Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I są zdjęcia ;)

[SIZE="4"]"Idealny właściciel psa, nie używa niczego co nie zostało wcześciej przetestowane i nie dostało atestu". [SIZE="3"]Dlatego sprawdzamy :) Prawda, że mi bardziej pasuje??

[SIZE="3"]A tu już w nowym ubranku mój kochany psiak :)[SIZE="4"]"Ale ze mnie przystojniak" :razz:

[SIZE="3"]Po drodze spotkaliśmy stado łabędzi, jednak zdjęcie udało nam się tylko z młodymi zrobić, bo dorosłe to straszne agresory.

[SIZE="3"]A tu już Dołek (zostawiony oczywiście podo opieką pani fotograf, której zabrakło ręki i trza było psa przywiązać) [SIZE="4"]"Chyba kupuje coś dobrego skoro tak długo tam siedzi??!!"

Teraz czekamu na dużo komentarzy :cool3: bo jak nie to...:mad:

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shadow sliczny:loveu::loveu: a panci kaganiec pasuje jak nic hihi
a swoja drogą fajny ten kaganiec taki inny pierwszy raz taki widze, ma jakas specjalna nazwe?

Posted

karja napisał(a):
shadow sliczny:loveu::loveu: a panci kaganiec pasuje jak nic hihi
a swoja drogą fajny ten kaganiec taki inny pierwszy raz taki widze, ma jakas specjalna nazwe?

Ponad pół godziny wybieraliśmy bo Pańcia miała swoje wymagania :P Dzielny Shadow, a jeszcze dzielniejszy pan ekspedient ze stoickim spokojem znosili moje marudzenie :P "bo za mało może pyszczek otworzyć, bo za ciężki, bo źle wygląda...". W końcu udało nam się taki śmieszny znaleźć. Pies zadowolony, Pańcia tez nie wstydzi sie go pieskowi założyć (ani sobie ;P) więc chyba jest ok. Jedyna wada to cena, ale czego sie nie robi dla ukochanego psiaka.
Co do nazwy to nie mam pojęcia, gdyż mięli problem z ceną nawet, bo ktoś wcześniej metke urwał:P Trzeba było szukać rozmiar mniejszego i pani szukała w komputerku po kodach i znalazła, a ja już się bałam,że nie będą ceny znali i nie pozwolą mi go kupic :)

Posted

W kagańcu oboje super wyglądacie :evil_lol:

A opowieść o babci i ochroniarzach boska :roflt: tylko co tak mało tych fotek, hmm? :mad:

Posted

Zgadza się. Kaganiec jest leciutki, mocny a jednocześnie mięciutki, co sprawia, ze jest wygodny.

Co do zdjęć to ich ilość jest niestety ograniczona, ze względu na to , że nie mam póki co w posiadaniu aparatu żadnego :( jestem zdana na życzliwość znajomych. Jak tylko dostanę fotkiz dzisiejszego 30 kilometrowego spacerku z ogniskiem i kąpielą jeziorkową, to postaram się je dodać.

Posted

Wczoraj zabrakło mi sił. Jak małe dziecko padlam chwile po godz 20.
Dziś pozmniejszałam fotki i już wrzucam na dogo :)

Chwile przed wyjściem na nasz 30 kilometrowy spacerek :D

To juz w trakcie drogi. Dołek koniecznie chciał zabrać ze sobą tego kijka :)

Cały czas idziemy.

A tu juz na miejscu z nową koleżanką Sarcią :)

Pan Sarci próbuje namówić Dołka do siłowania się :)

I kijek się połamał w trakcie zabawy

A tak się stołowaliśmy :)
(w miseczce oczywiście ryż z mięchem dla Dołka, reszta nasza :P)

Posted

AngelsDream napisał(a):
Aż zgłodniałam...

ja też :evil_lol::evil_lol: pyszności tam mieliście :) a jak się psiaki super bawiły :loveu::loveu:

Posted

Katarama napisał(a):
Ta psiaki się bawiły a ja siedziałam zestresowana jak na szpilkach że sunia coś mu zrobi :P że Dołek nie tak podejdzie i sie jej nie spodoba :P

hihi nie ma to jak pańcia sie martwi o swoją psine:razz: a Shadow sliczny, a tak wogóle to szczecin nie tak daleko od nas:cool3:

Posted

karja napisał(a):
hihi nie ma to jak pańcia sie martwi o swoją psine:razz: a Shadow sliczny, a tak wogóle to szczecin nie tak daleko od nas:cool3:

A skąd jesteście?? W takim razie kiedy się na spacerku widzimy??:>:P

Posted

mi się najbardziej podoba ten, co teraz masz :loveu::loveu: a my też mamy wodny bannerek, który zastanawiam się czy wkleić :cool3:

o taki: