Katarama Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 W pewien piątek, w Szczecinie na świat przyszedł piesek. Mama Owczarek Niemiecki, a tata Syerian Husky. Właśnie taka wybuchowa mieszanka sprawia, że Shadow jest, aż tak wyjątkowy. Nie ma osoby, która by go nie polubiła :) Shadow uwielbia kąpiele, jeśli na swojej drodze napotka jakąś kałużę, albo jezioro to na 100% tam wejdzie :) A teraz czas na kilka zdjęć :) Shadow jak był jeszcze mały :) W grudni był już taki duzy :) W lutym prezentował się tak: A tak w maju przygotowywał sie do matury :) Quote
M&T Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Shadow jest boski!! :loveu: i rzeczywiście wybuchowa mieszanka xD ale jaka piękna! :D Quote
Katarama Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Wybuchowa bardzo, nie da sie z nim nudzić i trzeba mieć oczy dookoła głowy :P Quote
Katarama Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Mówisz i masz :) kolejne zdjątka pochodzą z ostatnich spacerów :) Miłego oglądania i komentowania :) Na tym zdjęciu Shadow udaje psa ratowniczego. nawet Panie ze strazy miejskiej w to wierzyły :) A tutaj pośród traw na jednym z ostatnich spacerów :) Quote
Katarama Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Mówisz i masz :) kolejne zdjątka pochodzą z ostatnich spacerów :) Miłego oglądania i komentowania :) Na tym zdjęciu Shadow udaje psa ratowniczego. nawet Panie ze strazy miejskiej w to wierzyły :) A tutaj pośród traw na jednym z ostatnich spacerów :) Quote
Sajnox Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 witam ale jest piekny:lol: ale dlaczego tak malo zdjec:roll: Quote
Katarama Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Oj coś mi się zdjęcia nie chcą dodawać albo dodane sie nie wyświetlają :( Hura dodało się to zaległe zdjątko :) Na 90 % jutro wieczorkiem będzie więcej fotek. Jeżeli uda mi się wybrać na wybieg dla piesków na drugi koniec miasta. Jeśli nie to po sobotnim popołudniu nad jeziorkiem na pewno coś sie pojawi :) Quote
Katarama Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Kilka fotek o poranku :D A wieczorkiem reszta :) Udało się jedziemy na chyba największy w Szczecinie wybieg dla futrzaków :D Quote
M&T Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 http://pu.i.wp.pl/?k=NDU1NTk3NjEsNzAwMjg1&f=male_co.jpg Pięknyyyy!! :loveu: :loveu: :loveu: ta mieszanka robi swoje ;P Quote
Katarama Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Niestety mój aparacik nie ma super jakości i połowa zrobionych zdjęć do wywalenia jest :( Na szczęście znalazło sie kilka takich, które mi się spodobały na tyle by je tu wrzucić :) Na pierwszym Shadow a za nim Koksik, jeszcze miały siłę biegać. A tutaj dumny Shadow po znalezieniu kija :) Quote
M&T Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://pu.i.wp.pl/?k=NDU1NTk3NjEsNzAwMjg1&f=11111.jpg Ale ma długi jęzor :evil_lol: i też ma fioła na punkcie kijów? xD Quote
Katarama Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='M&T']http://pu.i.wp.pl/?k=NDU1NTk3NjEsNzAwMjg1&f=11111.jpg Ale ma długi jęzor :evil_lol: i też ma fioła na punkcie kijów? xD Betowen - przyrodni brat Dołka, taki od innych rodziców :P ma jeszce dłuższy. Poważnie do tej pory nigdy nie widziałam psa z tak długim językiem jak Beta, może go zgłosimy do jakiejś księgi rekordów :P :razz: Quote
M&T Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Katarama napisał(a):Betowen - przyrodni brat Dołka, taki od innych rodziców :P ma jeszce dłuższy. Poważnie do tej pory nigdy nie widziałam psa z tak długim językiem jak Beta, może go zgłosimy do jakiejś księgi rekordów :P :razz: a czemu by nie? :evil_lol: zawsze warto spróbować :cool3::cool3: prosimy o nowe focie :loveu::loveu::loveu: Quote
Katarama Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 M&T napisał(a): prosimy o nowe focie :loveu::loveu::loveu: Zdjątka jutro wieczorem, albo pojutrze z rana powinny się pojawić. Jutro popołudniowe obijanie się nad jeziorkiem, więc o ile leń mnie nie dopadnie to cyknę kilka zdjątek :) Quote
Katarama Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Leń nie miał prawa dopaść i starałam się by nie dopadł, tak bardzo, że zapomniałam akumulatorków spakować. Zdjęć miało byc sporo i byłyby fajne, bo psiaki sie fajnie bawiły... To jedyne jakie udało mi sie pstryknęć telefonem przed wyjściem, aby nie było, że jestem, aż taka aż taka zła ;) Quote
aneta_zyleta Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 oj jaki śliczny psiak:loveu: skoro ma fioła na punkcie kijów, to bratnia dusza mojego Oskara:evil_lol:. Wybuchowa mieszanka naprawde robi swoje:razz: Quote
M&T Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 oj, ale chociaz jedna fotka jest :multi: Shadow jest boski :loveu: ale następnym razem nie wybaczymy zapomnienia akumulatorków xP Quote
Katarama Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [SIZE="4"]Razem z Dołkiem postanowiliśmy rozpocząć akcję promującą bezpieczeństwo rowerzystów :D I co Wy na to? Quote
M&T Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 http://pu.i.wp.pl/?k=NDU1NTk3NjEsNzAwMjg1&f=Zdjecie066.jpg haha xD boskie xD teraz tylko posadźcie go na rower xP Quote
aneta_zyleta Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :turn-l:niezłe, właśnie tylko gdzie ten rower?:evil_lol: Quote
Katarama Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Mój rowerzysta biega po lewej stronie roweru. Generalnie spokojnie i grzecznie, ale czasem pozwalam mu troche pociągnąć i ja nie muszę pedałować. Obecnie utrwala sobie umiejętność skręcania :) Quote
Recommended Posts