Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam, widziałam. Nowa rodzina Karmela vel .....:razz: zobaczymy, jest bardzo miła i sympatyczna. Po wejściu do domu od razu mi ulżyło, bo byłam troszkę zdenerwowana.

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Kochana Kasiu jeszcze raz dziękuję za pomoc:loveu: Naprawdę jesteś KOCHANA:loveu:Anioł nie człowiek-tak samo jak GameBoy!Kochane dziękuję za pomoc!:loveu:
Przepraszam,że na wątku ale musiałam:oops:

Ja tu tylko sprzątam :lol: A współpraca i wycieczki bardzo mi się podobają, tylko słabo z czasem.

Posted

Marzena do anioła to mi baaaardzo daleko ale ciesze sie, ze pomoc tyle o ile
moje jada jutro :placz::placz::placz::placz: od szczepienia minelo juz kilka godzin wiec na bank sa zdrowe

Posted

Dziewczyny , jeszcze raz bardzo Wam dziekujemy!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Gdyby nie Wy, to nie wiadomo, co by sie stało z tymi szczeniorkami. Mogły byc równie dobrze zabrane przez dzieci z sąsiedztwa do zabawy, zakusy mieli również robotnicy budowlani, podobały im się małe pieski na wieś do budy:mad:.

A tak trafiły do super domków:loveu:, a te , które jeszcze nie trafiły też pewnie nie będa długo czekać:razz:.

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
I jak cicho...A jaka podłoga sucha:D Ja tam się już pozbierałam...Śliczne kochane maluszki w domkach:)

Zawsze możemy wam coś podrzucić:eviltong:

Posted

Sunia z dyżurki - mała suczka, przerażona, głodna, wyrzucona na jednej z kieleckich ulic. Ktoś się zlitował i wziął ją do dyżurki dozorców w firmie samochodowej . Ale nie jest to bezpieczne miejsce dla szczeniaka, bez przerwy ruch samochodów, może to sie skończyć tragicznie.

a moze jednak :cool3::cool3:

Posted

Mój kochany tymczasowicz nie popisał się w nowym domu-nalał na łóżko(u mnie jak chciał siusiu nawet w nocy mnie budził,szliśmy do ubikacji i sikał) Co 10 minut budził się w nocy i płakał,że go zostawiłam:(Późnym wieczorem wyślą mi fotki. Kicia niestety nie jest szczęśliwa z intruza w domu i wczoraj mu pokazała,że to jej dom...