Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='maggie1971']Tak , tak , cioteczki wczoraj odkłaczyłam auto po Qdłaczku i innych psiakach, to mogę zabrać następnego futrzaka:evil_lol:, przecież nie mogę mieć niezafutrzonego:diabloti: samochodu, to byłby skandal:eviltong: 1sza zasada dobrego kierowcy dogomaniaka .......w aucie muszą być qdły ;) ja do dziś znajduje Qdłaczkowe :evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Oczywiście,Dom Stały to dom stały!!!:loveu: Czekamy...:evil_lol: W odwodzie mam drugiego collaka w potrzebie...:eviltong: Zaraz po Waszym wątku znalazłam wątek suni collie...TRZYMANEJ NA ŁAŃCUCHU!!!:angryy::angryy::angryy: Więc jeśli tylko Wasz collie będzie bezpieczny-pomogę tamtemu(Wasz ma pierwszeństwo:evil_lol:)...Wiem,odległość jest zabójcza...:roll: Z Katowic jedzie się pociągiem ok.6 godzin...:oops: Trzymam kciuki za Kolaka!!! :oops: Quote
yoszko Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Trzymam kciukasy za domek:) Czy wiadomo juz coś? Quote
yoszko Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Collaczek szuka domku tymczasowego lub stałego!!!!!!!:placz::placz::placz: Quote
Rybka_39 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja jestem z Sosnowca. Jak trzeba jakos pomoc pisac na PW. Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Rybka_39']Ja jestem z Sosnowca. Jak trzeba jakos pomoc pisac na PW. na razie trzeba go zabrać od rodzinki która go przygarnęła .... ale gdzie :-(:-( halo Kraków... zgłoś sie :roll::roll: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ...... kurde ... czasu nie ma ....a Therion od rana nie było na dogo :shake: Quote
Therion Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dopiera teraz jestem na dogo dzwoniłem do osoby zainteresowanej, zeby przekazc kontakt,ale narazie nie dodzwoniłem sie, nikt nie odbiera, jak tylko sie dodzwonie przekaze jej info. Quote
Izabela124. Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Alicja']Izabelko poczekajmy troszkę , może sie do wieczora rozwiąże sytuacja DT albo DS ....;)Jasne;) Jak cos to pisz do mnie;) Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Izabela124.']Zrobic allegro? Izabelko poczekajmy troszkę , może sie do wieczora rozwiąże sytuacja DT albo DS ....;) Quote
Therion Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Niestety telefonu narazie nikt nie odbiera, jest weekend moze gdzies wyjechali. Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Therion']Niestety telefonu narazie nikt nie odbiera, jest weekend moze gdzies wyjechali. no nic pozostaje nam tylko czekać , w tej chwili nie mamy żadnej alternatywy :shake: Quote
nika28 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Jaki on jest pięknyyyy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Therion Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Kontakt w sprawie collie przekazany, zobzczymy co z tego wyniknie. Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Therion']Kontakt w sprawie collie przekazany, zobzczymy co z tego wyniknie. czyli będą się kontaktować bezpośrednio z osobami które znalazły Luckiego ?? mam nadzieję ,że decyzja zostanie podjęta jak najszybciej aczkolwiek nie pochopnie ......zaciskam :kciuki: Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Therion']Kontakt w sprawie collie przekazany, zobzczymy co z tego wyniknie. jeżeli pństwo odpowiedzialni to zaciskam kciuki mocno.... jeżeli miałoby nie wypalić to zaapeluję raz jeszcze..... nie ma czasu na ogłoszenia, JEŻELI DZIŚ NIKT NIE PRZEJMIE PSIAKA I NIE DA CHOCIAŻ TYMCZASU.... COLLIE JEDZIE DO SCHRONU!!!:placz::placz::placz: a tam już nici po naszej akcji... weźmie go ktokolwiek i gdziekolwiek... siostra-wet... nie damy rady zorganizować transportu do Przemyśla... w kilka godzin :shake::shake: Quote
Therion Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tak , dzis pani zainteresowana miała dzwonic, warunkiem adopcji jest akceptacja kotów. Reszte juz ustala obydwie strony, ja tylko przekazałem kontakt telefoniczny. Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Therion']Tak , dzis pani zainteresowana miała dzwonic, warunkiem adopcji jest akceptacja kotów. Reszte juz ustala obydwie strony, ja tylko przekazałem kontakt telefoniczny. no to mam nadzieję , ze dowiemy się co i jak ....byśmy potem niepotrzebnie nie hopali chłopaka Quote
Wet-siostra Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Kurczaczek...:shake: Nic mi do głowy nie przychodzi...A ta Cioteczka,co mogłaby jechać do Krakowa???Może podjechałaby trochę dalej???U mnie można przenocować,miejsce jest...:oops: Cioteczki-myślcie,ja od jutra będę odcięta od DOGO,bo wysyłam laptop do serwisu,być może uda mi się zajrzeć raz dziennie,ale dopóki laptop nie wróci z naprawy,kontakt ze mną będzie trudny...Chyba,że dam którejś z Was nr.tel.na PW... Szczerze mówiąc,nie chciałabym by to cudo trafiło do schronu... Może się uda,może ktoś na miejscu da mu DT... Quote
yoszko Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dajcie znac co z psem. Może zapytam sasiadke czy nie zaopiekowałaby sie na pare dni. Ale nic nie obiecuję:( Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='yoszko']Dajcie znac co z psem. Może zapytam sasiadke czy nie zaopiekowałaby sie na pare dni. Ale nic nie obiecuję:( chyba nic..... gdyby był jakikolwiek tymczas byłoby więcej czasu- można by poogłaszać- taki Collie nie powinien długo szukać domu, ale KAŻDY dom trzeba prześwietlić... podpisać umowę adopcyjną.... bo na wariackich papierach to pies może trafić w niewłasciwe miejsce....:shake::shake: Quote
Recommended Posts