Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewatr, tak 5 jest w DT, 3 w Warszawie i 2 w Krakowie, a jeden znalazł domek docelowy w Tychach.:lol:

Żeby tylko z tą nóżka nie było nic poważnego:roll:.

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sama nei wiem, jak dziewczyny przyjechaly po psiaka to zwrocilysmy na to uwage
jedna tylna nozka w stawie wygina sie tak smiesznie na wszystkie strony
psiak nie piszczy jak jej to ruszam ale druga nozka nie jest taka "elastyczna"
mam nadzieje, ze to nie jest zrosniete zlamanie

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Jak to zawsze bywa trafiłam na diabełka...Odrobaczony,zapchlony jest-wet dał jakiś preparat na pchły i kleszcze-rachunek 31 zł:(

Dla ścisłości 34 zł, bo 1zł reszty się ostała :cool3:
Maluchy, rzeczywiście fajne. Do wyściskania, wyszczypania.
Trzymajcie się dziewczyn

Posted

Ojej, ale u was zdzierają, przecież jedna tabletka na odrobaczenie np. Pratel, to 5 zł, a dla takiego szczeniorka, to 1/4 tabletki.

Szkoda,że znajoma, która chodziła dokarmiać szczeniorki nie odpchliła ich, nic mi nie powiedziała,że są zapchlone.

Będziemy musiały w takim razie zebrać więcej kasy, bo nie brałyśmy pod uwagę cen "warszawskich ":cool3:.

Posted

erka napisał(a):
Ojej, ale u was zdzierają, przecież jedna tabletka na odrobaczenie np. Pratel, to 5 zł, a dla takiego szczeniorka, to 1/4 tabletki.

Szkoda,że znajoma, która chodziła dokarmiać szczeniorki nie odpchliła ich, nic mi nie powiedziała,że są zapchlone.

Będziemy musiały w takim razie zebrać więcej kasy, bo nie brałyśmy pod uwagę cen "warszawskich ":cool3:.

Zauważyłam, że w Warszawie szczeniaki odrobacza się żelem a nie tabletkami. Są ponoć łagodniejsze, lepsze itd.
Wszystko małe, koty psy, co mi się przez ręce przewija, odrobaczamy właśnie tym żelem. Starsze osobniki tabletkami.
A ceny warszawskie są niestety kosmiczne.

Posted

Nie wiem też , czy to nie było za wcześnie na drugie odrobaczenie, bo ja mówiłam,że one były odrobaczane 1 czerwca i dobrze jest odczekać te dwa tyg. do nastepnego odrobaczania.

Posted

erka napisał(a):
Nie wiem też , czy to nie było za wcześnie na drugie odrobaczenie, bo ja mówiłam,że one były odrobaczane 1 czerwca i dobrze jest odczekać te dwa tyg. do nastepnego odrobaczania.

Tym żelem, to właśnie nie problem.

Posted

[quote name='GameBoy']one wszystkie sa sliczne i slicznie po nich pchelki skacza :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: Cioteczki sie nimi zajma i bedzie dobrze ;)

Pchly nie maja szans :mad:

Tytul zmieniony :lol:

DZIEKUJEMY WAM KOCHANE ZA OPIEKE NAD SZCZENIORKAMI ZA TEN WASZ CENNY CZAS KTORY IM POSWIECICIE I ZA TE SUPER DOMKI KTORE IM ZNAJDZIECIE!!!
:klacz::klacz::klacz:

Posted

to twoja Bestia to chyba tak ze szczęscia oszałała :))) super naprawdę super. Dziewczyny jak chceci to podam wasze nr do kontaktu w ogloszeniach, bo jeszcze trochę ich jest. JAk się nikt dzis nie zglosi to kasuje

Posted

Wiesz mojego numeru nie ma w żadnym ogłoszeniu,ale wiem że Game ogłosiła też pieska. Nawet już był telefon w jego sprawie-zainteresowana osoba ma dzwonić w poniedziałek.Zobaczymy czy to ktoś sensowny...