AngelsDream Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Banerek fajny, ale wydaje sie jakiś rozciągnięty... :roll: Quote
M&T Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Bardzo ładny macie ten nowy bannerek :) tylko nie podlinkowany ;) Quote
Katarama Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Więc się poprawiam :) Banner już nie jest rozciągnięty i został podlinkowany:) Quote
groszek83 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Hej!a może tak jakieś foto:cool3::lol: Quote
Katarama Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Nowe foto pojawią ię jak tylko kupię laptopa. Chwilowy brak dotępu do kompa :( Quote
Katarama Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ok udało się laptopik juz jest :) Teraz tylko aktywacja internetu i bedę w niebie :) Quote
M&T Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Katarama napisał(a):Ok udało się laptopik juz jest :) Teraz tylko aktywacja internetu i bedę w niebie :) :multi::multi::multi: będą fotkii :multi::multi: :evil_lol: Quote
Katarama Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Lap jest, net jest, teraz tylko fotki. Dziś się akumulatorki juz ładują więc jutro będziemy focic :D Quote
AngelsDream Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No to pełen zestaw :D A jak tam sunia? Quote
Katarama Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Czy widać zdjęcie?? Sunia- zależy, która :P Moja 15 letnia ma się całkiem nieźle jak na swój wiek, właśnie kończy (całe szczęście) cieczkę :) Jeśli chodzi o Zarę to mała diablica tez trzyma sie nie najgorzej :) Może jej Pani założy tutaj wątek i będzie wszystlko na bierząco :) Jak juz wiadomo Zarcia nie została oddana i trwa socjalizowanie jej z otoczeniem i próby zapanowania nad małym diabelskim futerkiem :) Quote
AngelsDream Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Widac fotki ^^ Świetnie - zwracam dziewczynie honor - myślałam, ze kolejna gówniara, co nie pomyslała i psa odda, tu proszę - jakie miłe rozczarowanie. Quote
Katarama Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 AngelsDream napisał(a):Widac fotki ^^ Świetnie - zwracam dziewczynie honor - myślałam, ze kolejna gówniara, co nie pomyslała i psa odda, tu proszę - jakie miłe rozczarowanie. Przyznam sie, że ja w pewnym momencie tez wiare straciłam, a jednak :) Quote
Katarama Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 jeszcze kilka ;) http://img291.imageshack.us/my.php?image=img4423xf6.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=img4542cl1.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=img4439hc0.jpg Quote
groszek83 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A co to za szkolonko było?:razz: i czemu zdjęcia w linkach sie otwierają i otwierają:cool1: Quote
M&T Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 http://photos52.nasza-klasa.pl/dev95/0/481/982/0481982222.jpg wygląda jak IPOwskie szkolenie :cool3: Quote
Katarama Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Zdjęcia są w linkach bo nie chciały sie na dogo w obrazkach pokazać :/ To nie było szkolenia :P Tylko moje zboczenie zawodowe. Tak bardzo marzy mi sie praca w policji, że koniecznie musiałam sobie załatwić oryginalny strój i sesje zapodac :D Shadow wczówał sie w rolę psa policyjnego :) Quote
M&T Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Pomysłowa sesja, nie powiem! :cool3: A robisz coś w kierunku zostania policjantką czy to bardziej takie niespełnione marzenie? :) Quote
Bullila.nl Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Katarama napisał(a):Zdjęcia są w linkach bo nie chciały sie na dogo w obrazkach pokazać :/ To nie było szkolenia :P Tylko moje zboczenie zawodowe. Tak bardzo marzy mi sie praca w policji, że koniecznie musiałam sobie załatwić oryginalny strój i sesje zapodac :D Shadow wczówał sie w rolę psa policyjnego :) :crazyeye:praca w policji...sie marzy:crazyeye: dobrze ze tak napisalas bo juz myslalam ze sie zaciagnelas..:evil_lol: Doberek:multi: Quote
Katarama Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 A witam witam :) Ostatnio trochę zaganiana jestem. Zaniedbuje dogo, ale obiecuje poprawę :) W ten weekend spędzę na uczelni ale czeka mnie miły wypad z psiakami, miejsce - niespodzianka przygotowana przez TZ, więc jakieś foto powinny sie pojawić. Poza tym zmieniamy ośrodek tresury psów. Najprawdopodobniej jutro bedziemy mieć spotkanie z TZ i naszymi futerkami z nową pania trener. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Rano będę dzwonić by dowiedzieć się czy jutrzejsze spotkanie wypali. Quote
Katarama Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 M&T napisał(a):Pomysłowa sesja, nie powiem! :cool3: A robisz coś w kierunku zostania policjantką czy to bardziej takie niespełnione marzenie? :) Nie wiem co z tego wyjdzie. Cale moje otoczenie próbuje mnie odciągnąć od tego pomysłu jak tylko się da. Nawet przypadkowo poznani policjanci mi odradzają. Jednak to zamiast zniechęcić tylko mnie motywuje. Jedyne co póki co mnie odwiodło to fakt koszarowania przy szkoleniu podstawowym - mianowicie min 7 miesięcy w internacie policyjnym. Nie dałabym tam rady bez psiaka :( Dlatego póki co studia. Może uda sie załatwić po studiach by dochodzić na zajęcia a nie izolować sie ;) Wszystko sie jeszcze okaże. Słyszałam tez , że mają w tej organizacji spore zmiany nastąpić dlatego najpierw chcę zobaczyć co ciekawego wymyślą. Poza tym jeśli coś mi nie wyjdzie, zawsze mogę zrezygnować i będąc po studiach łatwiej znaleźć sobie coś innego :) Quote
Recommended Posts