Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja sie tak zastanawiam nad karmieniem psiaka parowkami....
oczywiscie nie jest to absolutnie krytyka kogokolwiek!!
troszeczke tak zajmuje sie zdrowym jedzeniem etc....
w parowce jest tylko kilka procent miesa, troche tluszczu a reszta to wypelniacze i przyprawy jednym slowem sama chemia, zadnej zdrowej energii do zycia nie daje...(ani psom, ani ludziom, dzieciom tym bardziej)
za 5,50 mozna kupic niemal kilogram skrzydelek z kurczaka, ktore oczywiscie obrane z kostek, bylyby z ryzem albo i bez, zdrowszym obiadem dla staruszka...

Posted

kikou w skrzydełkach odpada wiecej kości niż pies dostanie mięska, poza tym on ie je parwek, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadoo, zeby cąły czas jadł parówki, ew. jako przegryzkę - z tego co wiem to dostaje jedzenie w puszkach, oraz odpadki z pracy Izy - szynki, kotleciki, ogólnie jakies edliny - moze nawet kurczak z rosołu? Iza pracuje w restauracji, stąd różnorodność...
A co do parówek to jadł na początku, ale to dlatego, że nie chciał nic innego jeść po przyjeździe do nas - jadł tylko parówki i to jeszcze 'przegryzione', bo inaczej sobie nie radził...
Skrzydełka z kurczaka to strata pieniedzy - jak coś to moze z miesnego takie 'ścinki' - ale tym to się zajmuje zabsko, bo jej tata jest rzeźnikiem...

Posted

Czy są tutaj osoby, które by pomogły porozglaszac Misia, ale tak naprawdę baaardzo intensywnie?

Co myslicie o allegro wyróżnionym?

Ponawiam prośbę, kto mógłby napisac jakis tekst na allegro i do reszty ogłoszeń?

Nie ma co czekac, Misiowe życie ucieka bardzo szybko...

Posted

ogłoszenia bardzo potrzebne, ja niestety nie mam o tym pojęcia, a do tego ciągle za mało czasu :shake: Może ktoś ma duuużo czasu wolnego w wakacje i pomoże?

Posted

BoUnTy napisał(a):
Czy są tutaj osoby, które by pomogły porozglaszac Misia, ale tak naprawdę baaardzo intensywnie?

Co myslicie o allegro wyróżnionym?

Ponawiam prośbę, kto mógłby napisac jakis tekst na allegro i do reszty ogłoszeń?

Nie ma co czekac, Misiowe życie ucieka bardzo szybko...

allegro wyróżnione to najlepszy pomysł.Misiu ma ogłoszenia podane w 1. poście chyba...to najwazniejsze ogłoszenia,gdzie zagląda najwięcej ludzi.Innych stron z ogłoszeniami nie znam...

Posted

Mysia_ napisał(a):
tylko kto potrafi takie pisać? :oops:

Ja niestey nie potrafię ;( Tzn. moje teksy są za długie - ja się nadaję do pisania opowiadan, a nie krótkich ogłoszeń...

Posted

biedny Misiu sie przypomina!!!
(te zdiecia sa takie piekne, ze od kiedy je zobaczylam nie moge o nim zapomniec....kiedy tak smutno zwiesza glowke..)

Posted

kikou napisał(a):
zrobilam mu nowe allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=396366444

prosze sprawdzcie dane adresowe... zaczerpnelam je z ogloszenia allegro w pierwszym poscie.... w razie czego podajcie wlasciwe zebym mogla zmienic!

Kikou drobna poprawka w tekscie i jest idealnie, jesteś wspaniała! No to mozemy zapżyczyć tekst kikou i robić ogłoszenia, co?

A dane kontaktowe:

[email protected]
gg: 3949314
600-044-591

Mogłabyś zrobić allegro wyrożnione? Ja dam na to pieniazki z allegro cegiełkowego Dżeka...

Posted

nie wysylaj mi pieniedzy... zobowiazalam sie wplacac na misia co miesiac 2 dyszki,
to allegro bedzie juz moim udzialem na kolejny miesiac...
szkoda zeby pieniadze krazyly w ta i spowrotem...
tylko sobie zapisz, ze wplacilam (niejako) na niego 13 zlociszkow....

Posted

Ok ;) Gdyby co to zawsze mozesz przypomnieć, Musiu dodasz ta uwage do rozliczenia, że kikou wpłąciła 13 zł. na przyszły miesiąc, za któe pokryliśmy allegro, ok? ;)
No i nie zapomnij o wpłacie 6 zł. od justyny85