ewatr Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 GameBoy ja nie chce nic mówić ale to całe towarzystwo ogromnie do siebie pasuje .... jak puzle normalnie :evil_lol:;) Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 nie wypuszczam ich na dwor to zdjecie ostatnie jest z dzialki, musialam je postawic zeby otworzyc drzwi:oops: mala z krotkim ogonkiem ma krzywy zgryz i nie domyka jej sie buzia tutaj widac :eviltong: wyglada jakby sie chichrala przez sen :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 wydaje mi sie, ze bedzie z niej taka mala zebatka a ze pasuja wiem, nawet podobne sa :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 bardzo prosze o pomoc w podrzucaniu bazarkow z podpisu - czesc tej kasy pojdzie tez na te maluchy :modla::modla::modla: Quote
DuDziaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 gameboy jak puzzle prawda :evil_lol::evil_lol: Ale sa cudowne :loveu: Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 czekamy na koo bo poki co nie bylo:cool1: tzn u tej malej bezogonkowej a tak w ogole to bezogonkowa nazywa sie Iga a ta druga Ida :cool1: wystraczy zawolac tylko ' Iiiiiiiii....' i biegną, ze malo nog nie pogubia Quote
DuDziaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 :evil_lol::evil_lol: No to macie tam ubaw :cool3: Quote
DuDziaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Jaka cudowna czysta woda :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 bo to oczko to sa takie odwazne pioruny, ze do wody na glowke skacza, biegaja w prawo i lewo oczy dookola glowy trzeba miec przy nich :cool1: a postawilam na ziemi toto na 3 min, zeby zamki w drzwiach oworzyc Quote
erka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 GameBoy, wczoraj przelałam na Twoje konto 90 zł na pokrycie kosztów wet. dla Ciebie i Marzeny&Gusti. Biegunka u Igi, to może byc reakcja po odrobaczaniu. Czasami szczeniaki nawet dosyc mocno to odchorowują. Quote
GameBoy Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 dzieki kasa doszla, pisalam Patrycji Marzena 30 zlotych jst dla Ciebie to nie to, gdyby tak bylo, pojawiloby sie wczesniej - tak twierdzi wet Quote
Marzena&Gusti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Dzięki za kase:)Teraz tylko muszę podjechać do Game:) Na szczęście szczenior ładnie zostaje w domu z moim Guciem-mieszkanie całe-kupki w jednym miejscu. Tylko coś mi się dziecko rozkłada:(Noc nie przespana,bo synuś miał gorączke:( Quote
Marzena&Gusti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Miałam telefon w sprawie Karmelka. Sensowny Pan-dom bez małych dzieci:) Chciałby psa już dziś... Umowę podpisze-sam zaszczepi. Jak wy to widzicie?Jutro mam jechać z psiakiem... Quote
Marzena&Gusti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Właśnie wypełnam sobie umowę adopcyjną... Kolor oczu-brąz,maść nie wiem...beżowo-biały?Czy rudo-biały?:D Jaką wpisać datę urodzenia? Quote
sugarr Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Myślę, że ta maść to nie musisz tak dokładnie :) Ja też miałam telefon...... -"Dzieńdobry proszę pani ja w sprawie ogłoszenia czy to aktualne?" "tak" -"aha, a gdzie by trzeba się zgłosić po tego psa?" "słucham?" -"gdzie trzeba psa odebrać?" "chodzi pani o kraków tak?" -"tak" "fr. nullo, grzegórzki" -"aha to dziękuję, dowidzenia" i pogadałyśmy. wiem, że pani zadała w zasadzie normalne pytanie, ale zdziwiłam się, że ktoś dzwoni po psa i pyta od razu i tylko o to, gdzie on jest (czy będzie musiał za przeproszenię dupsko ruszyć, czy może akurat u sąsiada są szczeniaki) Quote
GameBoy Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Marzena to ja mu dalam Twoj numer, mam nadzieje, ze sie nada :p Quote
Marzena&Gusti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Podoba mi się,że Pan wie co to jest umowa adopcyjna,zaprasza mnie do siebie z pieskiem... Ale nie pytał właściwie o nic. Podał mi tylko swój adres. Quote
GameBoy Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 sunia wieksza, Ida, ma dom jedzie do niego dopiero w piatek bo w czwartek bede ja szczepila ale to juz pewne na 100% Quote
GameBoy Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 o nie pyta, dzwoni mnostwo osob ale w wiekszosci nie przechodza moich testow Quote
erka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Marzena&Gusti, a może GameBoy mogłaby pojechac z Toba do tego pana?:roll: Zapytaj, jak długo szczeniaczek musiałby zostawać sam w domu? Mnie pytała o niego taka młoda para, wysłałam zdjecia i dałam tel GameBoy, ale nie wiem,czy się odzywali. Jeżeli ktos chce sam zaszczepić, to bardzo dobrze, a jeżeli Wy to zrobicie, to prosze poproście o zwrot kosztów. Quote
GameBoy Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 z marzena jedzie grubba_rybba ja bede maluchy szczepila i poprosze o zwrot ja bede miala 2 umowy wloze je w kontenerek i odwioze do izy_szumielewicz, jej TZ wam podrzuci ok? Quote
Recommended Posts