Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cholewcia- wysłałam 3 maile i nie otrzymałam ani jednej odpowiedzi .... bardzo niefajnie- bo wcześniej kontakt był bez zarzutu :-( a kartka z telefonem pani pewnie wylądowała w śmieciach :roll::oops:

mam nadzieję że pies został w nowym domku bo inaczej Pani by alarmowała żeby dalej szukać domku- teraz jedyne co możemy to czekać na Therion żeby potwierdził że owa Pani zjawiła się z psiakiem u niego :roll:;)

Posted

clockwork napisał(a):
cholewcia- wysłałam 3 maile i nie otrzymałam ani jednej odpowiedzi .... bardzo niefajnie- bo wcześniej kontakt był bez zarzutu :-(

wrrr to takie typowe u ludzi - jak potrzebują pomocy to się kontaktują non stop, a jak już nie to "pocałujcie mnie w d***" :angryy::angryy::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
wrrr to takie typowe u ludzi - jak potrzebują pomocy to się kontaktują non stop, a jak już nie to "pocałujcie mnie w d***" :angryy::angryy::angryy:

dokładnie i powinniśmy już do tego przywyknąć.....:roll::roll:

dlatego myślę że piesia tam została, bo inaczej byśmy wiedzieli ;)

szkoda tylko że kompletnie żadnego info- żebym nie pytała... ale śle maile- pisze że rzesza ludzi martwi sie czy wszystko ok... a z tamtej strony cisza :niewiem:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Był pies-nie ma psa...Chmmm...Csza...cisza...Kto wie,co się dzieje zpiesiem???

no właśnie o to chodzi że chyba nikt...

czekamy na THERION... on ma kontakt z Panią która miała przejąć piesa... o ile to ta sama pani....

THERION!!!!! :scream_3:

Posted

Pies ma sie dobrze, zamieszkał w Krakowie, jest juz tam tydzień, powoli sie aklimatyzuje, najwazniejsze ,ze zaakceptował koty, dogaduje sie tez z 2 pozostałymi psami, pani jest bardzo zadowolona, mysle ,ze mozna przeniesc watek. Niebawem umowilismy sie na wizyte w nowym domu.

Posted

Therion napisał(a):
Pies ma sie dobrze, zamieszkał w Krakowie, jest juz tam tydzień, powoli sie aklimatyzuje, najwazniejsze ,ze zaakceptował koty, dogaduje sie tez z 2 pozostałymi psami, pani jest bardzo zadowolona, mysle ,ze mozna przeniesc watek. Niebawem umowilismy sie na wizyte w nowym domu.

uffffffffffff!!! :multi::multi:

dziękujemy :multi::multi::multi::loveu: