polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja myśle,żebyś tutaj ten tekst wkleiła to ja również zrobie ogłoszonko jakieś.;P Porozwieszam po całym Olkuszu i będzie dobrze.:evil_lol: Sugarr,jeślibyłabyś na siłach przyjechac w ten sam dzień kiedy wrócisz to nie ma sprawy,ale naprawde nie musisz się spieszyć.Pozatym ja moge sunke przywiezc do Krakowa np. na nastepny dzien bo dla mnie to nie klopot.;] Jeszcze sie dogadamy jakoś.:) Violka-myśle,że Ty sunie mozesz przywieźć i ja ją na trasie odbiore,albo jak chcesz możesz mi ją przywieść pod dom.:evil_lol: ale chyba opcja z trasą bedzie dla Ciebie wygodniejsza bo nie bedziesz musiała bładzić po osiedlu.;PP Quote
violka49 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dogomanka_ napisał(a): Violka-myśle,że Ty sunie mozesz przywieźć i ja ją na trasie odbiore,albo jak chcesz możesz mi ją przywieść pod dom.:evil_lol: odstawię Ci smyka do domu ....szczegóły dogadamy w sobotę, trasę znajdę przez zoomi.pl ;) Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja Ci wytłumacze,a nie zumi.:PP Bo to prosto od Krk dwupasmówka A4 i na drugich swiatłach w Olkuszu na prawo i w kierunku niebieskich dachów.;] Adres Ci podam na PW wiec zawsze się możesz zapytać.;p A pozatym mieszkam naprzeciwko poczty,a poczta jest na Słowikach jedna.;PP I każdy mieszkaniec mojego osiedla wie gdzie ona jest.:evil_lol: Quote
violka49 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dogomanka_ napisał(a):Ja Ci wytłumacze,a nie zumi.:PP Bo to prosto od Krk dwupasmówka A4 to mi wygląda na autostradę K-ów - Katowice :lol: Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tak,dokładnie tak.;PP Dla mnie to dwupasmówka.;D No i to cała filozofia.;PP Sugarr-a czy sunia ma smycz i obróżke.?i pozatym to można ją puszczać na spacerkach.?:) Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 SUGARR daj ją dzis jak mozesz na nowo w kupiepsa.pl to ze te 4 osoby dzwonią dziennie to nie przypadek, bo ja codziennie ją daję na nowo na gumtree i kupiepsa.pl niestety ale teraz jest lawina ogloszen a ludzie dzwonią zawsze z pierwszych stron, a do tego wakacje, czyli totalny nie sezon na adopcje :shake:Dzis na gumtree dalam rowniez. Quote
Marzena&Gusti Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Sunia jest chyba po pierwszym szczepieniu dopiero...Sama nie wiem:) Quote
erka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Najlepszy by był jednak domek stały,żeby maleństwo nie musiało być tak przerzucane . Śliczna Lili szuka domku! Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dokładnie,ale jak nie ma innego wyjscia to cóż zrobić.?:roll: Quote
sugarr Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dogomanko, dziękuję bardzo za chęć pomocy, ale pojawiły się możliwości tymczasu w Krakowie, co z oczywistych powodów będzie lepszym wyjściem :) a co do szczepień, to tak - zaszczepiona i aktualnie jest na kwarantannie, także o spacerkach nie ma mowy do 18.07 ogłoszenia zaraz powystawiam, przepraszam jak czasem nie odpiszę, albo zaniedbam te ogłoszenia, ale przez pracę - chociaż przy komputerze :cool3: - nie mam dużo czasu na forum Quote
polciuaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 To dobrze,że w Krk znalazł się tymczasik.:) Jeśli jednak by coś wypadło to ja nadal służe pomocą.;) Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Lili czeka na domek :loveu: domku gdzie jestes? Quote
erka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Domek stały dla ślicznej, malutkiej docelowo sunieczki pilnie potzrebny! Quote
zulugula Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiajaca sie decyzji Sądu dotyczacej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłaczyc sie do akcji niech wysle ten list na adres [email protected] Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarzyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoz Sądu. Każde stanowisko w tej sprawie bedzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej. Oto list: Mój głos w sprawie decyzji sądu/sprawa spalonego zwierzęcia: Ja, niżej podpisana/y jako obywatel/ka tego kraju, wyrażam głęboka gorycz i rozczarowanie z powodu decyzji Sądu Dla Nieletnich w Lublinie w sprawie, która to dotyczyła zamordowania w bestialski sposób żywego zwierzęcia! "Niska szkodliwość czynu..."Czy jest nią zabicie niewinego stworzenia i rozpowszechnianie nagrań z tego okropnego czynu?! Sąd wydajac taka decyzję przyczynia sie do propagowania podobnych czynów wśród młodych ludzi być może w przyszłości z ofiarami w ludziach... Z powazaniem ............ adres: [email protected] wiadomośc mozna przesyłac dalej. Quote
erka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zulugula, oczywiście wyślemy. A do tych zwyrodniałych gnoi, to najchetnie wysłałabym jakąś ekipę:chainsaw:, bo na wymiar sprawiedliwości w tym kraju raczej nie ma co liczyć:cool1::angryy:. Quote
kika22 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='zulugula']Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiajaca sie decyzji Sądu dotyczacej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłaczyc sie do akcji niech wysle ten list na adres [email protected] Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarzyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoz Sądu. Każde stanowisko w tej sprawie bedzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej. Dziwczyny, ale wysyłaac taki list pamietajcie o tym by podpisać sie imienię i nazwiskiem oraz pełnym adresem. Inaczej ten list nie bedzie traktowany poważnie:mad:Najlepie by go ktos podpisał podpisem elektrycznym:razz: Quote
erka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A Lili czeka, zostało jeszcze 3 dni!!! DuDziuaczku, może zmień to w tytule:razz:. Quote
Recommended Posts