Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T wodne banerki są najpiękniejsze, dawaj go :D A ja póki co zostawia ten który mam, a później może kiedyś zmienię na ten pierwszy, chyba, że coś lepszego mi wyjdzie.

Posted

dobra, to idę wstawiać ten wodny :evil_lol: też wg mnie takie są najładniejsze :loveu: a ten, co teraz masz naprawdę ładny jest :):) tylko nie masz odnośnika do galerii na dogo :hmmmm:

Posted

Katarama napisał(a):
A jak to zrobic?

robisz normalnie bannerek, a później obrazek dzielisz na dwa, wpisujesz oddzielne linki i wygląda jakby był jeden obrazek, ale są dwa :evil_lol: skumałaś, czy za bardzo zaplątałam? xD

Posted

Właśnie testowałam sprzęcik w jaki zaopatrzyli sie mo rodzice. Nie jest to jeszcze to co ja bym chciała i na co teraz pracuję, ale spisuje się nie źle.

Kto ma ochote na świeże fotki??

Posted

I oto tą fotki :) Jednak nie dam rady wrzucić na gogo wszystkich. W związku z tym wszystkich, którym będzie mało zapbraszam na bloga :) Adres pod moim banerkiem :)

Posted

A to nowa koleżanka, która podobno ma sięniebawem na nasze osiedle wprowadzić. Nazywa się Shila (strzelam , że tak to sie pisze) ;)

A na blogu resztę fot widziałaś??

Posted

Dlaczego nikt z dogo nie mieszka blisko i nie chce z nami na spacera iść :( Właśnie Właścicielka narzeczonej Dołka napisała, że do jutra są w Szczecinie :multi: Może one z nami na spacerek pójdą :D

Posted

Katarama napisał(a):
Dlaczego nikt z dogo nie mieszka blisko i nie chce z nami na spacera iść :( Właśnie Właścicielka narzeczonej Dołka napisała, że do jutra są w Szczecinie :multi: Może one z nami na spacerek pójdą :D

my tez sie kiedys z wami wybierzemy :lol::loveu: