Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='clockwork']taaaa z wylicytowanych misek :evil_lol::evil_lol: dużo kawy pije ....to moze z miski :p Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Alicja'] wiem wiem co ma ;).... kawe do wypicia :evil_lol::evil_lol: taaaa z wylicytowanych misek :evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Witam Cioteczki z rana!!!:loveu: Ależ ten wątek się roooooozrósł przez tą jedną noc...:crazyeye: Czy Wy w ogóle spania nie macie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No,tak...Jak piją kawę z misek,to rozumię,czemu nie śpią...:evil_lol: :eviltong: Cieszę się,że czytam tak pozytywne zdania...:lol: Jest szansa na domek!!!:multi: Kolaczku-trzymam kciuki,by Ci się udało!!!:thumbs: Napisałam do Ciotek z Sanoka,że mam miejsce dla suńki...i teraz one mają zgryz transportowy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo choć to w sumie niedaleko(ok.2 godziny drogi w jedną stronę),to jednak transport potrzebny...;) No,ale zawsze mogą przyjść na piechotę...:evil_lol: ;) Quote
Therion Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ten ewentualny przyszły dom, to od "mojej " pani według mnie jest ok, teren jest ogrodzony, dom w Krakowie. Sa tam 2 suczki znalezione i koty.Pani jest od kilku lat klientka naszej lecznicy, dba o zwierzeta -leczy jak trzeba , szczepi, zwierzeta mieszkaja w domu i do dyspozycji maja duzy ogrod. No ale to osoby , ktore zawioza psa i ew. przyszly wlasciciel zadecyduja o ostatecznym rozwiazaniu, jesli pies tam zostanie to pewnie bede go co jakis czas widywał. Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Therion']Ten ewentualny przyszły dom, to od "mojej " pani według mnie jest ok, teren jest ogrodzony, dom w Krakowie. Sa tam 2 suczki znalezione i koty.Pani jest od kilku lat klientka naszej lecznicy, dba o zwierzeta -leczy jak trzeba , szczepi, zwierzeta mieszkaja w domu i do dyspozycji maja duzy ogrod. No ale to osoby , ktore zawioza psa i ew. przyszly wlasciciel zadecyduja o ostatecznym rozwiazaniu, jesli pies tam zostanie to pewnie bede go co jakis czas widywał. a to jednak :multi::multi::multi: teraz to już spokojna jestem ....mam nadzieję że będzie dobrze ;):kciuki: Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Therion']Ten ewentualny przyszły dom, to od "mojej " pani według mnie jest ok, teren jest ogrodzony, dom w Krakowie. Sa tam 2 suczki znalezione i koty.Pani jest od kilku lat klientka naszej lecznicy, dba o zwierzeta -leczy jak trzeba , szczepi, zwierzeta mieszkaja w domu i do dyspozycji maja duzy ogrod. No ale to osoby , ktore zawioza psa i ew. przyszly wlasciciel zadecyduja o ostatecznym rozwiazaniu, jesli pies tam zostanie to pewnie bede go co jakis czas widywał. aaa czyli to ta Twoja pani :multi::multi: a ja durna nie zaskoczyłam :roll::oops: tak ma 2 psiaki i koty przygarnięte ;) płci nie kojarzę jak pani mówiła ale wiem że miała Kolaczka przygarniętego i planuje powiększyć swój inwentarz o konie.... że tacy ludzie jeszcze żyją na tym łez padole :loveu::loveu: w takim razie dziękujemy Therion :loveu::loveu: P.S. "w naszej lecznicy"... hmmm czy Ty pracujesz w lecznicy??? jak tak to czy mogłabym z Tobą skonsultować wyniki badań mojego psiura???? ma strasznie wysokie GRA cokolwiek to nie znaczy- wet kazał się nie martwic.... ale chciałabym to skonsultować z kimś jeszcze....:roll::oops: Quote
maggie1971 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='clockwork']taaaa z wylicytowanych misek :evil_lol::evil_lol: Tak tak pamiętam, chętnie się napiję kawy z wylicytowanych misek, a potem je zabiorę:evil_lol:, wybieram się do Ciebie w środę, będziesz? Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='maggie1971']Tak tak pamiętam, chętnie się napiję kawy z wylicytowanych misek, a potem je zabiorę:evil_lol:, wybieram się do Ciebie w środę, będziesz? bede :razz: nie wiem czy w pracy czy w domu- dam znać ;) Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 na Collaczkowe forum wrzuciałm też Collaczka w podeszłym wieku ze schroniska w Cieszynie http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3207 a dziś znalazłam tam też taki komunikat Komunikat: w dniu 11.05.08 ok godziny 17 w okolicach ul. Krótkiej w Hucie Dłutowskiej zaginęła suczka - owczarek szkocki rough - Mayday z Psiej Oazy. cały czas trwają poszukiwania. na sunię czekają zrozpaczeni właściciele. jeśli ktokolwiek widział ją lub wie coś na jej temat prosze o kontakt z nr 608 672 702 na dogo też jest http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10125617#post10125617 Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Ulka18']Therion jest weterynarzem :cool3: i to facetem, rzadki okaz na dogomanii :razz: Jak wejdziecie na watki Missieek (psiaki z Olkusza), to tam spotkacie Theriona :lol: no proszę i jak skutecznie się ukrywał :cool1:.....te chłopaki nam się tu straszecznie kamuflują ...tak jakby się bali płci przeciwnej :roll::evil_lol: Quote
Ulka18 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 clockwork napisał(a):P.S. "w naszej lecznicy"... hmmm czy Ty pracujesz w lecznicy??? jak tak to czy mogłabym z Tobą skonsultować wyniki badań mojego psiura???? ma strasznie wysokie GRA cokolwiek to nie znaczy- wet kazał się nie martwic.... ale chciałabym to skonsultować z kimś jeszcze....:roll::oops: Therion jest weterynarzem :cool3: i to facetem, rzadki okaz na dogomanii :razz: Jak wejdziecie na watki Missieek (psiaki z Olkusza), to tam spotkacie Theriona :lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 :angryy::angryy::angryy:jak ja nie cierpię skaczących postów :diabloti:...a dogo ma świra na całego :mad: Quote
Ulka18 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nom, Alicja zacytowalas mojego posta zanim go jeszcze napisalam :cool3: Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Ulka18']Therion jest weterynarzem :cool3: i to facetem, rzadki okaz na dogomanii :razz: Jak wejdziecie na watki Missieek (psiaki z Olkusza), to tam spotkacie Theriona :lol: aaa to ci Therion :razz::razz: dość że wet to jeszcze facet... APOKALIPSA!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
yoszko Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nie bylo mnie od wczoraj,a tu prosze -jakie super wiesci:laola::laola::laola::laola::Cool!::Cool!::Cool!: Wiele nie pomoglem,ale strasznie się cieszę że się udało. Pije w takim razie zdrowie cioteczek i trzymam kciukasy za integrację pozytywną Luckiego z resztą zwierzyńca:knajpa: Quote
xxxx52 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 radowac sie bede kiedy piesek bedzie juz w nowym domu i uplyna 2 tygodnie ,tzw czas na przyzwyczajenie. Quote
basiapron Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 miałam dziwne podejrzenie ze Therion to facet:)spotkałam go na wątku misieek bo mam dla niej prezenciki:)a tak w ogóle lubię ten zespół. Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='basiapron']miałam dziwne podejrzenie ze Therion to facet:)spotkałam go na wątku misieek bo mam dla niej prezenciki:)a tak w ogóle lubię ten zespół. noooo co wy... ja od samego poczatku wiedziałam że to facet- pisał ...em a nie jak baba am ;) ino nie wiedziałam że to facet wet :roll: jaki ewenement nam sie trafił.... ;) Quote
basiapron Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 a Ty myślisz ze ja tak dokładnie czytam odmiany??hehe.Tu można się zgubić wśród ludzi:)a poza tym facet wet to nie taki dziw z tego co wiem.Ja osobiscie rzadziej spotykam wetki niż wetow:) Quote
Wet-siostra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Facet-weterynarz to nic nadzwyczajnego,oni są w większości...Kobieta-weterynarz-to jest ewenement...:evil_lol: W Przemyślu jest tylko jedna pani doktor,a około 15 panów doktorów...:lol: Z których większość,z racji zawodu,znam...:eviltong: A co u pieska?Już coś wiadomo o domku??? Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='maggie1971']No właśnie, co z psiakiem? myślę , że Therion poda nam jakieś wieści ;)....prosimy :mdleje: Quote
Recommended Posts