Jump to content
Dogomania

Biedny ONek Moro .. SERCE MU PĘKNIE jak trafi do schroniska !!! Czas do 12.10

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam taką wiadomosć od Pani Moro...i zgłupiałam...

...przepraszam za zamieszanie ale zdecydowałam z mężem że MOro jednak u nas zostanie. Niechcemy go oddawać. J a zostaje razem z nim w Polsce a wyjeżdza tylko mój mąz. Tak więc chce go dalej zatrzymać. Bardzos ię do niego przywiązałąm i żąl mi go oddawać i z niego rezygnować.

Posted

Decyzja jest ostateczna. Teraz tylko szukamy domku z ogródkiem gdzie Moro będzie mógł biegać. Bo w sumie mieszkanie mamy spore i możemy tam z nim mieszkać, ale on potrzebuje ruchu i to dużo więcej niż miał do tek pory. Wczoraj zabraliśmy go na cały dzień do lasu i nad wodę biegał cały dzień ciesząc się i bawiąc z nami.
Jak uda mi się zrobić fotki Mora jak śpi w naszym łóżku w swoich fajnych pozycjach lub na fotelu to podeśle pani ani żeby umieściła na forum...

Posted

Zrezygnowałam z wyjazdu za granicę wyjeżdza tylko mój mąż na kilka miesięcy. A domku szukamy ze względu na Moro żeby się z nim przenieść żeby mógł chodzić po podwórku bawić się a nie wychodził na 30 min czy godzine na łąkę. Morko to już jak członek naszej rodziny.
A fotki będą ale złapać Mora na rozrabianiu jest naprawdę ciężko bo jak słyszy że ktoś z domowników idzie to zaraz się zrywa i udaje że leżał na ziemi.

Posted

Ależ Moro wypiękniał :loveu::loveu::loveu:

Widać, że jest baaardzo szczęśliwy... Pani Magdo, trzymam kciuki ze wszystkich sił żeby Moro był już z Wami na zawsze, bo patrząc na te zdjęcia, jestem pewna, że serce by mu pękło gdyby Was stracił....

Jeśłi jednak cokolwiek miałoby się w przyszłosci zdarzyć (odpukać) bardzo proszę zgodnie z umową nie przekazywać psa nigdzie dalej, tylko kontaktować sie z nami koniecznie...

Patrzę na te zdjecia i naprawdę jestem w szoku... To inny pies po prostu... Wygląda ślicznie !!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

To trzymamy kciuki i życzymy wszystkiego najlepszego! Postaramy sie Was za jakiś czas odwiedzic więc jak juz sie przeprowadzicie, to poproszę o nowy adres :)