Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest koszmar jakis....dzis Appolinek sikal krwia:(
Dostal antybiotyk, jutro ma serie badan,USG, ponownie krew,mocz...
Jutro tez pewnie dojda tabletki na nozke,oby choc one szybko pomogly....

Posted

karusiap napisał(a):
To jest koszmar jakis....dzis Appolinek sikal krwia:(
Dostal antybiotyk, jutro ma serie badan,USG, ponownie krew,mocz...
Jutro tez pewnie dojda tabletki na nozke,oby choc one szybko pomogly....

Karolinko, wybacz, że w takiej chwili o to pytam, ale jak sobie radzicie z finansami?
To wszystko kosztuje.

Posted

Lecznica nas jeszcze nie podliczyla,o koszty bede pytala po wszystkim,w tym momencie najwazniejsze jest,zeby nasze psy byly zdrowe.
A z czego zaplacimy?
Mamy nie oplacony hotel za psy za styczen, wiec zapewne poprosimy o odroczenie chwilowe platnosci,zeby oplacic leki i badania....

Posted

[quote name='karusiap']Lecznica nas jeszcze nie podliczyla,o koszty bede pytala po wszystkim,w tym momencie najwazniejsze jest,zeby nasze psy byly zdrowe.A z czego zaplacimy?
Mamy nie oplacony hotel za psy za styczen, wiec zapewne poprosimy o odroczenie chwilowe platnosci,zeby oplacic leki i badania.... o matko, a przecież już połowa lutego :-( Karolinka a bierzecie pod uwagę jakieś allegro cegiełkowe:shake:

Posted

Apollo dostal w zeszlym tygodniu pierwsza tabletke na nozke Trocoxil. Za dwa tyg kolejna,potem co miesiac jedna.Dostaje tez antybiotyk. Widzialam Jego RTG i ta kosc to koszmar,ale juz nic z tym robic nie bedziemy.
Wczoraj mialam tel o Apollo zz Rzepiennika Biskupiego.....;)
Powiem szczerze,ze ....dziwny troszke....albo ja juz jestem dziwna. W kazdym razie Pani ma dwa psy i dom z ogrodkiem,bardzo chce sie zaopiekowac Apollo.
Dzis jedziemy z Agata sprawdzic ten dom, bo w przypadku Apollo sprawdzac bedziemy wszystkich chetnych.

Posted

Oj nie uda......
Powiem tylko tyle,ze ogladajac wczoraj horror,ktory musialam wylaczyc bo byl straszny,nie balam sie tak jak dzisiaj. I gdyby nie stoicki spokoj Agaty to wialabym na nogach do Krakowa. Wydaje mi sie,ze szczegolnie tchorzliwa nie jestem , ale wolalabym zeby napadl mnie ktos z bejsbolem niz przezyc jeszcze raz cos takiego.
Klimat po prostu z horroru...naprawde.
A z rzeczy obiektywnych to jeden pies na lancuchu i miejsce w stodole dla Apollo.

Posted

karusiap napisał(a):
Oj nie uda......Klimat po prostu z horroru...naprawde.
A z rzeczy obiektywnych to jeden pies na lancuchu i miejsce w stodole dla Apollo.
po co tacy ludzie się w ogóle odzywają:shake:. Jak niby miałaby wyglądać ta opieka nad Apollem:mad:. Beznadzieja:-(:-(