Marzena&Gusti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Rodzinka Karmelowa zaloguje się na dogo:)Mają aparat więc i zdjęcia będa Quote
kasia_r Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Byłam, widziałam. Nowa rodzina Karmela vel .....:razz: zobaczymy, jest bardzo miła i sympatyczna. Po wejściu do domu od razu mi ulżyło, bo byłam troszkę zdenerwowana. Quote
Marzena&Gusti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kochana Kasiu jeszcze raz dziękuję za pomoc:loveu: Naprawdę jesteś KOCHANA:loveu:Anioł nie człowiek-tak samo jak GameBoy!Kochane dziękuję za pomoc!:loveu: Przepraszam,że na wątku ale musiałam:oops: Quote
kasia_r Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Kochana Kasiu jeszcze raz dziękuję za pomoc:loveu: Naprawdę jesteś KOCHANA:loveu:Anioł nie człowiek-tak samo jak GameBoy!Kochane dziękuję za pomoc!:loveu: Przepraszam,że na wątku ale musiałam:oops: Ja tu tylko sprzątam :lol: A współpraca i wycieczki bardzo mi się podobają, tylko słabo z czasem. Quote
GameBoy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Marzena do anioła to mi baaaardzo daleko ale ciesze sie, ze pomoc tyle o ile moje jada jutro :placz::placz::placz::placz: od szczepienia minelo juz kilka godzin wiec na bank sa zdrowe Quote
erka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dziewczyny , jeszcze raz bardzo Wam dziekujemy!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Gdyby nie Wy, to nie wiadomo, co by sie stało z tymi szczeniorkami. Mogły byc równie dobrze zabrane przez dzieci z sąsiedztwa do zabawy, zakusy mieli również robotnicy budowlani, podobały im się małe pieski na wieś do budy:mad:. A tak trafiły do super domków:loveu:, a te , które jeszcze nie trafiły też pewnie nie będa długo czekać:razz:. Quote
sugarr Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Szykują się domki w Zabierzowie (pod Krakowem) ale nic nie mówię, bo to jeszcze nie na 100% Quote
Marzena&Gusti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Śliczne są!I tak Karmel będzie ładniejszy:DMa dużo dłuższe łapki od panienek:) Ciekawa jestem czy Karmel zostanie Karmelem czy dostanie nowe imię... Powodzenia dla Krakowiaków! Quote
GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ida pojechala - nazywa sie Misia ludzie suuuuper, taki kawal drogi po nia jechali.... jutro beda fotki z nowego domku Quote
Marzena&Gusti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Igusia pewnie smutna... O której po nią będą? Quote
GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iga tez pojechala... jak pusto bez tych bąków :placz: Quote
Marzena&Gusti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 I jak cicho...A jaka podłoga sucha:D Ja tam się już pozbierałam...Śliczne kochane maluszki w domkach:) Quote
DuDziaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Dziewczyny dzieki wielkie za DT dla maluchow :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 nie ma za co, w przyszlym tyg podrzuce umowy i klatke do izy_szumielewicz Quote
kika22 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):I jak cicho...A jaka podłoga sucha:D Ja tam się już pozbierałam...Śliczne kochane maluszki w domkach:) Zawsze możemy wam coś podrzucić:eviltong: Quote
GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 kika22 napisał(a):Zawsze możemy wam coś podrzucić:eviltong: nie macie chyba nic w wieku tolerowalnym dla mojej suni :roll: Quote
DuDziaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Sunia z dyżurki - mała suczka, przerażona, głodna, wyrzucona na jednej z kieleckich ulic. Ktoś się zlitował i wziął ją do dyżurki dozorców w firmie samochodowej . Ale nie jest to bezpieczne miejsce dla szczeniaka, bez przerwy ruch samochodów, może to sie skończyć tragicznie. a moze jednak :cool3::cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 kika22 napisał(a):Zawsze możemy wam coś podrzucić:eviltong: Może już po wakacjach:razz: Quote
Marzena&Gusti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Mój kochany tymczasowicz nie popisał się w nowym domu-nalał na łóżko(u mnie jak chciał siusiu nawet w nocy mnie budził,szliśmy do ubikacji i sikał) Co 10 minut budził się w nocy i płakał,że go zostawiłam:(Późnym wieczorem wyślą mi fotki. Kicia niestety nie jest szczęśliwa z intruza w domu i wczoraj mu pokazała,że to jej dom... Quote
Marzena&Gusti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 "Psiaka nazwalismy Sano :-) (z japonskiego to imie wojownika i rozrabiaki pasuje jak ulal :D)"-dostałam maila,ale niestety zdjęcia w formacie którego nie obsługuje mój laptop:( Już mam foteczki:) Quote
sugarr Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No i niestety dom w Zabierzowie nie wypalił :( Quote
Recommended Posts