Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W pewien piątek, w Szczecinie na świat przyszedł piesek. Mama Owczarek Niemiecki, a tata Syerian Husky. Właśnie taka wybuchowa mieszanka sprawia, że Shadow jest, aż tak wyjątkowy. Nie ma osoby, która by go nie polubiła :) Shadow uwielbia kąpiele, jeśli na swojej drodze napotka jakąś kałużę, albo jezioro to na 100% tam wejdzie :)

A teraz czas na kilka zdjęć :)

Shadow jak był jeszcze mały :)

W grudni był już taki duzy :)

W lutym prezentował się tak:

A tak w maju przygotowywał sie do matury :)

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówisz i masz :) kolejne zdjątka pochodzą z ostatnich spacerów :)
Miłego oglądania i komentowania :)

Na tym zdjęciu Shadow udaje psa ratowniczego. nawet Panie ze strazy miejskiej w to wierzyły :)

A tutaj pośród traw na jednym z ostatnich spacerów :)

Posted

Na tym zdjęciu Shadow udaje psa ratowniczego. nawet Panie ze strazy miejskiej w to wierzyły :)

Posted

Posted

Oj coś mi się zdjęcia nie chcą dodawać albo dodane sie nie wyświetlają :(

Hura dodało się to zaległe zdjątko :)

Na 90 % jutro wieczorkiem będzie więcej fotek. Jeżeli uda mi się wybrać na wybieg dla piesków na drugi koniec miasta. Jeśli nie to po sobotnim popołudniu nad jeziorkiem na pewno coś sie pojawi :)

Posted

Niestety mój aparacik nie ma super jakości i połowa zrobionych zdjęć do wywalenia jest :(
Na szczęście znalazło sie kilka takich, które mi się spodobały na tyle by je tu wrzucić :)

Na pierwszym Shadow a za nim Koksik, jeszcze miały siłę biegać.

A tutaj dumny Shadow po znalezieniu kija :)

Posted

Katarama napisał(a):
Betowen - przyrodni brat Dołka, taki od innych rodziców :P ma jeszce dłuższy. Poważnie do tej pory nigdy nie widziałam psa z tak długim językiem jak Beta, może go zgłosimy do jakiejś księgi rekordów :P :razz:

a czemu by nie? :evil_lol: zawsze warto spróbować :cool3::cool3: prosimy o nowe focie :loveu::loveu::loveu:

Posted

M&T napisał(a):
prosimy o nowe focie :loveu::loveu::loveu:

Zdjątka jutro wieczorem, albo pojutrze z rana powinny się pojawić. Jutro popołudniowe obijanie się nad jeziorkiem, więc o ile leń mnie nie dopadnie to cyknę kilka zdjątek :)

Posted

Leń nie miał prawa dopaść i starałam się by nie dopadł, tak bardzo, że zapomniałam akumulatorków spakować. Zdjęć miało byc sporo i byłyby fajne, bo psiaki sie fajnie bawiły... To jedyne jakie udało mi sie pstryknęć telefonem przed wyjściem, aby nie było, że jestem, aż taka aż taka zła ;)

Posted

oj, ale chociaz jedna fotka jest :multi: Shadow jest boski :loveu: ale następnym razem nie wybaczymy zapomnienia akumulatorków xP

Posted

Mój rowerzysta biega po lewej stronie roweru. Generalnie spokojnie i grzecznie, ale czasem pozwalam mu troche pociągnąć i ja nie muszę pedałować. Obecnie utrwala sobie umiejętność skręcania :)