karusiap Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 To jest koszmar jakis....dzis Appolinek sikal krwia:( Dostal antybiotyk, jutro ma serie badan,USG, ponownie krew,mocz... Jutro tez pewnie dojda tabletki na nozke,oby choc one szybko pomogly.... Quote
irenaka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 karusiap napisał(a):To jest koszmar jakis....dzis Appolinek sikal krwia:( Dostal antybiotyk, jutro ma serie badan,USG, ponownie krew,mocz... Jutro tez pewnie dojda tabletki na nozke,oby choc one szybko pomogly.... Karolinko, wybacz, że w takiej chwili o to pytam, ale jak sobie radzicie z finansami? To wszystko kosztuje. Quote
karusiap Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Lecznica nas jeszcze nie podliczyla,o koszty bede pytala po wszystkim,w tym momencie najwazniejsze jest,zeby nasze psy byly zdrowe. A z czego zaplacimy? Mamy nie oplacony hotel za psy za styczen, wiec zapewne poprosimy o odroczenie chwilowe platnosci,zeby oplacic leki i badania.... Quote
Marzenuś Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Biedaczek. Appolinku, trzymaj się kochany. Quote
elmira Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Apollinek, nie strasz nas. Trzymaj się chłopaku. Quote
marysia55 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='karusiap']Lecznica nas jeszcze nie podliczyla,o koszty bede pytala po wszystkim,w tym momencie najwazniejsze jest,zeby nasze psy byly zdrowe.A z czego zaplacimy? Mamy nie oplacony hotel za psy za styczen, wiec zapewne poprosimy o odroczenie chwilowe platnosci,zeby oplacic leki i badania.... o matko, a przecież już połowa lutego :-( Karolinka a bierzecie pod uwagę jakieś allegro cegiełkowe:shake: Quote
karusiap Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Marysiu szczerze mowiac nie myslalysmy o tym,przynajmniej ja.Nie znam sie na tym kompletnie,wiem tylko,ze chyba potrzebne sa jakies zgody, fundacje itp. Quote
marysia55 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jeśli za cegiełki będą w nagrodę dyplomy ze zdjęciem psa to wydaje mi się, że wtedy nie musi być fundacja. Popytam zuzlikowej ona jest dobra w "te klocki" Quote
Dorot131 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 jak pisalam wczoraj u drwala poszlo dla apollo 50 zl od wikarek Quote
karusiap Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Apollo ma kamice nerkowa....dostaje antybiotyk...z nozka nie najlepiej. Quote
marysia55 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Apollo. trzymaj się chłopie. Tyle osób ci kibicuje. Muszę jeszcze parę spraw dograć z zuzlikową i może uda się nam zebrać jakąś kaskę na leczenie. Quote
karusiap Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Apollo dostal w zeszlym tygodniu pierwsza tabletke na nozke Trocoxil. Za dwa tyg kolejna,potem co miesiac jedna.Dostaje tez antybiotyk. Widzialam Jego RTG i ta kosc to koszmar,ale juz nic z tym robic nie bedziemy. Wczoraj mialam tel o Apollo zz Rzepiennika Biskupiego.....;) Powiem szczerze,ze ....dziwny troszke....albo ja juz jestem dziwna. W kazdym razie Pani ma dwa psy i dom z ogrodkiem,bardzo chce sie zaopiekowac Apollo. Dzis jedziemy z Agata sprawdzic ten dom, bo w przypadku Apollo sprawdzac bedziemy wszystkich chetnych. Quote
karusiap Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Oj nie uda...... Powiem tylko tyle,ze ogladajac wczoraj horror,ktory musialam wylaczyc bo byl straszny,nie balam sie tak jak dzisiaj. I gdyby nie stoicki spokoj Agaty to wialabym na nogach do Krakowa. Wydaje mi sie,ze szczegolnie tchorzliwa nie jestem , ale wolalabym zeby napadl mnie ktos z bejsbolem niz przezyc jeszcze raz cos takiego. Klimat po prostu z horroru...naprawde. A z rzeczy obiektywnych to jeden pies na lancuchu i miejsce w stodole dla Apollo. Quote
AMIGA Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 To superowe miejsce dla chorego, niewidomego starego psa!!!! :wallbash::wallbash: Quote
marysia55 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 karusiap napisał(a):Oj nie uda......Klimat po prostu z horroru...naprawde. A z rzeczy obiektywnych to jeden pies na lancuchu i miejsce w stodole dla Apollo. po co tacy ludzie się w ogóle odzywają:shake:. Jak niby miałaby wyglądać ta opieka nad Apollem:mad:. Beznadzieja:-(:-( Quote
karusiap Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Z milych spraw to Apollinek dostal 100 zl na leczenie od naszej Pani Magdy:loveu: Quote
elmira Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Apek, ja bez kasy. Ale myślę o Tobie...:( Quote
marysia55 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 elmira napisał(a):Apek, ja bez kasy. Ale myślę o Tobie...:( ciepłe myśli i dobre fluidy tez ważne :loveu: Quote
AMIGA Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No jak to jak by wyglądała opieka? Miałby sobie gdzie leżeć wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Recommended Posts