majqa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Moro, gdzie Twój właściciel, gdzie Twój nowy dom??? Quote
Tosia2 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Ludziska, prosze nie zapominajcie o nim!!!!!! Pies przebywa w hotelu, pieniędzy jak nie było tak nie ma, na wątku cisza... Tak nie moze być... Czy ktoś się biedakiem zainteresuje dopiero gdy zupełnie nie będzie za co go utrzymać i wyląduje w schronisku?! Przecież lepiej zapobiegać niż leczyć... Błagam Was o pomoc, cioteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...ogłoszenia, wpłaty na hotelik..... Proszę........ Quote
majqa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tosia2 napisał(a):Ludziska, prosze nie zapominajcie o nim!!!!!! Nie zapominam ale mam już czasem związane ręce i to cholernie skutecznie. Pies przebywa w hotelu, pieniędzy jak nie było tak nie ma, na wątku cisza... Tak nie moze być...Jasne, że tak nie może być ale nie jestem w tej chwili władna pomóc finansowo, bo mam duże zobowiązanie finansowe wobec innego psa z dogo. (...) Błagam Was o pomoc, cioteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...ogłoszenia, wpłaty na hotelik..... Proszę........ Tosiu, nie ja jedna ogłaszałam psy ale teraz nie dam już rady. Proponuję może zmienić na potrzeby chwili tytuł uściślając w nim ową pomoc - finanse na hotel i pomoc w ogłoszeniach. Quote
majqa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tosia2 napisał(a):Kochana moja... Nie śmiałabym o Ciebie mieć pretensji... Z reszta do nikogo nie mam... Po prostu poczucie bezradności człowieka dobija...:-( Zmień Tosieńku apel o pomoc w tytule, błagam. Quote
Tosia2 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Kochana moja... :calus: Nie śmiałabym do Ciebie mieć pretensji... Z reszta do nikogo nie mam... Po prostu poczucie bezradności człowieka dobija...:-( Quote
beka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Byłam dizś u Gajowej. Widziałam Moro. Zaskoczyło mnie że umnie i lubi bawić się piłeczką. Czy ktos da mu jeszcze szanse? Quote
Tosia2 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Kochany ****k... Nie dosć że wpatrzony w człowieka, uwielbia spacery to jeszcze bawi się piłeczka...... Czy dorosły wiek to juz zupełny brak szans na szczęśliwe życie? Jeśli trafiłby do schroniska, to nawet tej piłeczki nikt mu nie rzuci.... :placz::placz::placz: Quote
majqa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 majqa napisał(a):(...)Proponuję może zmienić na potrzeby chwili tytuł uściślając w nim ową pomoc - finanse na hotel i pomoc w ogłoszeniach. Tosieńku, błagam, zmień tytuł. Quote
*Gajowa* Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Moro zdarzają się brzydkie kupska :loveu: wobec tego wczoraj dostał Aniprazol - zapłaciłam 24 zł. Mam nadzieję, że to pomoże... Na fotce widać wyżlicę, którą pobił :mad: . Dziś pojechała do nowego domku a więc stracił partnerkę wspólnych spacerków. Fajne fotki wyszły dzięki Beka ... Quote
majqa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 *Gajowa* napisał(a):(...)Na fotce widać wyżlicę, którą pobił :mad: . (...)... Nie jest przychylny suniom? O co poszło? Quote
*Gajowa* Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Poszło o piłeczkę... sunia nie chciała mu oddać bo to była jej ulubiona piłka a Moruś postanowił użyć siły... Quote
*Gajowa* Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jest zazdrosny ... musiałam bardzo uważać wchodząc na teren wybiegu kiedy byli razem... żadnego głaskania ani zabawy . Quote
majqa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 *Gajowa* napisał(a):Jest zazdrosny ... musiałam bardzo uważać wchodząc na teren wybiegu kiedy byli razem... żadnego głaskania ani zabawy . W pewnym sensie to powód do zmartwienia, zazdrość, nieustępliwość suni i to wydawałoby się w banalnej sprawie (jasne, że on to mierzy inną miarą), czyli co - dom bez innego psa??? Quote
Tosia2 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 No na to wygląda... On uwielbia ludzi, chce być jedyny.... Quote
*Gajowa* Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Morusiowi kończy sie karma wystarczy na max 5 dni. Quote
Tosia2 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Kochani, błagam Was... Pomóżcie znaleść dom temu psu... Nie mozemy do końca życia trzymać go w hotelu.... :placz::placz::placz: Czy ktoś mógłby dołożyć się do jego pobytu??? BłAGAM...... :placz::placz::placz: Quote
majqa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Tosiu, Gajowa - rozpatrzcie się w swoich onkach, daję Wam cynk, innym też dałam i niestety muszę się z wątku wyłączyć więc piszcie na PW. Jeśli wśród psów macie owczarka (niestety osoba nie określiła się co do płci), domyślam się jedynie, że nie szczeniaka i nie sędziwego (jedyny warunek łagodny,za to do domu bez dzieci i innych psów) to piszcie do mnie na PW, przekażę kontakt i zawartość maila, jaki dostałam. Jedyny ból to pewno odległość (dowóz, a i sprawdzenie domku). Lokalizacja - Szczecin. Szkoda zmarnować ewentualną szansę. Quote
Bazyli3101 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ja chciałabym pomóc ale boję sie ,że znowu nie trafię na wątek. Chciałam pomóc finansowo suni ON prosiłam o numer konta i od tygodnia próbuję znaleźć ten wątek. Jestem bardzo początkująca więc nie wiem gdzie i jak przesyłać pieniądze. Zapisuje tytuł wątku i obiecuję zajrzeć tu po instrukcje (jak pomóc) jutro. Quote
Tosia2 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Wszelkie wpłaty bardzo serdecznie proszę przesyłać na konto fundacji Canis: Konto bankowe fundacji CANIS: PKO BP II O/ Warszawa 96 1020 1026 0000 1602 0102 2938 z dopiskiem "na hotel dla Moro" Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję !!! Prosze też każdego kto wpłaci pieniażki by napisał o tym, na wątku psiaka, byśmy mieli wszyscy rozeznanie o stanie jego skarbonki.... :) Quote
majqa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Tosia, rozpatrz się w moim wpisie, strona wcześniej. Quote
Bazyli3101 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Witam! Udało się trafiłam na wątek i zgodnie z prośbą informuje,że wpłaciłam na hotel dla Moro. To piękny psiul. Mam nadzieję, że znajdzie domek Quote
Tosia2 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Dziękuję, naprawdę baaardzo dziękuję !!!!! Może to wrózy obry początek? :) Quote
majqa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Moro, w górę po dom, w którym staniesz na piedestale! Quote
Recommended Posts