erka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale zulugula mieszka w Warszawie, bez sensu byłoby wozic sunię tam i z powrotem taki kawał, pomijając to,że nie miałby kto tego zrobić. Szulamy domu dla ślicznej szczeniorki! Quote
erka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zupełnie tego nie rozumiem, tyle kieleckich psiaków znalazło juz domy w Krakowie, a tu czeka taka prześliczna , malutka sunieczka i nic:crazyeye:. Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 erka napisał(a):Zupełnie tego nie rozumiem, tyle kieleckich psiaków znalazło juz domy w Krakowie, a tu czeka taka prześliczna , malutka sunieczka i nic:crazyeye:. ja tez tego nie rozumiem nic a nic:shake: Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dziewczyny nadal szukacie tego DT dla suńki na tydzień jak sugarr wyjedzie.?Jeśli tak to ja ją moge wziąć,ale tylko na tydzień.Ostatecznie pare dni dłużej ale to w wyjątkowej sytuacji.;) Jeśli moja pomoc się wam przyda to dajcie znać.:) Quote
violka49 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 jeszcze nic nie obiecuję z DT u siebie na czas wyjazdu sugarr...wstępnie rozmawiałam z mężem przez telefon ale on ma opory bo codziennie jest w pracy a ja też śmigam na 2 roboty, byłabym w stanie na ten czas z jednej zrezygnować ale muszę mieć pewność, że to tymczas tylko na tydzień, wieczorem po 18tej będę jeszcze molestowała męża i dam znać co i jak ps. w razie czego służe transportem do Olkusza do dogomanki ;) Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To wybierajcie.;] Ja tylko zaznaczam,że ja jestem w domu ciągle prawie,a nawet jak nie ma mnie to jest moja mama bo siedzi w domu na chorobowym.;P Więc psiak byłby z człowiekiem 24h na dobe.:) Quote
violka49 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dogomanka_ napisał(a): jestem w domu ciągle prawie,a nawet jak nie ma mnie to jest moja mama bo siedzi w domu na chorobowym.;P Więc psiak byłby z człowiekiem 24h na dobe.:) uważam, ze jesteś lepszym domkiem , moja "główna" praca daje mi dużo wolnego dlatego znalazłam niezobowiązującą dodatkową pracę więc byłabym w stanie z niej na kilka dni zrezygnować jak obiecałam służę moim samochodem jeśli będzie taka potrzeba Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ahh..ty z Krk i samochodem służysz.?;> to jakby dziewczyny zdecydowały się do mnie dać sunie to możesz mi ją przywieść do Olkusza.:evil_lol: A jak nie to sama bym pojechala i minibusem bym ją wzieła.:) Quote
erka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ojej , ale sie posypały propozycje:loveu:. Dogomanka, jeżeli u Ciebie ktos jest cały czas w domu, to jak najbardziej:lol:. Violka49, a jakbyś mogła zawieźć sunieczkę do dogomanki, to by było cudownie:loveu:. Czyli rozumiem, jak do 13 lipca domek stały sie nie znajdzie, to możemy na Was liczyć?:razz: Quote
violka49 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 jeśli dogomaniaczka wezmie sunię to ja nie muszę brać wolnego.....w takiej sytuacji służę autem 11.07(piątek) - cały dzień, 12.07(sobota)- 8.oo do 10.oo , 13.07(niedziela)-od samego rana do 12.oo co prawda z Olkusza do Kraka nie daleko ale szkoda, zeby maleństwo się tułało po busach Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 najlepiej by mi było w niedziele,bo do poniedziałku mam koty mojej kuzynki na przetrzymaniu,a kotka jedna ma ruje i chciałabym żeby koty już były zabrane jak bedzie suńka.;PP lub w sobote.:) to zależy jak pasuje sugarr.;] Moje gg: 5522866 tel. 694 000 505 Ps. nie odpowiadam na smsy narazie bo nie mam kasy na koncie.. Quote
