Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halbino, DT mamy:razz:, również na czas nieobecności sugarr.

Ale najlepiej by było, żeby szybko znalazł się dom stały i sunia nie musiała byc przerzucana z miejsca na miejsce.

Posted

wlasnie z mojego ogloszenie dostalam zapytanie o Lili czy dalej jest do adpocji, juz odpisalam doslalam paré zdjéc i poprosilam o kontkat z opiekunká. Ma nadzieję, ze telefon wlaczony :) i moze rzutem na tasmę się uda .

Posted

W niedzielę wizyta przedadopcyjna :) Pani mieszka do połowy sierpnia w Krakowie, potem przeprowadza się do domu na wieś. Sunia ma mieszkać w domu, żadnych łańcuchów i bud. Zgoda na umowę oczywiście jest i na sterylkę też bez problemu. Zobaczymy jak to będzie :) Zapowiada się dobrze

Posted

sugarr napisał(a):
W niedzielę wizyta przedadopcyjna :) Pani mieszka do połowy sierpnia w Krakowie, potem przeprowadza się do domu na wieś. Sunia ma mieszkać w domu, żadnych łańcuchów i bud. Zgoda na umowę oczywiście jest i na sterylkę też bez problemu. Zobaczymy jak to będzie :) Zapowiada się dobrze

Brzmi sensownie.Ja też trzymam kciuki.:lol:

Posted

to mi ulzylo ze bylas pod telefonem :p, bo juz się balam, ze Pani nie będzie mogla się do Ciebie dodzwonic. Jak byc potrzebowala maila do tej Pani to daj znac, to Ci wyśle. A jak mozesz to dopytaj się juz potem z jakiego portalu znalazla Pani ogloszenie. Ja sobie sąduję , ktore są najskuteczniejsze , to przyda się info :p . Trzymam kciuki, ale ma dobre przeczucia :)

Posted

to była alegratka.

niestety Pani się cały dzień nie odezwała, wróciłam późno do domu i zastałam wiadomość na gadu-gadu, że Pani też do późna pracowała dziś i że zmieniły jej się plany i chciałaby dopiero w połowie sierpnia zabrać małą i do tego zapytała jeszcze, czy konieczne jest to podpisanie zobowiązania do sterylizacji.

także niestety, jutro poczekam jak najdłużej (jadę w nocy), ale prawdopodobnie skończy się tak, że sunia trafi do drugiego DT.
a miałam już taką nadzieję, że nie będzie trzeba jej tak "podawać", że przed moim wyjazdem jednak domek będzie na stałe :(

Posted

[quote name='sugarr']to była alegratka.

niestety Pani się cały dzień nie odezwała, wróciłam późno do domu i zastałam wiadomość na gadu-gadu, że Pani też do późna pracowała dziś i że zmieniły jej się plany i chciałaby dopiero w połowie sierpnia zabrać małą i do tego zapytała jeszcze, czy konieczne jest to podpisanie zobowiązania do sterylizacji.

także niestety, jutro poczekam jak najdłużej (jadę w nocy), ale prawdopodobnie skończy się tak, że sunia trafi do drugiego DT.
a miałam już taką nadzieję, że nie będzie trzeba jej tak "podawać", że przed moim wyjazdem jednak domek będzie na stałe :(

takie pytania nie wrozy nic dobrego

Posted

GameBoy napisał(a):
takie pytania nie wrozy nic dobrego

wiem, dlatego powiedziałam, że do tego czasu dom się na pewno znajdzie i że czekać nie będziemy, a co do umowy, że jest obowiązkowa i potem sprawdzane jest czy psa faktycznie wysterylizowano.

jutro mam wolne także cały dzień z sunią będziemy siedzieć razem i czekać z nadzieją na jakiś telefon. wątpię, aby ten jeden dzień coś mógł zmienić, zresztą nie ma co w pośpiechu się decydować, domek ma być, ale najlepszy, a nie pierwszy lepszy :roll: pecha mają te maluchy urodzone przed wakacjami...:shake:

Posted

Szkoda,że nic z domku nie wyszło:-(

Sugarr, a czy wyjasniłaś kobiecie na czym polega sterylizacja, bo niektórym się wydaje,że psu robią krzywdę. Ludzie nie są czesto świadomi plusów sterylizacji i kastracji zwierząt:cool3:
Nikt kto nie był nigdy w schronisku nie zrozumie, dlaczego nie powinno dopuszczać do rozrodu zwierząt nie hodowlanych:mad: