elmira Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To skoro mój ulubieniec z Krakowa znalazł dom, to ja przelewam moc;) na Apolla. Mam nadzieje, że pomoże. Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 może Apollo nie lubi gryźć więc mu ząbki nie potrzebne:evil_lol:. Wy cioteczki może lepiej się wytłumaczcie dlaczego Apollo ma taki mały 'kocycek' że mu ledwo dupinka sie na nim mieści. Nie ma większego formatu:shake: dla sporych facetów :diabloti: Quote
karusiap Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Bardzo dobry wybor:):):) Marysiu Apollo to krecidupka jest.....tak sobie zwinal ten kocyk,moze pupka najwazniejsza;)oczywiscie zostal on potem rozlozony jak trza;) a swoja droga-kocyki do hotelu mile widziane.... Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='karusiap']Marysiu Apollo to krecidupka jest.....tak sobie zwinal ten kocyk,moze pupka najwazniejsza;)oczywiscie zostal on potem rozlozony jak trza;) a swoja droga-kocyki do hotelu mile widziane.... ' kocyki mówisz':hmmmm::hmmmm: w takim razie 'wrzucę temat' koleżankom z pracy (ostatnio udało mi się je uaktywnić pro-zwierzęco) i sama zrobię remanent w domu, a ręczniki frotte trochę sprane:cool3: mogą tez być??? Quote
maarit Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Scerbaty mówicie... Biedactwo. Ja mam starszawą sunie i jak ktoś sie jej boi to mówię że jest nieuzbrojona ;) Quote
Ank@ Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 widziałam ogłoszenie Apolla :) były jakieś telefony ? Quote
karusiap Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 p.Tomek jest z Apollo w lecznicy,robia RTG. Moj Skarb przestal chodzic calkiem na tylnia lapke...ta najslabsza:( Quote
agamika Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 karusiap napisał(a): Moj Skarb przestal chodzic calkiem na tylnia lapke...ta najslabsza:( biedactwo .... oby nic poważnego :-( Quote
karusiap Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Apollo dostaje silne leki przeciwbolowe.....nie jets dobrze. RTG wykazalo bardzo stare i bardzo paskudne zlamanie tej lapki...nie wiadomo jak te miesnie,okostna i wszystko naroslo,ze on chodzil tyle czasu....teraz zaczela bolec...nie ma mowy o operacji w tym wieku,bo na jednej by sie nie skonczylo. jesem zalamana:( biedne malenstwo:( Quote
AMIGA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ojeeej, co za wieści. :shake::-( Niech by się już ta zima skończyła, bo przecież napewno mokro i zimno dobrze na tę biedną łapkę nie wpływają Quote
marysia55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kurcze, bidulinek nasz:loveu: skoro operacja nie wchodzi w rachubę to pewnie będzie musiał brać jakieś leki przeciwbólowe:cool3:. Quote
karusiap Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Leki brac musi codziennie,na razie zastrzyki. Ale leki na dlugo nie pomoga...ukoja bol,jak dlugo? Quote
Jagienka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 :shake: Niedobrze... Może tytuł zmienic na bardziej dramatyczny?? Wiem wiem... to nigdy nic nie dało... Quote
karusiap Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Apollo bedzie dostawal nowy lek,niesterydowy przeciwzapalny. Powinien mi przyjsc ok poniedzialku i dostanie wtedy pierwsza dawke. Quote
elmira Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Psinko, żebyś znalazł dom. Tak długo czekasz. Quote
Jagienka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No wiéc, ogloszenie w gazecie nie tak zupelnie bez odzewu, ale zobaczymy jakie to bedzie mialo przelozenie na rzeczywistosc... Dzwonily dwie Panie... obie z Poznania. - pierwsza Pani mieszka w bloku na parterze, ma 13-letniego syna, trzy koty i wie o Apollo wszystko, chcialaby go poznac w przeciágu miesiáca jak bedzie w okolicy Krakowa, ale ma sié jeszcze odezwac... - druga Pani wiem tylko, ze ma psa i kota i do niej ja sié jeszcze odezwe w poniedzialek, bo Pani sié przestraszyla troché odleglosci i tutaj wiemy, ze jakby nie daj Boze cos sie stalo to musialybysmy dralowac do Poznania... dla pierwszej Pani odleglosc nie byla problemem... Zobaczymy... Apollinek strasznie biedny, na sniego jako tako na jednej lapce sie przemieszcza, w budynku trzeba mu bardzo pomagac, ale zawsze mogloby byc gorzej tfu tfu. Apollo jest bardzo sinym psem o ogromnej woli walki, nie poddaje sié latwo! Quote
hop! Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Z tego co wiem, będzie jeszcze ogłoszony w krakowskiej prasie. Quote
Jagienka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 hop! napisał(a):Z tego co wiem, będzie jeszcze ogłoszony w krakowskiej prasie. O rany! Byloby bosko... moze Krakow tym razem nie zawiedze... Quote
marysia55 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Apollo tak mi ogromnie żal, że musisz bidulo cierpieć ból. Jakby mało było, że nie widzisz tego swiata. Quote
terra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Biedny Apollo, cierpienie i brak domu. Same nieszczęścia. Chociaż nie - przecież ma Was Cioteczki Quote
Recommended Posts