Katarama Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Mam juz nowe fotki, ale wrzucę je podejrzewam dopiero po pracy, czyli jutro. Ostatnio mam mały maraton, dzieki czemu nałapałam sporo godz w tym miesiąu. Do tego fatalne rozpoczęcie studiów i jeszcze wiele innych zmian. Najważniejsze, że znów mam neta i będzie można fotki wrzucać, a kilka fajnych jest z nową koleżanką Dołka :D Quote
M&T Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Wreszcie jesteście! :multi: Czekamy z niecierpliwością na fotki Dołka i jego nowej koleżanki :):):) Quote
Katarama Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Zdjęć jest kilka, ale program mi coś działać nie chce :( walcze właśnie z nim. Zaraz zobaczymy co da się zrobić. Quote
Katarama Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ok zdjęcia w trybie awaryjnym są :P Można je obejrzeć klikająć na ten atder : http://picasaweb.google.pl/Kaaamilkaaa/ZaraIShadow21092008 Życzę miłego oglądania i liczę na wiele komentarzy w tym wątku :P Jeżeli chodzi o tą nową koleżankę, to na początku września została wzięta ze Szczecińskiego schroniska :) Ma około roku i wabi sie Zara :) Jak się okazało ma podobną krew do Dołka, gdyz tez jest mieszanką huskiego :) Quote
AngelsDream Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 I w wodzie i w lesie - same fajne :D Quote
Bullila.nl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Hej, Widzialam wszystkie fotki wlesie i w wodzie,ale najlepsze byly z moczeniem pazurkow w blocie:evil_lol: takie spa tak....???:diabloti: Gratuluje powiekszenia rodziny:multi: Nowa dziewczyna fajniutka i chyba usluchana ze tak juz bez smyczy:cool3: pozdrawiamy;) Quote
olekg89 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jak widze psa bawiącego się z innym mając na sobie kolce to aż mi się słabo robi... Ale foty fajne i Shadow też ładniutki:) Quote
Katarama Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Bullila.nl napisał(a):Hej, Widzialam wszystkie fotki wlesie i w wodzie,ale najlepsze byly z moczeniem pazurkow w blocie:evil_lol: takie spa tak....???:diabloti: Gratuluje powiekszenia rodziny:multi: Nowa dziewczyna fajniutka i chyba usluchana ze tak juz bez smyczy:cool3: pozdrawiamy;) No w sumie prawie rodzina po sąsiedzku z tej samej dzielnicy :) Niunia ze schroniska wzięta po kilku dniach juz bez zmyczy śmigała :) Pierwsze dni była bardzo przestraszona i nieufna, a teraz juz się rozkręciła :) olekg18 napisał(a):Jak widze psa bawiącego się z innym mając na sobie kolce to aż mi się słabo robi... Ale foty fajne i Shadow też ładniutki:) Ja też nie lubię kolców, choć nie ukrywam odrobinkę się z nimi oswoiłam. Niestety wszystkie obroże są już za małe. Ostatnio w zoogogu tez takich długich nie mięli tylko 60 cm :( Dziś jade do miasta więc zajdę i sprawdzę, może jakieś będą mięli. Zdjęcia były robione w lesie, dlatego nie zdejmowałam mu kolcy dla bezpieczeństwa, mam na myśli fakt, że jakby psiaki za czymś pobiegły to leśniczy do psa nie strzeli, a jeśli by nie miał obroży to bez zastanowienia ciągnie za spust. Quote
olekg89 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Myśle ,że nie zauważyłby nawet kolczatki. Ja lubie kolce ,ale nie na psie który bawi się z innym psem. Quote
Katarama Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 On twierdzi,że widzi. Mam nadzieję w końcu przywieźli do zoologa obrożę dłóższą niż 60 cm :P Quote
M&T Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 http://lh5.ggpht.com/Kaaamilkaaa/SOCkiacjmSI/AAAAAAAACDc/2GPpfXAkfuw/s800/Obraz%20110.jpg błotko rzecz obowiązkowa :evil_lol: Quote
Katarama Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Tym razem nawet się nie zesłościłam jak wlazł do tego błota. Skoro ma z tego taką wielką satysfakcję to czemu mam mu zabraniać :) Quote
Bullila.nl Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Katarama napisał(a):Tym razem nawet się nie zesłościłam jak wlazł do tego błota. Skoro ma z tego taką wielką satysfakcję to czemu mam mu zabraniać :) Ach czasami musza sie upapalc:evil_lol: Dzis na spacerze byla tylko jedna blotna kaluza i oczywiscie Bullit przeszedl przez nia i upapal sie po lokcie:evil_lol: A jak u Was ?dalej psy super ze soba?? Quote
Katarama Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Moja Tinka :) I pomyśleć, że ma skończone 15 latek już :) A tak sobie śpiocha :) Mała arystokratka :) Shadow lubi wiedzieć co się dzieje w okolicy :) Więc patroluje ;) Quote
Katarama Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Tutaj troche smutnych informacji :( Quote
Bullila.nl Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Katarama napisał(a):Tutaj troche smutnych informacji :( co sie stanelo??? napisalas nie za wiele;) Quote
Katarama Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Oj link się nie dodał. Chodziło o to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11027369#post11027369 Quote
Bullila.nl Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Katarama']Oj link się nie dodał. Chodziło o to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11027369#post11027369 ale ona przeciez byla u Ciebie? tak? nie dogadaly sie pieski? Quote
Katarama Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Oj nie Niunia nie była u mnie. Ja ją tylko kilka godz dziennie od wczoraj miałam, bo strach ją samą w domu zostawić. Generalnie chodzi o to, że sobie nie radzą z demolkami suni w domu, ostatnio rozwaliła drogocenne rzeczy i nawet szafke w kuchni ze ściany zrzuciła :D Choć teraz wyszła opcja, że jak się da klatkę tanio znaleźć to niunia zostanie. Quote
Katarama Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Zara znów od godz 10:00 jest u mnie. Jak te psy są razem to mnie tak zaskakują. Zara się słucha i szybko uczy nowych rzeczy, a Shadow wczoraj nie miał żadnych obiekcji, żeby jego koleżanka poczęstowała się i napiła z jego miski, jedzenia jednak nie dawałam bo by się nawzajem zjedli. A dziś Shadow podzielił sie swoim śniadaniem :) Jako, że taka ilość jedzenia nie zmieściłaby się do misek to postawiłam psiakom garnek :P Jadły razem w tym samym czasie. Moje futerko nigdy sie nie lubiło dzielić jedzeniem, więc skąd ta zmiana u niego? Quote
Katarama Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Jutro się okaże co z Zarą. Dla poprawy nastroju zrobiłam nam nowy bannerek. Jak sie podoba? Quote
Recommended Posts