w stawie - zobaczymy co jutro wet powie Quote
Recommended Posts