Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maggie1971']Tak , tak , cioteczki wczoraj odkłaczyłam auto po Qdłaczku i innych psiakach, to mogę zabrać następnego futrzaka:evil_lol:, przecież nie mogę mieć niezafutrzonego:diabloti: samochodu, to byłby skandal:eviltong:

1sza zasada dobrego kierowcy dogomaniaka .......w aucie muszą być qdły ;)

ja do dziś znajduje Qdłaczkowe :evil_lol::evil_lol:

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście,Dom Stały to dom stały!!!:loveu:
Czekamy...:evil_lol: W odwodzie mam drugiego collaka w potrzebie...:eviltong: Zaraz po Waszym wątku znalazłam wątek suni collie...TRZYMANEJ NA ŁAŃCUCHU!!!:angryy::angryy::angryy: Więc jeśli tylko Wasz collie będzie bezpieczny-pomogę tamtemu(Wasz ma pierwszeństwo:evil_lol:)...Wiem,odległość jest zabójcza...:roll: Z Katowic jedzie się pociągiem ok.6 godzin...:oops:
Trzymam kciuki za Kolaka!!! :oops:

Posted

[quote name='Rybka_39']Ja jestem z Sosnowca.
Jak trzeba jakos pomoc pisac na PW.

na razie trzeba go zabrać od rodzinki która go przygarnęła ....

ale gdzie :-(:-(

halo Kraków... zgłoś sie :roll::roll:

Posted

Dopiera teraz jestem na dogo dzwoniłem do osoby zainteresowanej, zeby przekazc kontakt,ale narazie nie dodzwoniłem sie, nikt nie odbiera, jak tylko sie dodzwonie przekaze jej info.

Posted

[quote name='Therion']Niestety telefonu narazie nikt nie odbiera, jest weekend moze gdzies wyjechali.

no nic pozostaje nam tylko czekać , w tej chwili nie mamy żadnej alternatywy :shake:

Posted

[quote name='Therion']Kontakt w sprawie collie przekazany, zobzczymy co z tego wyniknie.

czyli będą się kontaktować bezpośrednio z osobami które znalazły Luckiego ?? mam nadzieję ,że decyzja zostanie podjęta jak najszybciej aczkolwiek nie pochopnie ......zaciskam :kciuki:

Posted

[quote name='Therion']Kontakt w sprawie collie przekazany, zobzczymy co z tego wyniknie.
jeżeli pństwo odpowiedzialni to zaciskam kciuki mocno.... jeżeli miałoby nie wypalić to zaapeluję raz jeszcze.....

nie ma czasu na ogłoszenia,

JEŻELI DZIŚ NIKT NIE PRZEJMIE PSIAKA
I NIE DA CHOCIAŻ TYMCZASU....
COLLIE JEDZIE DO SCHRONU!!!:placz::placz::placz:

a tam już nici po naszej akcji... weźmie go ktokolwiek i gdziekolwiek...

siostra-wet... nie damy rady zorganizować transportu do Przemyśla... w kilka godzin :shake::shake:

Posted

Tak , dzis pani zainteresowana miała dzwonic, warunkiem adopcji jest akceptacja kotów. Reszte juz ustala obydwie strony, ja tylko przekazałem kontakt telefoniczny.

Posted

[quote name='Therion']Tak , dzis pani zainteresowana miała dzwonic, warunkiem adopcji jest akceptacja kotów. Reszte juz ustala obydwie strony, ja tylko przekazałem kontakt telefoniczny.

no to mam nadzieję , ze dowiemy się co i jak ....byśmy potem niepotrzebnie nie hopali chłopaka

Posted

Kurczaczek...:shake: Nic mi do głowy nie przychodzi...A ta Cioteczka,co mogłaby jechać do Krakowa???Może podjechałaby trochę dalej???U mnie można przenocować,miejsce jest...:oops: Cioteczki-myślcie,ja od jutra będę odcięta od DOGO,bo wysyłam laptop do serwisu,być może uda mi się zajrzeć raz dziennie,ale dopóki laptop nie wróci z naprawy,kontakt ze mną będzie trudny...Chyba,że dam którejś z Was nr.tel.na PW...
Szczerze mówiąc,nie chciałabym by to cudo trafiło do schronu...
Może się uda,może ktoś na miejscu da mu DT...

Posted

[quote name='yoszko']Dajcie znac co z psem.
Może zapytam sasiadke czy nie zaopiekowałaby sie na pare dni.
Ale nic nie obiecuję:(

chyba nic.....

gdyby był jakikolwiek tymczas byłoby więcej czasu- można by poogłaszać- taki Collie nie powinien długo szukać domu, ale KAŻDY dom trzeba prześwietlić... podpisać umowę adopcyjną.... bo na wariackich papierach to pies może trafić w niewłasciwe miejsce....:shake::shake: