Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rybka. napisał(a):
Doktor powiedział, że ja mam sterylizować, więc pójdzie gładko ale na pewno nie szybciutko :)

nie ważne czy szybko czy powoli ważne żeby wszystko było bez komplikacji i bez stresu ze strony przyszłej Pani Weterynarz :lol:. Trzymamy wszyscy kciuki Rybko :kciuki::kciuki:.

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka. napisał(a):
Dziś dzwoniłam do nich jak tylko umówiłam sterylkę...
Dorzucą połowę kwoty, poza tym prosili mnie, żebym po wszystkim zadzwoniła i powiedziała jak się Saba czuje. No i, że przygotowania trwają i wszyscy już na nią czekają... To przemili ludzie, widać, że im zależy... Tym bardziej, że po moim pierwszym telefonie wsiedli w auto i od razu przyjechali specjalnie po to, żeby poznać Sabę :)
A nie mają blisko, o nie :)

wszystko wskazuje na to ,ze dobry dom oby tak bylo trzymam kciuki za sterylke aby sunia szybko wrocila do siebie .

Posted

Już po zabiegu. Niestety bardzo późno robiliśmy bo doktor był zajęty, miał zgłoszenia i jeździł w teren. Saba ma na prawdę małą rankę, zabieg zrobiliśmy sprawnie i w miarę szybko. Teraz już jesteśmy w domku i Saba się wybudza.
Miała ciążę urojoną :( Ma mleko w cycuszkach. Ale po sterylce je straci.

Posted

Rybka. napisał(a):
Już po zabiegu. Niestety bardzo późno robiliśmy bo doktor był zajęty, miał zgłoszenia i jeździł w teren. Saba ma na prawdę małą rankę, zabieg zrobiliśmy sprawnie i w miarę szybko. Teraz już jesteśmy w domku i Saba się wybudza.
Miała ciążę urojoną :( Ma mleko w cycuszkach. Ale po sterylce je straci.

to dobrze ,teraz trzymamy kciuki za szybka rekonwalestencje .

Posted

Hej Ciotki.
Informuję, że Saba już jest całkiem wybudzona i dochodzi do siebie. Wychodzi na chwilkę na spacerek, pije dużo wody ale nie ma jeszcze apetytu. Poza tym jest smutna bo boli ją brzuszek. Śpi cały czas z przerwą na siu i nadstawia się do głaskania.

Posted

I ja się cieszę, że sterylka już za Sabą (no i za Rybką - to jednak stres).
Kiedy "mała" jedzie do nowego domu?
Mała, hehe, Rybka powiedziała, że waży 29 kilo :cool3:

Posted

Waży 29 kilo i ma 57 cm w kłębie :)
Domek miał przyjechać jutro ale ponieważ chcę pojechać w teren jutro to poprosiłam, żeby przyjechali dziś wieczorem.
Więc czekam na przyjazd Sylwii- jak się wyrobi po pracy to przyjedzie...
Zaraz idę drukować umowę :)
Jak zrzucę fotki to może kilka wstawię na odjezdne :)

Posted

Umowa już wydrukowana, czekamy na nową Panią :)
Zaraz pakuję wałówkę i obiecane fotki...

Czkamy na zabieg... z Ciocią Agnieszką, która pilnowała cały czas Sabci jak ganiałam po klinikach

Tu zmęczona po zabawie z Nigrą- suczką koleżanki... jak je puściłyśmy na trawkę za klinikami to prawie całe kliniki zdemolowały...

Potem Saba zasnęłą i tak spała i spała i spała... Tu po zabiegu, zostawiłam ją na materacu żeby w spokoju się budziła

A tu nowy krzyk mody... skoro Yorki mogą to czemu Sabina ma nie chodzić w ubrankach?

Posted

Saba już pojechała...
A ja po wizycie nowych właściceli jestem przekoanana, że to będzie cudny domek :)
Na razie są w drodze, jak dojadą mają się doezwać. Zmieniam tytuł wątku i poproszę o przeniesienie.
Umowa podpisana, wszystko powiedziałam, jak dbać o ranę pooperacyjną, w razie czego mamy kontakt i wet też jest tam na miejscu.
Mamy happy end :)

Posted

Czekamy na foty, i niech może nowi właściciele sami się tu odezwą :cool3:

No to świętujemy
:cunao::laola::cunao::BIG::bigcool::bigcool::BIG::BIG::laola:

Posted

Cudowne wieści !!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Sabciu , bądź szczęsliwa w nowym domku !!!!!!!

A Ty ciociu Rybko , ucz się i zdaj sobie szybciutko sesję i leć wygrzewać się w cudownym słońcu , na cudownej wyspie ......

Trzymam mocno kciuki !!!!!!