Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś rano miałam telefon w sprawie naszego Qdłaczka którego szukałyśmy po nieudanej adopcji.
Nasz psiak się odnalazł, ale zadzwoniła mi dzis Pani że w Sosnowcu od paru dni leży pod płotem Collie!!! to nie nasz, ale błagała o pomoc!!

Psiaka z ulicy zabrała jej znajoma, która ma juz 2 znajdy, planował go przetrzymac do czasu znalezienia nowego domu, ale jej samczyk nie zaakceptował nowego lokatora.
Pani jest w stanie 2-3 dni izolować psiaki, ale w momencie kiedy zgłosi się KTOKOLWIEK chetny na psiaka- odda go, nie będąc w stanie sprawdzić z jakimi intencjami KTOŚ zabiera psiaka....

Bardzo chciała mu pomóc, ale niestety nie da rady zostawić go u siebie dłużej jak parę dni.
Schronisko odpada, ponieważ pani twierdzi że schron zniszczy psiaka......

Na razie nie wiem nic wiecej- wiem że został ogłoszony na necie...

Pies jest skołtuniony i zaniedbany- widać włóczył się dośc dłuższy czas.....

SZUKAJMY JAKIEGOKOLWIEK MIEJSCA DLA PSIAKA ZANIM TRAFI TAM GDZIE NIE POWINIEN :roll:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PIES JEST W SOSNOWCU!! namiary na pania podam na PW!

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiadomie znajomych,moze chociaż jakis tymczasik jak sprawa pilna.
Czy coś wiadomo na jego temat?Stosunek do zwierząt,ludzi?
Może któras z naszych fundacji znajdzie jakieś wyjscie.
Hoop na górę!

Posted

Piesek na colaczkowym forum już jest .

http://www.collie.intertel.net.pl/fo...205&highlight=

Tymczasik jak najbardziej byłby wskazany ...

Jak na razie zdjęć i innych informacji nie mamy , ale postaram się jak najszybciej skontaktować się z osobą która pieska wzięła na przechowanie

Własnie dzwoniłam do pani która do mnie rano dzwoniła , obiecała jak najszybciej dostarczyć bezposredni nr telefonu do państwa u których jest pies .

Posted

Gdyby były jakieś bliższe info o psiaku,to zdążylibyśmy podać ogloszenie do Wyborczej.
Ukazałoby się w piątek.
Moze ktos szuka psiaka:(?

Posted

Ja niestety tymczasu dać nie moge, ale jak by była potrzebna jakaś pomoc typu zdjęcia, ogłoszenia itp to dajcie znać - służe pomocą.

Posted

jutro będe się widziec z kolega który podobno wynajmuje mieszkanie od niedawna. Może uda mi się go namówić. Tyle że on pracuje na codzien więc jeśli już się uda to pies by sam musiał trochę czasu spędzać.

Posted

Czekamy na węcej informacji o collaczku, no i w miarę możliwości przydałyby się jakieś zdjęcia psiaka.Mam nadzieje, że psiak nie będzie musiał trafić do schroniska.

Posted

dona20 napisał(a):
Czekamy na węcej informacji o collaczku, no i w miarę możliwości przydałyby się jakieś zdjęcia psiaka.Mam nadzieje, że psiak nie będzie musiał trafić do schroniska.

pani na 100% nie odda do schroniska ....ale liczy na pomoc ....Magda Clockwork jak będzie przekaże więcej informacji , przy mnie rozmawiała z panią przez telefon , ale na razie nie ma dostępu do netu

Posted

Podnoszę watek!!!!!!!!!!!!!
Pilne!

Potrzeba domku tymczasowego!
Prosimy o info.jak psiak zachowuje sie w stosunku do innych zwierzat,dzieci:)
Tak czy siak potrzeny mu domek ,chocby tymczasowy!!
Podnoszę.

Hallo-śląsk!!!!!!!!!!!!

Posted

jestem
a więc .. psiak jest psem idealnym jak pani go określiła... zero agresji do zwierząt... do ludzi ufny. spokojny, wyciszony, ....
pani jako włascicielka psów na swoje oko określa go na ok. 5 lat

Psiak na pewno nie trafi do schronu.... :shake:
ale pani poogłaszała na necie i boi się że trafi w nieodpowiednie ręce...

zdjątka będą najwcześniej w piątek sobote... jak sąsiadka państwa gdzie jest pies, a córka pani która m dzwoniła- wróci z jakiegoś wyjazdu ;)

kilka dni pies ma schronienie u pani ... ale z uwagi że pies pani nie akceptuje kolaczka- jakiekolwiek schronienie dla psa pilnie poszukiwane!!!!