erka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ewatr, tak 5 jest w DT, 3 w Warszawie i 2 w Krakowie, a jeden znalazł domek docelowy w Tychach.:lol: Żeby tylko z tą nóżka nie było nic poważnego:roll:. Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 sama nei wiem, jak dziewczyny przyjechaly po psiaka to zwrocilysmy na to uwage jedna tylna nozka w stawie wygina sie tak smiesznie na wszystkie strony psiak nie piszczy jak jej to ruszam ale druga nozka nie jest taka "elastyczna" mam nadzieje, ze to nie jest zrosniete zlamanie Quote
Marzena&Gusti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jak to zawsze bywa trafiłam na diabełka...Odrobaczony,zapchlony jest-wet dał jakiś preparat na pchły i kleszcze-rachunek 31 zł:( Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 rachunki warszawskie - bosko - ja ide jutro :cool1: Quote
kasia_r Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Jak to zawsze bywa trafiłam na diabełka...Odrobaczony,zapchlony jest-wet dał jakiś preparat na pchły i kleszcze-rachunek 31 zł:( Dla ścisłości 34 zł, bo 1zł reszty się ostała :cool3: Maluchy, rzeczywiście fajne. Do wyściskania, wyszczypania. Trzymajcie się dziewczyn Quote
DuDziaczek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Kurcze :( leca koszty lecą...:-( trzymajcie sie dziewczyny... Quote
Marzena&Gusti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 To z wrażenia.Karmel gryzie kable,chodzi po laptopie,a przez chwile tak sobie spał Zjada mi laptopa i mnie...:D Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 u mnie sa dwa to troche spokojniej schowaly sie w budce i gryza sie po lapach Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 DuDziaczek napisał(a):Sliczny :loveu: one wszystkie sa sliczne i slicznie po nich pchelki skacza :evil_lol: Quote
erka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ojej, ale u was zdzierają, przecież jedna tabletka na odrobaczenie np. Pratel, to 5 zł, a dla takiego szczeniorka, to 1/4 tabletki. Szkoda,że znajoma, która chodziła dokarmiać szczeniorki nie odpchliła ich, nic mi nie powiedziała,że są zapchlone. Będziemy musiały w takim razie zebrać więcej kasy, bo nie brałyśmy pod uwagę cen "warszawskich ":cool3:. Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 a mowilam o tym Patrycji juz dwa dni temu, ze u nas jest taka masakra :shake: Quote
Marzena&Gusti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Strasznie drogo-na robale Pan mu podał jakiś płynny środek... Uff znów padł:D Zmieńcie już może tytuł wątku:) Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ja tez podam raczej cos mocniejszego niz Pratel Quote
kasia_r Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 erka napisał(a):Ojej, ale u was zdzierają, przecież jedna tabletka na odrobaczenie np. Pratel, to 5 zł, a dla takiego szczeniorka, to 1/4 tabletki. Szkoda,że znajoma, która chodziła dokarmiać szczeniorki nie odpchliła ich, nic mi nie powiedziała,że są zapchlone. Będziemy musiały w takim razie zebrać więcej kasy, bo nie brałyśmy pod uwagę cen "warszawskich ":cool3:. Zauważyłam, że w Warszawie szczeniaki odrobacza się żelem a nie tabletkami. Są ponoć łagodniejsze, lepsze itd. Wszystko małe, koty psy, co mi się przez ręce przewija, odrobaczamy właśnie tym żelem. Starsze osobniki tabletkami. A ceny warszawskie są niestety kosmiczne. Quote
erka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Nie wiem też , czy to nie było za wcześnie na drugie odrobaczenie, bo ja mówiłam,że one były odrobaczane 1 czerwca i dobrze jest odczekać te dwa tyg. do nastepnego odrobaczania. Quote
kasia_r Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 erka napisał(a):Nie wiem też , czy to nie było za wcześnie na drugie odrobaczenie, bo ja mówiłam,że one były odrobaczane 1 czerwca i dobrze jest odczekać te dwa tyg. do nastepnego odrobaczania. Tym żelem, to właśnie nie problem. Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 kasia_r napisał(a):Tym żelem, to właśnie nie problem. tym sie chyba co tydzien odrobacza, co? znaczy co 7 dni dawka? Quote
DuDziaczek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='GameBoy']one wszystkie sa sliczne i slicznie po nich pchelki skacza :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Cioteczki sie nimi zajma i bedzie dobrze ;) Pchly nie maja szans :mad: Tytul zmieniony :lol: DZIEKUJEMY WAM KOCHANE ZA OPIEKE NAD SZCZENIORKAMI ZA TEN WASZ CENNY CZAS KTORY IM POSWIECICIE I ZA TE SUPER DOMKI KTORE IM ZNAJDZIECIE!!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Marzena&Gusti Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Zasypie Was jeszcze zdjęciami:)Trafiła mi się prawdziwa bestia,która nie daje spać w nocy:D Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 to twoja Bestia to chyba tak ze szczęscia oszałała :))) super naprawdę super. Dziewczyny jak chceci to podam wasze nr do kontaktu w ogloszeniach, bo jeszcze trochę ich jest. JAk się nikt dzis nie zglosi to kasuje Quote
Marzena&Gusti Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wiesz mojego numeru nie ma w żadnym ogłoszeniu,ale wiem że Game ogłosiła też pieska. Nawet już był telefon w jego sprawie-zainteresowana osoba ma dzwonić w poniedziałek.Zobaczymy czy to ktoś sensowny... Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A dodam jeszcze, ze jesli chcecie by w ogloszeniu dala namiary do Was to proszę wyslijcie mi na privat nr tele, miasto i czy u was jest sunia czy pies. Quote
zulugula Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A jak się ich mamuśka miewa? Została tam sama? Nie mogę znaleźć dlaszych infomracji o niej... Quote
Recommended Posts