Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja myśle,żebyś tutaj ten tekst wkleiła to ja również zrobie ogłoszonko jakieś.;P Porozwieszam po całym Olkuszu i będzie dobrze.:evil_lol:

Sugarr,jeślibyłabyś na siłach przyjechac w ten sam dzień kiedy wrócisz to nie ma sprawy,ale naprawde nie musisz się spieszyć.Pozatym ja moge sunke przywiezc do Krakowa np. na nastepny dzien bo dla mnie to nie klopot.;]

Jeszcze sie dogadamy jakoś.:)
Violka-myśle,że Ty sunie mozesz przywieźć i ja ją na trasie odbiore,albo jak chcesz możesz mi ją przywieść pod dom.:evil_lol: ale chyba opcja z trasą bedzie dla Ciebie wygodniejsza bo nie bedziesz musiała bładzić po osiedlu.;PP

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogomanka_ napisał(a):

Violka-myśle,że Ty sunie mozesz przywieźć i ja ją na trasie odbiore,albo jak chcesz możesz mi ją przywieść pod dom.:evil_lol:

odstawię Ci smyka do domu ....szczegóły dogadamy w sobotę, trasę znajdę przez zoomi.pl ;)

Posted

Ja Ci wytłumacze,a nie zumi.:PP Bo to prosto od Krk dwupasmówka A4 i na drugich swiatłach w Olkuszu na prawo i w kierunku niebieskich dachów.;] Adres Ci podam na PW wiec zawsze się możesz zapytać.;p A pozatym mieszkam naprzeciwko poczty,a poczta jest na Słowikach jedna.;PP I każdy mieszkaniec mojego osiedla wie gdzie ona jest.:evil_lol:

Posted

Tak,dokładnie tak.;PP Dla mnie to dwupasmówka.;D
No i to cała filozofia.;PP

Sugarr-a czy sunia ma smycz i obróżke.?i pozatym to można ją puszczać na spacerkach.?:)

Posted

SUGARR daj ją dzis jak mozesz na nowo w kupiepsa.pl to ze te 4 osoby dzwonią dziennie to nie przypadek, bo ja codziennie ją daję na nowo na gumtree i kupiepsa.pl niestety ale teraz jest lawina ogloszen a ludzie dzwonią zawsze z pierwszych stron, a do tego wakacje, czyli totalny nie sezon na adopcje :shake:Dzis na gumtree dalam rowniez.

Posted

dogomanko, dziękuję bardzo za chęć pomocy, ale pojawiły się możliwości tymczasu w Krakowie, co z oczywistych powodów będzie lepszym wyjściem :)

a co do szczepień, to tak - zaszczepiona i aktualnie jest na kwarantannie, także o spacerkach nie ma mowy do 18.07

ogłoszenia zaraz powystawiam, przepraszam jak czasem nie odpiszę, albo zaniedbam te ogłoszenia, ale przez pracę - chociaż przy komputerze :cool3: - nie mam dużo czasu na forum

Posted

Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiajaca sie decyzji Sądu dotyczacej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłaczyc sie do akcji niech wysle ten list na adres [email protected] Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarzyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoz Sądu.
Każde stanowisko w tej sprawie bedzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej.

Oto list:

Mój głos w sprawie decyzji sądu/sprawa spalonego zwierzęcia:

Ja, niżej podpisana/y jako obywatel/ka tego kraju, wyrażam głęboka gorycz i rozczarowanie z powodu decyzji Sądu Dla Nieletnich w Lublinie w sprawie, która to dotyczyła zamordowania w bestialski sposób żywego zwierzęcia!
"Niska szkodliwość czynu..."Czy jest nią zabicie niewinego stworzenia i rozpowszechnianie nagrań z tego okropnego czynu?!
Sąd wydajac taka decyzję przyczynia sie do propagowania podobnych czynów wśród młodych ludzi być może w przyszłości z ofiarami w ludziach...

Z powazaniem
............

adres: [email protected]

wiadomośc mozna przesyłac dalej.

Posted

Zulugula, oczywiście wyślemy. A do tych zwyrodniałych gnoi, to najchetnie wysłałabym jakąś ekipę:chainsaw:, bo na wymiar sprawiedliwości w tym kraju raczej nie ma co liczyć:cool1::angryy:.

Posted

[quote name='zulugula']Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiajaca sie decyzji Sądu dotyczacej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłaczyc sie do akcji niech wysle ten list na adres [email protected] Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarzyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoz Sądu.
Każde stanowisko w tej sprawie bedzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej.

Dziwczyny, ale wysyłaac taki list pamietajcie o tym by podpisać sie imienię i nazwiskiem oraz pełnym adresem. Inaczej ten list nie bedzie traktowany poważnie:mad:Najlepie by go ktos podpisał podpisem elektrycznym:razz: