wilczyca Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Rybka. napisał(a):Doktor powiedział, że ja mam sterylizować, więc pójdzie gładko ale na pewno nie szybciutko :) nie ważne czy szybko czy powoli ważne żeby wszystko było bez komplikacji i bez stresu ze strony przyszłej Pani Weterynarz :lol:. Trzymamy wszyscy kciuki Rybko :kciuki::kciuki:. Quote
tomcug Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Najważniejsze, że jest domek, bo czasu naprawdę niewiele! Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Rybka. napisał(a):Dziś dzwoniłam do nich jak tylko umówiłam sterylkę... Dorzucą połowę kwoty, poza tym prosili mnie, żebym po wszystkim zadzwoniła i powiedziała jak się Saba czuje. No i, że przygotowania trwają i wszyscy już na nią czekają... To przemili ludzie, widać, że im zależy... Tym bardziej, że po moim pierwszym telefonie wsiedli w auto i od razu przyjechali specjalnie po to, żeby poznać Sabę :) A nie mają blisko, o nie :) wszystko wskazuje na to ,ze dobry dom oby tak bylo trzymam kciuki za sterylke aby sunia szybko wrocila do siebie . Quote
agpol Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 No i jak zabieg się udał????? Napiszcie coś, bo mi już te kciuki całkiem zdrętwiały :evil_lol: Quote
Rybka. Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Już po zabiegu. Niestety bardzo późno robiliśmy bo doktor był zajęty, miał zgłoszenia i jeździł w teren. Saba ma na prawdę małą rankę, zabieg zrobiliśmy sprawnie i w miarę szybko. Teraz już jesteśmy w domku i Saba się wybudza. Miała ciążę urojoną :( Ma mleko w cycuszkach. Ale po sterylce je straci. Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Rybka. napisał(a):Już po zabiegu. Niestety bardzo późno robiliśmy bo doktor był zajęty, miał zgłoszenia i jeździł w teren. Saba ma na prawdę małą rankę, zabieg zrobiliśmy sprawnie i w miarę szybko. Teraz już jesteśmy w domku i Saba się wybudza. Miała ciążę urojoną :( Ma mleko w cycuszkach. Ale po sterylce je straci. to dobrze ,teraz trzymamy kciuki za szybka rekonwalestencje . Quote
Rybka. Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Hej Ciotki. Informuję, że Saba już jest całkiem wybudzona i dochodzi do siebie. Wychodzi na chwilkę na spacerek, pije dużo wody ale nie ma jeszcze apetytu. Poza tym jest smutna bo boli ją brzuszek. Śpi cały czas z przerwą na siu i nadstawia się do głaskania. Quote
anielica Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 I ja się cieszę, że sterylka już za Sabą (no i za Rybką - to jednak stres). Kiedy "mała" jedzie do nowego domu? Mała, hehe, Rybka powiedziała, że waży 29 kilo :cool3: Quote
Rybka. Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Waży 29 kilo i ma 57 cm w kłębie :) Domek miał przyjechać jutro ale ponieważ chcę pojechać w teren jutro to poprosiłam, żeby przyjechali dziś wieczorem. Więc czekam na przyjazd Sylwii- jak się wyrobi po pracy to przyjedzie... Zaraz idę drukować umowę :) Jak zrzucę fotki to może kilka wstawię na odjezdne :) Quote
tomcug Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 No to czekamy na fotki "Maleństwa" i na nowy domek. Quote
Rybka. Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Umowa już wydrukowana, czekamy na nową Panią :) Zaraz pakuję wałówkę i obiecane fotki... Czkamy na zabieg... z Ciocią Agnieszką, która pilnowała cały czas Sabci jak ganiałam po klinikach Tu zmęczona po zabawie z Nigrą- suczką koleżanki... jak je puściłyśmy na trawkę za klinikami to prawie całe kliniki zdemolowały... Potem Saba zasnęłą i tak spała i spała i spała... Tu po zabiegu, zostawiłam ją na materacu żeby w spokoju się budziła A tu nowy krzyk mody... skoro Yorki mogą to czemu Sabina ma nie chodzić w ubrankach? Quote
Saba Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Piękne wdzianko :) strasznie się cieszę że Saba tak szybko znalazła domek, w sumie jest tak cudowna że trudno się dziwić ;) Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kolejna malusieńka, bezdomna "krówka" z Halinowa :placz::placz::placz:!!!! Dziewczyny!! Pilnie proszę o pomoc!!!! Wątek psiątka :-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10182780#post10182780 Quote
Aaliyah1981 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Saba napisał(a):Piękne wdzianko :) strasznie się cieszę że Saba tak szybko znalazła domek, w sumie jest tak cudowna że trudno się dziwić ;) no nie da sie ukryc sam szyk ;) Quote
Rybka. Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Saba już pojechała... A ja po wizycie nowych właściceli jestem przekoanana, że to będzie cudny domek :) Na razie są w drodze, jak dojadą mają się doezwać. Zmieniam tytuł wątku i poproszę o przeniesienie. Umowa podpisana, wszystko powiedziałam, jak dbać o ranę pooperacyjną, w razie czego mamy kontakt i wet też jest tam na miejscu. Mamy happy end :) Quote
Saba Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Czekamy na foty, i niech może nowi właściciele sami się tu odezwą :cool3: No to świętujemy :cunao::laola::cunao::BIG::bigcool::bigcool::BIG::BIG::laola: Quote
tomcug Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Wspaniałe wieści. Żeby z innymi psami szło tak gładko. Niektóre miesiącami i latami szukają domów, chociaż niczego im nie brakuje. Quote
Tiger Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cudowne wieści !!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Sabciu , bądź szczęsliwa w nowym domku !!!!!!! A Ty ciociu Rybko , ucz się i zdaj sobie szybciutko sesję i leć wygrzewać się w cudownym słońcu , na cudownej wyspie ...... Trzymam mocno kciuki !!!!!! Quote
nika28 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Suuuuper !!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Umka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Rybka. napisał(a): Mamy happy end :) oby nie ostatni :loveu: fajowsko sie skończyło :multi: Quote
Recommended Posts