Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wypuszczam ich na dwor to zdjecie ostatnie jest z dzialki, musialam je postawic zeby otworzyc drzwi:oops:

mala z krotkim ogonkiem ma krzywy zgryz i nie domyka jej sie buzia
tutaj widac :eviltong: wyglada jakby sie chichrala przez sen :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czekamy na koo bo poki co nie bylo:cool1: tzn u tej malej bezogonkowej

a tak w ogole to bezogonkowa nazywa sie Iga a ta druga Ida :cool1:
wystraczy zawolac tylko ' Iiiiiiiii....' i biegną, ze malo nog nie pogubia

Posted

bo to oczko
to sa takie odwazne pioruny, ze do wody na glowke skacza, biegaja w prawo i lewo oczy dookola glowy trzeba miec przy nich :cool1:
a postawilam na ziemi toto na 3 min, zeby zamki w drzwiach oworzyc

Posted

GameBoy, wczoraj przelałam na Twoje konto 90 zł na pokrycie kosztów wet. dla Ciebie i Marzeny&Gusti.

Biegunka u Igi, to może byc reakcja po odrobaczaniu. Czasami szczeniaki nawet dosyc mocno to odchorowują.

Posted

Dzięki za kase:)Teraz tylko muszę podjechać do Game:) Na szczęście szczenior ładnie zostaje w domu z moim Guciem-mieszkanie całe-kupki w jednym miejscu. Tylko coś mi się dziecko rozkłada:(Noc nie przespana,bo synuś miał gorączke:(

Posted

Myślę, że ta maść to nie musisz tak dokładnie :)

Ja też miałam telefon......

-"Dzieńdobry proszę pani ja w sprawie ogłoszenia czy to aktualne?"
"tak"
-"aha, a gdzie by trzeba się zgłosić po tego psa?"
"słucham?"
-"gdzie trzeba psa odebrać?"
"chodzi pani o kraków tak?"
-"tak"
"fr. nullo, grzegórzki"
-"aha to dziękuję, dowidzenia"

i pogadałyśmy. wiem, że pani zadała w zasadzie normalne pytanie, ale zdziwiłam się, że ktoś dzwoni po psa i pyta od razu i tylko o to, gdzie on jest (czy będzie musiał za przeproszenię dupsko ruszyć, czy może akurat u sąsiada są szczeniaki)

Posted

Marzena&Gusti, a może GameBoy mogłaby pojechac z Toba do tego pana?:roll: Zapytaj, jak długo szczeniaczek musiałby zostawać sam w domu?
Mnie pytała o niego taka młoda para, wysłałam zdjecia i dałam tel GameBoy, ale nie wiem,czy się odzywali.

Jeżeli ktos chce sam zaszczepić, to bardzo dobrze, a jeżeli Wy to zrobicie, to prosze poproście o zwrot kosztów.

Posted

z marzena jedzie grubba_rybba

ja bede maluchy szczepila i poprosze o zwrot
ja bede miala 2 umowy wloze je w kontenerek i odwioze do izy_szumielewicz, jej TZ wam podrzuci ok?