clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 ja nic nie wiem... żadnego info mi Pani nie wysłała... mam nadzieję że to dobry znak i psiak już nie potrzebuje naszej pomocy :multi::multi: Quote
irenaka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Może ma ktoś telefon do osoby ( osób) które zajmują się tą adopcją? To naprawdę denerwujące, że do dzisiaj nikt nie daje znać co stało się z psem! Quote
clockwork Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 cholewcia- wysłałam 3 maile i nie otrzymałam ani jednej odpowiedzi .... bardzo niefajnie- bo wcześniej kontakt był bez zarzutu :-( a kartka z telefonem pani pewnie wylądowała w śmieciach :roll::oops: mam nadzieję że pies został w nowym domku bo inaczej Pani by alarmowała żeby dalej szukać domku- teraz jedyne co możemy to czekać na Therion żeby potwierdził że owa Pani zjawiła się z psiakiem u niego :roll:;) Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 clockwork napisał(a):cholewcia- wysłałam 3 maile i nie otrzymałam ani jednej odpowiedzi .... bardzo niefajnie- bo wcześniej kontakt był bez zarzutu :-( wrrr to takie typowe u ludzi - jak potrzebują pomocy to się kontaktują non stop, a jak już nie to "pocałujcie mnie w d***" :angryy::angryy::angryy: Quote
clockwork Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 malawaszka napisał(a):wrrr to takie typowe u ludzi - jak potrzebują pomocy to się kontaktują non stop, a jak już nie to "pocałujcie mnie w d***" :angryy::angryy::angryy: dokładnie i powinniśmy już do tego przywyknąć.....:roll::roll: dlatego myślę że piesia tam została, bo inaczej byśmy wiedzieli ;) szkoda tylko że kompletnie żadnego info- żebym nie pytała... ale śle maile- pisze że rzesza ludzi martwi sie czy wszystko ok... a z tamtej strony cisza :niewiem: Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 przykre to ......bo ja trwoga to poruszcie niebo i ziemię , a potem , żeby jednego SMSa nie móc posłać .......:shake: Quote
Wet-siostra Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Był pies-nie ma psa...Chmmm...Csza...cisza...Kto wie,co się dzieje zpiesiem??? Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Wet-siostra napisał(a):Był pies-nie ma psa...Chmmm...Csza...cisza...Kto wie,co się dzieje zpiesiem??? no właśnie o to chodzi że chyba nikt... czekamy na THERION... on ma kontakt z Panią która miała przejąć piesa... o ile to ta sama pani.... THERION!!!!! :scream_3: Quote
Therion Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Pies ma sie dobrze, zamieszkał w Krakowie, jest juz tam tydzień, powoli sie aklimatyzuje, najwazniejsze ,ze zaakceptował koty, dogaduje sie tez z 2 pozostałymi psami, pani jest bardzo zadowolona, mysle ,ze mozna przeniesc watek. Niebawem umowilismy sie na wizyte w nowym domu. Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Therion napisał(a):Pies ma sie dobrze, zamieszkał w Krakowie, jest juz tam tydzień, powoli sie aklimatyzuje, najwazniejsze ,ze zaakceptował koty, dogaduje sie tez z 2 pozostałymi psami, pani jest bardzo zadowolona, mysle ,ze mozna przeniesc watek. Niebawem umowilismy sie na wizyte w nowym domu. uffffffffffff!!! :multi::multi: dziękujemy :multi::multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Therion :multi: Dzięki serdeczne za info :Rose: a nowemu domkowi za opiekę :Rose: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No i wrzucilam info na Collaczkowe forum :multi:i zmieniłam już tam tytuł :multi: Quote
Recommended Posts