Jump to content
Dogomania

Biedny ONek Moro .. SERCE MU PĘKNIE jak trafi do schroniska !!! Czas do 12.10

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludziska, prosze nie zapominajcie o nim!!!!!!

Pies przebywa w hotelu, pieniędzy jak nie było tak nie ma, na wątku cisza... Tak nie moze być...

Czy ktoś się biedakiem zainteresuje dopiero gdy zupełnie nie będzie za co go utrzymać i wyląduje w schronisku?!

Przecież lepiej zapobiegać niż leczyć...

Błagam Was o pomoc, cioteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ogłoszenia, wpłaty na hotelik..... Proszę........

Posted

Tosia2 napisał(a):
Ludziska, prosze nie zapominajcie o nim!!!!!! Nie zapominam ale mam już czasem związane ręce i to cholernie skutecznie.
Pies przebywa w hotelu, pieniędzy jak nie było tak nie ma, na wątku cisza... Tak nie moze być...Jasne, że tak nie może być ale nie jestem w tej chwili władna pomóc finansowo, bo mam duże zobowiązanie finansowe wobec innego psa z dogo. (...) Błagam Was o pomoc, cioteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ogłoszenia, wpłaty na hotelik..... Proszę........

Tosiu, nie ja jedna ogłaszałam psy ale teraz nie dam już rady. Proponuję może zmienić na potrzeby chwili tytuł uściślając w nim ową pomoc - finanse na hotel i pomoc w ogłoszeniach.

Posted

Tosia2 napisał(a):
Kochana moja... Nie śmiałabym o Ciebie mieć pretensji... Z reszta do nikogo nie mam... Po prostu poczucie bezradności człowieka dobija...:-(

Zmień Tosieńku apel o pomoc w tytule, błagam.

Posted

Kochana moja... :calus: Nie śmiałabym do Ciebie mieć pretensji... Z reszta do nikogo nie mam... Po prostu poczucie bezradności człowieka dobija...:-(

Posted

Kochany ****k... Nie dosć że wpatrzony w człowieka, uwielbia spacery to jeszcze bawi się piłeczka...... Czy dorosły wiek to juz zupełny brak szans na szczęśliwe życie?
Jeśli trafiłby do schroniska, to nawet tej piłeczki nikt mu nie rzuci.... :placz::placz::placz:

Posted

majqa napisał(a):
(...)Proponuję może zmienić na potrzeby chwili tytuł uściślając w nim ową pomoc - finanse na hotel i pomoc w ogłoszeniach.

Tosieńku, błagam, zmień tytuł.

Posted

Moro zdarzają się brzydkie kupska :loveu: wobec tego wczoraj dostał Aniprazol - zapłaciłam 24 zł. Mam nadzieję, że to pomoże...
Na fotce widać wyżlicę, którą pobił :mad: . Dziś pojechała do nowego domku
a więc stracił partnerkę wspólnych spacerków.
Fajne fotki wyszły dzięki Beka ...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Jest zazdrosny ... musiałam bardzo uważać wchodząc na teren wybiegu
kiedy byli razem... żadnego głaskania ani zabawy .

W pewnym sensie to powód do zmartwienia, zazdrość, nieustępliwość suni
i to wydawałoby się w banalnej sprawie (jasne, że on to mierzy inną miarą), czyli co - dom bez innego psa???

Posted

Kochani, błagam Was... Pomóżcie znaleść dom temu psu... Nie mozemy do końca życia trzymać go w hotelu.... :placz::placz::placz:

Czy ktoś mógłby dołożyć się do jego pobytu??? BłAGAM...... :placz::placz::placz:

Posted

Tosiu, Gajowa - rozpatrzcie się w swoich onkach, daję Wam cynk, innym też dałam i niestety muszę się z wątku wyłączyć więc piszcie na PW.

Jeśli wśród psów macie owczarka (niestety osoba nie określiła się co do płci), domyślam się jedynie, że nie szczeniaka i nie sędziwego (jedyny warunek łagodny,za to do domu bez dzieci i innych psów) to piszcie do mnie na PW, przekażę kontakt i zawartość maila, jaki dostałam. Jedyny ból to pewno odległość (dowóz, a i sprawdzenie domku). Lokalizacja - Szczecin. Szkoda zmarnować ewentualną szansę.

Posted

Ja chciałabym pomóc ale boję sie ,że znowu nie trafię na wątek. Chciałam pomóc finansowo suni ON prosiłam o numer konta i od tygodnia próbuję znaleźć ten wątek. Jestem bardzo początkująca więc nie wiem gdzie i jak przesyłać pieniądze. Zapisuje tytuł wątku i obiecuję zajrzeć tu po instrukcje (jak pomóc) jutro.

Posted

Wszelkie wpłaty bardzo serdecznie proszę przesyłać na konto fundacji Canis:
Konto bankowe fundacji CANIS:
PKO BP II O/ Warszawa 96 1020 1026 0000 1602 0102 2938

z dopiskiem "na hotel dla Moro"

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję !!!

Prosze też każdego kto wpłaci pieniażki by napisał o tym, na wątku psiaka, byśmy mieli wszyscy rozeznanie o stanie jego skarbonki.... :)