zulugula Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gosia, moja wypowiedz o DT dotyczyła tych 2 psiaczków z kieleckiego lasu (był zamieszony link z prosbą o pomoc dwie str. wczesniej). Jeśli chodzi o szczeniaka, to sama zaproponowałam pomoc. Warszawa a Kraków to jednak spora odległość. Obstawiam więc Olkusz :razz: Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To czekam na ostateczną decyzje,bo to chyba od Sugarr zależy.;] Mam tylko jedno pytanie: Czy sunia zeżre mi papuge.?:evil_lol: Quote
violka49 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dogomanka_ napisał(a):najlepiej by mi było w niedziele,bo do poniedziałku mam koty mojej kuzynki na przetrzymaniu, w takim razie też jestem za niedzielą....wszystko się "wykluje" z końcem tygodnia bo może do tej pory kruszyna DS znajdzie Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To czekamy do piątku czy soboty.Sugarr napisz czy odpowiada Ci moja propozycja i jak tak to czy w niedziele by mogłą sunia do mnie trafić.;] Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 kika22 napisał(a):Do góry maleńka moze uda Ci sie znalesc DS:mad: oby oby, kciuki nadal zacisniete :p Quote
violka49 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 mam pomysła...... gdyby ktoś mógł zrobić małej plakat o adopcji powiesiłabym go u siebie na stacji Shella a nóż widelec ktoś by się zainteresował tym cudem...skoro wisi plakat o zaginionej kotce to czemu nie powiesić o adopcji ;) Quote
polciuaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ja w Olkuszu porozwieszam.Chociażby napisane ręcznie. Jak sunia trafi do mnie.;PP A jak nie to i tak porozwieszam,chyba,ze nie będzie takiej potrzeby.;) Quote
sugarr Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jestem! Komputer działa, brat wpadł i go ożywił :) Dzwonią do mnie ludzie co jakiś czas (około 4 telefonów było) i za każdym razem chcą tego samego dnia od razu przyjechać i zabrać psa. Jak mówię o umowie i kontroli (ale jestem miła i staram się im to jakoś sympatycznie wszystko przedstawić, nie odstraszyć:cool3:) to mówią, że oddzwonią i cisza. Sprawdzałam we wszystkich ogłoszeniach maila i telefon po sto razy czy podałam dobre - bo nie mogę sama uwierzyć, że tak długo nie ma domku. Tak jak już chyba pisałam u mnie wszystkie szczeniorki, nawet jedna suńka też była z Kielc, bardzo szybko znajdywały domki. A jeszcze ona taka śliczna. I zrobiła się tak cudownym z charakteru pieskiem... Jest tak pocieszna, cudowna. Gdyby moja mama podjęła się opieki pod moją nieobecność nad dwoma psami, to na pewno zostałaby u mnie na stałe. Niestety nie mogę mamy na siłę tym obarczyć, jak nie chce i mówi, że nie da rady to niestety... To pewnie dla tego, że mój Portos jest raczej z tych 'kłopotliwych' :( Ale się cieszę, że pojawiły się jakieś opcje!! :loveu: violka, 13.07(niedziela)-od samego rana do 12.oo to chyba najlepsza opcja, wtedy sunia zostanie u mnie najdłużej (kto wie może jakiś domek nawet w ostatniej chwili się znajdzie) i jest to najbliżej mojego wyjazdu, a jadę następnego dnia. Jeżeli chodzi o wyjazd, to wyjeżdżam na tydzień. I nawet tego samego dnia po powrocie mogę przyjechać jakimś busem do Olkusza po psinkę. Strasznie będzie ciężko mi ją tak przekazywać z rąk do rąk... Oby znalazł się jakiś super domek jednak przed moim wyjazdem... Quote
violka49 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 zaraz się zabiorę za plakat odręcznie napisany i powiesze go u siebie na stacji Shella bo mam dziś nockę.....oby cukiereczek szybko znalazł super domek :kciuki: gdyby co to niedziela jak najbardziej aktualna z transportem sugarr jeśli masz czas to ułuż mi jakiś text na plakat bo Ty znasz małą najlepiej :) ale musze go mieć na PW do godz 19tej bo o 19.30 wyjeżdżam do pracy Quote
Recommended Posts