Katarama Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='karja']salceson sie piecze:evil_lol: Pewnie się już upiekł dlatego zniknęłaś :( Ja jestem słowna i zdjcie dodaję :) O a takie cuś mi wyszło :) [quote name='LAZY']Miks tych dwóch ras wyszedł extra! Piękny z niego psiak! Dziękujemy bardzo :) Mam nadzieję,że będziemy mogli się na żywo pokazać :) [quote name='Tengusia']alez on ma duzo ubranek, w tej niebieskiej chuscie do pyszczka mu :mdrmed: Te ubranka moje są :) A chusta jak najbardziej psiaka, tyl,że do prania poszła bo to taka codzienna :P U nas ciżko o większe kości, więc Shadow je takie malutkie mrożone :) A tu już końcówka Mój mały szpieg lubi wiedzieć co się dzieje naookoło. Ma zadatki na mohera :P Quote
AngelsDream Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Hihi - Baaj swoją kość kończy. Co zje dziś, to jego. Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ładny wyszedł ci torcik:D:D a na tą kosc nie moge patrzec obrzydza mi:evil_lol: masz szczescie ze nic nie jem akurat:evil_lol: Quote
Katarama Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 To on jej jeszcze nie zjadl?? Dołek swoją w nie całe 30 min zszamał :P Ciekawe ile czasu by mu taka duża zajęła?? :evil_lol: Quote
Katarama Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ładny wyszedł ci torcik:D:D a na tą kosc nie moge patrzec obrzydza mi:evil_lol: masz szczescie ze nic nie jem akurat:evil_lol: Ładny czy nie ładny ale już go nie ma :( zjedli mi całego :P Quote
AngelsDream Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Jeszcze ją ma, bo mu wczoraj zabraliśmy, a niestety dziś idzie do kosza, bo do niedzieli wieczorem to już będzie totalna padlina. Quote
M&T Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 http://pu.i.wp.pl/?k=NDU1NTk3NjEsNzAwMjg1&f=nowedodac__3_.jpg jak tajny agent normalnie :evil_lol: a kość ogromna :shock: mój to by nawet nie objął jej pyskiem pewnie :evil_lol: Quote
Katarama Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='M&T']http://pu.i.wp.pl/?k=NDU1NTk3NjEsNzAwMjg1&f=nowedodac__3_.jpg jak tajny agent normalnie :evil_lol: a kość ogromna :shock: mój to by nawet nie objął jej pyskiem pewnie :evil_lol: Jak dla mnie agent w typie mohera :P A co do kości to malutka w porównaniu do tej co miał Baaj:evil_lol: Quote
M&T Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no tak, mohery to tacy tajni agenci do spraw sąsiadów :evil_lol: racja, kość Baaja była większa niż głowa mojego Mickiego :-o:-o :evil_lol: Quote
karja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 taa bo przez dogo mi sie salceson "troche" za bardzo przypiekł:-( a twoj torcik apetycznie wyglada mniam Quote
Katarama Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [SIZE="6"]UWAGA [SIZE="6"]PRZEZ NAJBLIŻSZY CZAS NAS MNIE NIE BĘDZIE. NIE WIEM ILE TO POTRWA ALE BĘDE BEZ NETA. POZDRAWIAM :) Quote
M&T Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 szkoda :placz::placz: ale będziemy cierpliwie czekać na powrót :):) Quote
Katarama Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [SIZE="4"]Mała Sol i jej pierwsze godziny w nowym domku :) Mała Sol z wujkiem Dołkiem Shadow i Koksik Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Francuski i hiszpański cziłała ;) Quote
Katarama Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 AngelsDream napisał(a):Francuski i hiszpański cziłała ;) Taa Rasowe aby nie było i rodowody mają :D Dla nie wtajemniczonych Shadow Hiszpański a Koksik Francuski :) Quote
Katarama Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 I jeszcze dwa filmiki :) http://pl.youtube.com/watch?v=uIuG_uGYtZ4 http://pl.youtube.com/watch?v=rRv3PC2cwWg Quote
karja Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 czesc:p ale sie fajnie chlopaki bawią, az w wodzie wylądowali:evil_lol: Quote
jbk Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Witam :)) Ale pięknego masz Shadowa :)) I na dodatek mieszkasz w Szczecinie, który lubię ;) Quote
M&T Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 hejjj, co tu taka cisza? :(:(:( P.S. Fajne filmiki :D ale se wyrywali ten patyk :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Eeee...Ida nie umie tak sie bawić z kijami. Ona to rywalowi odrazu spuszcza łomot!:diabloti: Za to moja poprzednia sunia Lazy wspaniale się przeciągała ze znajomymi psami...(') Quote
matinestka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 dzien doberek Shadow ' owe:D :loveu: :bluepaw: Quote
Bullila.nl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Filmik suuper:multi: Pozdrawiamy:p Quote
karja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Katarama']Wróciłam :) Huraaa!!!:evil_lol::evil_lol: ps. fotki dawac:diabloti: Quote
Recommended Posts