Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam juz nowe fotki, ale wrzucę je podejrzewam dopiero po pracy, czyli jutro. Ostatnio mam mały maraton, dzieki czemu nałapałam sporo godz w tym miesiąu. Do tego fatalne rozpoczęcie studiów i jeszcze wiele innych zmian. Najważniejsze, że znów mam neta i będzie można fotki wrzucać, a kilka fajnych jest z nową koleżanką Dołka :D

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok zdjęcia w trybie awaryjnym są :P Można je obejrzeć klikająć na ten atder :

http://picasaweb.google.pl/Kaaamilkaaa/ZaraIShadow21092008

Życzę miłego oglądania i liczę na wiele komentarzy w tym wątku :P

Jeżeli chodzi o tą nową koleżankę, to na początku września została wzięta ze Szczecińskiego schroniska :) Ma około roku i wabi sie Zara :) Jak się okazało ma podobną krew do Dołka, gdyz tez jest mieszanką huskiego :)

Posted

Hej,
Widzialam wszystkie fotki wlesie i w wodzie,ale najlepsze byly z moczeniem pazurkow w blocie:evil_lol: takie spa tak....???:diabloti:

Gratuluje powiekszenia rodziny:multi:
Nowa dziewczyna fajniutka i chyba usluchana ze tak juz bez smyczy:cool3:
pozdrawiamy;)

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Hej,
Widzialam wszystkie fotki wlesie i w wodzie,ale najlepsze byly z moczeniem pazurkow w blocie:evil_lol: takie spa tak....???:diabloti:

Gratuluje powiekszenia rodziny:multi:
Nowa dziewczyna fajniutka i chyba usluchana ze tak juz bez smyczy:cool3:
pozdrawiamy;)

No w sumie prawie rodzina po sąsiedzku z tej samej dzielnicy :) Niunia ze schroniska wzięta po kilku dniach juz bez zmyczy śmigała :) Pierwsze dni była bardzo przestraszona i nieufna, a teraz juz się rozkręciła :)

olekg18 napisał(a):
Jak widze psa bawiącego się z innym mając na sobie kolce to aż mi się słabo robi...
Ale foty fajne i Shadow też ładniutki:)

Ja też nie lubię kolców, choć nie ukrywam odrobinkę się z nimi oswoiłam. Niestety wszystkie obroże są już za małe. Ostatnio w zoogogu tez takich długich nie mięli tylko 60 cm :( Dziś jade do miasta więc zajdę i sprawdzę, może jakieś będą mięli. Zdjęcia były robione w lesie, dlatego nie zdejmowałam mu kolcy dla bezpieczeństwa, mam na myśli fakt, że jakby psiaki za czymś pobiegły to leśniczy do psa nie strzeli, a jeśli by nie miał obroży to bez zastanowienia ciągnie za spust.

Posted

Katarama napisał(a):
Tym razem nawet się nie zesłościłam jak wlazł do tego błota. Skoro ma z tego taką wielką satysfakcję to czemu mam mu zabraniać :)

Ach czasami musza sie upapalc:evil_lol:

Dzis na spacerze byla tylko jedna blotna kaluza i oczywiscie Bullit przeszedl przez nia i upapal sie po lokcie:evil_lol:

A jak u Was ?dalej psy super ze soba??

Posted

Moja Tinka :) I pomyśleć, że ma skończone 15 latek już :)

A tak sobie śpiocha :) Mała arystokratka :)

Shadow lubi wiedzieć co się dzieje w okolicy :) Więc patroluje ;)

Posted

Oj nie Niunia nie była u mnie. Ja ją tylko kilka godz dziennie od wczoraj miałam, bo strach ją samą w domu zostawić. Generalnie chodzi o to, że sobie nie radzą z demolkami suni w domu, ostatnio rozwaliła drogocenne rzeczy i nawet szafke w kuchni ze ściany zrzuciła :D Choć teraz wyszła opcja, że jak się da klatkę tanio znaleźć to niunia zostanie.

Posted

Zara znów od godz 10:00 jest u mnie. Jak te psy są razem to mnie tak zaskakują. Zara się słucha i szybko uczy nowych rzeczy, a Shadow wczoraj nie miał żadnych obiekcji, żeby jego koleżanka poczęstowała się i napiła z jego miski, jedzenia jednak nie dawałam bo by się nawzajem zjedli. A dziś Shadow podzielił sie swoim śniadaniem :) Jako, że taka ilość jedzenia nie zmieściłaby się do misek to postawiłam psiakom garnek :P Jadły razem w tym samym czasie. Moje futerko nigdy sie nie lubiło dzielić jedzeniem, więc skąd ta zmiana u niego?