erka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tak, tak , mam już transporterek i umowy. Dziekuję wszystkim za pomoc!:iloveyou: Quote
GameBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ten usmiech mnie powala :loveu: z Panią malucha podobno jest wesola i skora do zabawy, biega po mieszkaniu i kradnie domownikom rzeczy po czym zanosi je do swojej budki Quote
GameBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 "witam jest wspaniale piotrus mówi ze to jego przyjaciel mały piesek i strasznie jest opiekuńczy, a mała jest strasznie zaczepna i podgryza go gdzie się da po uszach i palcach , ciagnie za ubranie i próbuje zabierac jedzenie, jest cudownie , Piotrus bardz chciałby mieć rodzeństwo i wszystkie uczucia przelał na misię, jutro wczesnie rano wyjeżdżamy nad morze do domku gdzie mozna miec pieska więc to pierwsza a własciwie 2 podróż Misi:) a byłam u weterynazra i misia dostała na odrobaczenie kolejne tabletki i termin na kolejne szczepienie, na razie siedzi sobie w domku a na wczasach dostanie specjalny koszyk do leżenia zeby niczego nie wachała pani wetrynarz tak zalecała" Quote
ewatr Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='GameBoy']ten usmiech mnie powala :loveu: Mnie też :evil_lol: ............ale bomba :bigcool: Quote
GameBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ona ma krzywy zgryz ale wyglada przekomicznie i slodko :loveu: Quote
erka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Trzymam kciuki, żeby krakowskim szczeniaczkom też tak sie udało, jak warszawskim:loveu:. Są przepiękne:lol:. Quote
Marzena&Gusti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Sama słodycz:)mądre,śliczne i kochane!Przecież o maluszki Sugarr powinni się zabijac:) Dwa najpiękniejsze z miotu-szczególnie sunia:)Na szczęscie nie trafiła do mnie bo możliwe,że by została... Quote
erka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dzisiaj dzwoniła do mnie dziewczyna z Krakowa o naszą sunie, która już jest wydana i zaproponowałam jej szczeniaczka od sugarr. Tylko,że ona przez cały dzień nie może sie dodzwonić do sugarr. Wysłałam pw, ale chyba na dogo też jej nie ma:shake:. Quote
DuDziaczek Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Eh... trzymam kciuki sliczne szczeniaczki no przeciez ktos odpowiedni musi sie znalesc :loveu: Quote
KrystynaS Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Chciałam spytać co z suczką - mamusią naszych szczeniorków??? Czy ktoś się nią opiekuje??? Gdzie jest??? Quote
sugarr Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Derek w nowym, świetnym domku!! :) Pies będzie formalnie chłopaka, studenta, ale całe dnie będzie głównie z jego mamą. Oboje oczywiście byli obecni przy adopcji - trudno powiedzieć kto się bardziej cieszył :) Chcieli specjalnie wziąć psa dopiero, jak ona przejdzie na emeryturę, żeby mogła z nim spędzać cały dzień. Zgodzili się bez prolemu na kastrację, mówią, że dużo o tym już czytali przed moją wizytą, że jest dużo zalet. Karmę na razie będą gotowali ryż kurczak i marchewkę, potem raczej sucha karma, powiedziałam im żeby unikali tych marketowych. W najbliższych dniach będę się kontaktować jak tam szczepienie i jak sobie psiak radzi :) I umowa spisana oczywiście :) Quote
GameBoy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 super wiadomosci!!! czyli zostala dziewczynka? Quote
kika22 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Super wieści:lol: Oby jeszcze sunce się udało:roll: Quote
sugarr Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nowe zdjęcia suni, z jej "nowymi" uszami :cool3: Porównajcie sobie ze zdjęciami jeszcze z Kielc, urosło się małej :) Te pierwsze zdjęcia są po myciu, bo troszkę się dzisiaj ubrudziła i futerko miała takie powiedzmy sobie "lepko - śmierdzące" :evil_lol: A reszta to sesja z gryzaczkiem :) http://picasaweb.google.com/shakysheep/Lily a tutaj dzisiejszy mail od nowego domu chłopczyka: Nazwaliśmy go Gucio. Weterynarz na wszelki wypadek jeszcze raz odrobaczyła Gucia i za 2 tyg zaczynamy szczepienia. Mały jest bardzo żywy, radosny i najchętniej cały czas by się bawił, w nocy również:) Pierwszej nocy trochę płakał za siostrą ale dzisiaj już było lepiej. Pozdrawiam. Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Śliczna jest!Najpiękniejsza! moje ladniejsze :mad::evil_lol: sugarr sliczna modelka :loveu: Quote
erka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Piękna sunieczka, a uszyska rzeczywiście urosły:razz:. Mamy nadzieję,że znajdzie dobry domek, jak Gucio i reszta rodzeństwa:lol:. Quote
zulugula Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Piękne te zdjęcia:crazyeye: Pewnie by się tak nie udało, gdyby nie ta mała modelka ;) Profesjonalna robota i tło idealne!!! :klacz: Quote
erka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 DuDziaczku, czy mogłabyś wstawić do pierwszego postu aktualne zdjęcia sunieczki, która jeszcze jest do adopcji u sugarr. Aż dziwne,że takie cudo jeszcze nie ma domku:shake:. Quote
sugarr Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Właśnie sobie popatrzyłam, że niedługo będzie miesiąc jak sunia u mnie mieszka. Z każdym dniem myśl o oddaniu jest straszniejsza :cool: Jest taka sprawa, niestety sunia może zostać u mnie maksymalnie do 10 lipca, potem wyjeżdżam. Długo dyskutowałam z mamą, ona zostaje z moim psem jak wyjeżdżam, ale powiedziała, że nie da rady z dwoma, niestety. Mam nadzieję, że do tego czasu jednak coś się znajdzie, ale wolę powiedzieć wcześniej, żeby potem nie trzeba było na wariackich papierach załatwiać jej innego tymczasu (tfu tfu miejmy nadzieję, że znajdzie dom!) W związku z tym proponuję dodać do tematu wątku informację "ma tymczas w Krakowie do 10 lipca" lub podobną, gdy będziemy się zbliżać do tej daty, a psina będzie dalej bez domku, to może ktoś się zainteresuje (najlepiej z Krakowa/okolic) i będzie mógł ją przechować. Wyjeżdżam tylko na tydzień, potem gdyby dalej nic, to oczywiście mogłaby wrócić (ale już nie chcę nawet zakładać takich czarnych wersji) A tak w ogóle to się nauczyła spryciara wchodzić na łóżko. I teraz pod moją nieobecność wchodzi na łóżko, z łóżka na biurko, a z biurka sobie zabiera co jej przypadnie do gustu. Ostatnio mój podkład sobie poobgryzała, innym razem wzięła Portosową (taką duuużą) kość prasowaną i zabrała ze sobą na dół :cool3: Kilka nowych zdjęć Quote
mag.da Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 sugarr napisał(a): Jest taka sprawa, niestety sunia może zostać u mnie maksymalnie do 10 lipca, potem wyjeżdżam. Ojej, do 10 lipca to już bardzo niedługo... A sunia śliczniutka, dziwne, że jeszcze nie znalazła domu :roll: Quote
Recommended Posts