karusiap Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 taaa juz widze....wkleje prosbe na watek krakowski i zobaczymy czy ktos sie zglosi.Dla mnie to dokladnie drugi koniec Krakowa,ale cos sie wymysli.Tam tez sa dogomaniacy;) Quote
Marinka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [B]Dziękuję, jesteś Aniołem[/B] :buzi::angel: Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Apollo, idziemy powąchać śnieżek :-) Quote
Marinka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dziękuję dziewczyny moja prośba została wysłuchana, a dom sprawdzony. Dzięki :lol::lol::lol::cool3: Quote
marysia55 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ciemną nocką się skradamy i Apolla czule witamy :-) Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dziewczyny szulam kogos na wizytę przedadopcyją w Krakowie, najlepiej do konca tyg.to psiak bedzie an święta w domu:) Prosze o kontakt. Quote
marysia55 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Apollo- duży, piękny, brunet przypomina się i prosi o ciepły kąt na zimę i resztę życia :-) Quote
karusiap Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Blagam o wszelka pomoc w znalezieniu domu dla Apollo....jest bardzo zimno,jemu lapki siadaja,a w ta pogode:( Apollo potrzebuje domu na wczoraj....on naprawde nie moze czekac:(:( Quote
marysia55 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 karusiap napisał(a):Blagam o wszelka pomoc w znalezieniu domu dla Apollo....jest bardzo zimno,jemu lapki siadaja,a w ta pogode:(Apollo potrzebuje domu na wczoraj....on naprawde nie moze czekac:(:( domku odezwij się!!! Piękny, mądry, wspaniały psiak czeka.Pokocha cie całym swoim sercem tylko daj znać, że go chcesz :-) Quote
irenaka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 karusiap napisał(a):Blagam o wszelka pomoc w znalezieniu domu dla Apollo....jest bardzo zimno,jemu lapki siadaja,a w ta pogode:( Apollo potrzebuje domu na wczoraj....on naprawde nie moze czekac:(:( Karolinko! A może chcesz puścić [FONT=Tahoma]ogłoszenie[/FONT] do Mojego Psa? Ja w akcie desperacji w tej chwili się na to zdecydowałam. Jeszcze nie mam wyceny, ale może chcesz żebym zapytała? Apollo jest w boksach zewnętrznych? Quote
karusiap Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Pani Irenko kazda mozliwosc na wage zlota.... Apollo ma cieplutki boks w budynku na szczescie....moj skarbek kochany....w takie zimno dzis spacerowal dzielnie.... Quote
Jagienka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A potem ciotki go podopieszczały w boksie... słodki jest... słodki, stary i ma mało czasu... Quote
karusiap Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 ale dzis jakby juz nie uciekal tak przed dotykiem.... Quote
irenaka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 karusiap napisał(a):Pani Irenko kazda mozliwosc na wage zlota.... Apollo ma cieplutki boks w budynku na szczescie....moj skarbek kochany....w takie zimno dzis spacerowal dzielnie.... Karolinko! To prześlij mi tekst i ze trzy zdjęcia w dużej rozdzielczości. Prześlę do Pani Majki i poproszę o wycenę. Mój Marcyś dostał jakiegoś przykurczu jak wszedł w głębszy śnieg, Apollo pewnie też cierpi przy chodzeniu przy takim zimnie:-(. Te psy taki niewiele potrzebują, własny ciepły kąt i kochający człowiek a tak długo czekają:shake:. Quote
karusiap Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Oj ta zima daje w kosc....Moje domowe psy dostaja prawie,ze paralizu,podnosza lapy i piszcza albo sztywnieja....Myslalysmy,ze przez sol (na pewno tez),ale w hotelu nie sypane sola,a kawalek spaceru i lapki w gore....masakra dla tych biedaczkow.... Poszukam jakis ladnych zdjec,dziekuje p.Irenko:) Quote
marysia55 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Apollo spędzasz sen z oczu wielu ciotkom. Z tym ogłoszeniem to bardzo dobry pomysł. Quote
AMIGA Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 karusiap napisał(a):Pani Irenko kazda mozliwosc na wage zlota.... Apollo ma cieplutki boks w budynku na szczescie....moj skarbek kochany....w takie zimno dzis spacerowal dzielnie.... Chgyba w Moim Psie ogłoszenia się ukazują dopiero za jakieś 2 - 3 miesięcy. Tak było w każdym razie 2 lata temu jak tam umieszczałam ogłoszenia. Jest jeszcze taka gazetka 4 łapy, ale nie wiem jak tam się umieszcza ogłoszenia. Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Zapomniana i zlękniona Hope zbiera każdą złotówkę, która ocali jej życie. Pomozesz? http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
marysia55 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 "To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
karusiap Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Piekny Mikolajek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Aaaaahahaha wygląda raczej jak gnom Świętego Mikołaja, który zachachmęcił mu czapkę hihihi :loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Jagienka napisał(a):Aaaaahahaha wygląda raczej jak gnom Świętego Mikołaja, który zachachmęcił mu czapkę hihihi :loveu::loveu::loveu: Ci gnoma dam.....Ci dam gnoma!! ;) Quote
marysia55 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Jagienka masz przechlapane u Karoliny :-) Ona Ci to będzie pamiętać do końca świata i jeden dzień dłużej. Naruszyłaś godność osobista naszego Apollina:mad::evil_lol: Trzeba było napisać pomocnik .... koordynator .... lub coś w tym stylu :eviltong: Quote
Recommended Posts