Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Blagam o wszelka pomoc w znalezieniu domu dla Apollo....jest bardzo zimno,jemu lapki siadaja,a w ta pogode:(Apollo potrzebuje domu na wczoraj....on naprawde nie moze czekac:(:(
domku odezwij się!!! Piękny, mądry, wspaniały psiak czeka.Pokocha cie całym swoim sercem tylko daj znać, że go chcesz :-)

Posted

karusiap napisał(a):
Blagam o wszelka pomoc w znalezieniu domu dla Apollo....jest bardzo zimno,jemu lapki siadaja,a w ta pogode:(
Apollo potrzebuje domu na wczoraj....on naprawde nie moze czekac:(:(

Karolinko! A może chcesz puścić [FONT=Tahoma]ogłoszenie[/FONT] do Mojego Psa?
Ja w akcie desperacji w tej chwili się na to zdecydowałam.
Jeszcze nie mam wyceny, ale może chcesz żebym zapytała?
Apollo jest w boksach zewnętrznych?

Posted

karusiap napisał(a):
Pani Irenko kazda mozliwosc na wage zlota....
Apollo ma cieplutki boks w budynku na szczescie....moj skarbek kochany....w takie zimno dzis spacerowal dzielnie....

Karolinko! To prześlij mi tekst i ze trzy zdjęcia w dużej rozdzielczości.
Prześlę do Pani Majki i poproszę o wycenę.
Mój Marcyś dostał jakiegoś przykurczu jak wszedł w głębszy śnieg, Apollo pewnie też cierpi przy chodzeniu przy takim zimnie:-(.
Te psy taki niewiele potrzebują, własny ciepły kąt i kochający człowiek a tak długo czekają:shake:.

Posted

Oj ta zima daje w kosc....Moje domowe psy dostaja prawie,ze paralizu,podnosza lapy i piszcza albo sztywnieja....Myslalysmy,ze przez sol (na pewno tez),ale w hotelu nie sypane sola,a kawalek spaceru i lapki w gore....masakra dla tych biedaczkow....
Poszukam jakis ladnych zdjec,dziekuje p.Irenko:)

Posted

karusiap napisał(a):
Pani Irenko kazda mozliwosc na wage zlota....
Apollo ma cieplutki boks w budynku na szczescie....moj skarbek kochany....w takie zimno dzis spacerowal dzielnie....

Chgyba w Moim Psie ogłoszenia się ukazują dopiero za jakieś 2 - 3 miesięcy. Tak było w każdym razie 2 lata temu jak tam umieszczałam ogłoszenia.
Jest jeszcze taka gazetka 4 łapy, ale nie wiem jak tam się umieszcza ogłoszenia.

Posted

"To właśnie tego wieczoru,
gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze,
przy stołach są miejsca dla obcych,
bo nikt być samotny nie może.
To właśnie tego wieczoru,
gdy wiatr zimny śniegiem dmucha,
w serca złamane i smutne
po cichu wstępuje otucha.
To właśnie tego wieczoru
zło ze wstydu umiera,
widząc, jak silna i piękna
jest Miłość, gdy pięści rozwiera.
To właśnie tego wieczoru,
od bardzo wielu wieków,
pod dachem tkliwej kolędy
Bóg rodzi się w człowieku. "

Posted

Jagienka masz przechlapane u Karoliny :-) Ona Ci to będzie pamiętać do końca świata i jeden dzień dłużej. Naruszyłaś godność osobista naszego Apollina:mad::evil_lol: Trzeba było napisać pomocnik .... koordynator .... lub coś w tym stylu :eviltong: