Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Cioteczki z rana!!!:loveu:
Ależ ten wątek się roooooozrósł przez tą jedną noc...:crazyeye: Czy Wy w ogóle spania nie macie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No,tak...Jak piją kawę z misek,to rozumię,czemu nie śpią...:evil_lol: :eviltong:
Cieszę się,że czytam tak pozytywne zdania...:lol: Jest szansa na domek!!!:multi:
Kolaczku-trzymam kciuki,by Ci się udało!!!:thumbs:
Napisałam do Ciotek z Sanoka,że mam miejsce dla suńki...i teraz one mają zgryz transportowy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo choć to w sumie niedaleko(ok.2 godziny drogi w jedną stronę),to jednak transport potrzebny...;)
No,ale zawsze mogą przyjść na piechotę...:evil_lol: ;)

Posted

Ten ewentualny przyszły dom, to od "mojej " pani według mnie jest ok, teren jest ogrodzony, dom w Krakowie. Sa tam 2 suczki znalezione i koty.Pani jest od kilku lat klientka naszej lecznicy, dba o zwierzeta -leczy jak trzeba , szczepi, zwierzeta mieszkaja w domu i do dyspozycji maja duzy ogrod. No ale to osoby , ktore zawioza psa i ew. przyszly wlasciciel zadecyduja o ostatecznym rozwiazaniu, jesli pies tam zostanie to pewnie bede go co jakis czas widywał.

Posted

[quote name='Therion']Ten ewentualny przyszły dom, to od "mojej " pani według mnie jest ok, teren jest ogrodzony, dom w Krakowie. Sa tam 2 suczki znalezione i koty.Pani jest od kilku lat klientka naszej lecznicy, dba o zwierzeta -leczy jak trzeba , szczepi, zwierzeta mieszkaja w domu i do dyspozycji maja duzy ogrod. No ale to osoby , ktore zawioza psa i ew. przyszly wlasciciel zadecyduja o ostatecznym rozwiazaniu, jesli pies tam zostanie to pewnie bede go co jakis czas widywał.

a to jednak :multi::multi::multi: teraz to już spokojna jestem ....mam nadzieję że będzie dobrze ;):kciuki:

Posted

[quote name='Therion']Ten ewentualny przyszły dom, to od "mojej " pani według mnie jest ok, teren jest ogrodzony, dom w Krakowie. Sa tam 2 suczki znalezione i koty.Pani jest od kilku lat klientka naszej lecznicy, dba o zwierzeta -leczy jak trzeba , szczepi, zwierzeta mieszkaja w domu i do dyspozycji maja duzy ogrod. No ale to osoby , ktore zawioza psa i ew. przyszly wlasciciel zadecyduja o ostatecznym rozwiazaniu, jesli pies tam zostanie to pewnie bede go co jakis czas widywał.
aaa czyli to ta Twoja pani :multi::multi:

a ja durna nie zaskoczyłam :roll::oops: tak ma 2 psiaki i koty przygarnięte ;) płci nie kojarzę jak pani mówiła ale wiem że miała Kolaczka przygarniętego i planuje powiększyć swój inwentarz o konie.... że tacy ludzie jeszcze żyją na tym łez padole :loveu::loveu:

w takim razie dziękujemy Therion :loveu::loveu:

P.S. "w naszej lecznicy"... hmmm czy Ty pracujesz w lecznicy??? jak tak to czy mogłabym z Tobą skonsultować wyniki badań mojego psiura???? ma strasznie wysokie GRA cokolwiek to nie znaczy- wet kazał się nie martwic.... ale chciałabym to skonsultować z kimś jeszcze....:roll::oops:

Posted

[quote name='clockwork']taaaa z wylicytowanych misek :evil_lol::evil_lol:
Tak tak pamiętam, chętnie się napiję kawy z wylicytowanych misek, a potem je zabiorę:evil_lol:, wybieram się do Ciebie w środę, będziesz?

Posted

[quote name='maggie1971']Tak tak pamiętam, chętnie się napiję kawy z wylicytowanych misek, a potem je zabiorę:evil_lol:, wybieram się do Ciebie w środę, będziesz?

bede :razz: nie wiem czy w pracy czy w domu- dam znać ;)

Posted

na Collaczkowe forum wrzuciałm też Collaczka w podeszłym wieku ze schroniska w Cieszynie

http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3207

a dziś znalazłam tam też taki komunikat

Komunikat: w dniu 11.05.08 ok godziny 17 w okolicach ul. Krótkiej w Hucie Dłutowskiej zaginęła suczka - owczarek szkocki rough - Mayday z Psiej Oazy. cały czas trwają poszukiwania. na sunię czekają zrozpaczeni właściciele. jeśli ktokolwiek widział ją lub wie coś na jej temat prosze o kontakt z nr 608 672 702

na dogo też jest
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10125617#post10125617

Posted

[quote name='Ulka18']Therion jest weterynarzem :cool3: i to facetem, rzadki okaz na dogomanii :razz:
Jak wejdziecie na watki Missieek (psiaki z Olkusza), to tam spotkacie Theriona :lol:

no proszę i jak skutecznie się ukrywał :cool1:.....te chłopaki nam się tu straszecznie kamuflują ...tak jakby się bali płci przeciwnej :roll::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
P.S. "w naszej lecznicy"... hmmm czy Ty pracujesz w lecznicy??? jak tak to czy mogłabym z Tobą skonsultować wyniki badań mojego psiura???? ma strasznie wysokie GRA cokolwiek to nie znaczy- wet kazał się nie martwic.... ale chciałabym to skonsultować z kimś jeszcze....:roll::oops:

Therion jest weterynarzem :cool3: i to facetem, rzadki okaz na dogomanii :razz:
Jak wejdziecie na watki Missieek (psiaki z Olkusza), to tam spotkacie Theriona :lol:

Posted

[quote name='Ulka18']Therion jest weterynarzem :cool3: i to facetem, rzadki okaz na dogomanii :razz:

aaa to ci Therion :razz::razz:
dość że wet to jeszcze facet... APOKALIPSA!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie bylo mnie od wczoraj,a tu prosze -jakie super wiesci:laola::laola::laola::laola::Cool!::Cool!::Cool!:

Wiele nie pomoglem,ale strasznie się cieszę że się udało.

Pije w takim razie zdrowie cioteczek i trzymam kciukasy za integrację pozytywną Luckiego z resztą zwierzyńca:knajpa:

Posted

[quote name='basiapron']miałam dziwne podejrzenie ze Therion to facet:)spotkałam go na wątku misieek bo mam dla niej prezenciki:)a tak w ogóle lubię ten zespół.

noooo co wy... ja od samego poczatku wiedziałam że to facet- pisał ...em a nie jak baba am ;) ino nie wiedziałam że to facet wet :roll:
jaki ewenement nam sie trafił.... ;)

Posted

a Ty myślisz ze ja tak dokładnie czytam odmiany??hehe.Tu można się zgubić wśród ludzi:)a poza tym facet wet to nie taki dziw z tego co wiem.Ja osobiscie rzadziej spotykam wetki niż wetow:)

Posted

Facet-weterynarz to nic nadzwyczajnego,oni są w większości...Kobieta-weterynarz-to jest ewenement...:evil_lol: W Przemyślu jest tylko jedna pani doktor,a około 15 panów doktorów...:lol: Z których większość,z racji zawodu,znam...:eviltong:
A co u pieska?Już coś wiadomo o domku???