irenaka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wybaczcie dziewczyny:loveu:, że dopiero dzisiaj spieszę z gratulacjami i uściskami dla Was i dla nowej rodzinki, ale nie było mnie dwa dni na dogo. Taki dom to skarb. Jak czytam post Jagienki, że słychać w słuchawce rozrabianie;) a rodzinka przyjmuje to ze stoickim spokojem, to znaczy, że będzie dobrze. Ludzie się nie zrażają i mają ogromne pokłady serca, wrażliwości i miłości dla Apollo. I podpisuję się rękami i nogami pod postem Marysi. Niezwykły profesjonalizm przy adopcjach i rozwaga, to coś co u Was po prostu uwielbiam i kocham:loveu:. Jesteście dla mnie wzorcem!!!! Quote
Jagienka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Pani Irenko :oops: dziękujemy... Dzwoniłam do Apollinka... i tak... - Apollo już nie jest autystyczny, jak tylko się zorientuje, że jest człowiek w pomieszczeniu (słabo słyszy) to podchodzi, żeby go głaskać...; - Apollo się ładuje na kanapy!!!! :crazyeye: I nikt mu tego nie zabrania :loveu:; - z dziewczynami nie ma żadnych ścięć, natomiast dziewczyny między sobą a i owszem, są więc izolowane i Apollinek raz jest z jedną a raz z drugą; - szczeka... no ale taki już jego urok; - bardzo szybko chodzi, Panie mają ogromne tereny własne, ogrodzone i tam puszczają Apolla, który zasuwa, wącha, poznaje... - nie załatwia się w domu, ostatnio nawet musiał zostać na kilka godzi i NIC nie zrobił, Pani się spodziewała, że nasika i się załatawi, a tu NIC, wyszedł grzecznie (już trafia na schody i sam schodzi) i od razu się wysikał :) Pod koniec marca jedzie do Warszawy na konsultacje w sprawie oczu. Ech... czy ja śnię? Quote
AMIGA Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Śnijmy więc jak najczęściej i jak najdłużej w ten sposób Quote
_Aga_ Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Piękne wieści :multi: Strasznie się cieszę, że i Drwal i Apollo mają takie wspaniałe domki :loveu: Quote
marysia55 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 AMIGA napisał(a):Śnijmy więc jak najczęściej i jak najdłużej w ten sposób i jeszcze dodam AMIGA "nie budźcie mnie z tego snu" :-) Quote
AMIGA Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 marysia55 napisał(a):i jeszcze dodam AMIGA "nie budźcie mnie z tego snu" :-) Ototototo z ust mi to Waćpanna wyjęłaś Quote
Anetka83 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 jakie wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu: cieszę się że mogłam zawieźć szanownego Apollinka do JEGO domku :loveu::loveu::loveu: Do JEGO ludzi :loveu::loveu::loveu: Jagienka cudownie czytac takie wiesci :loveu::loveu::loveu: A domownicy Apolla... no cóż zrobili naprawdę dobre pierwsze wrażenie... i jak widac nie było to tylko pierwsze wrażenie :multi::multi::multi: cudownie, cudownie, cudownie :loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 I jeszcze jedna wspaniała osoba pomoże Apollowi, ponieważ już do końca życia Apollo musi dostawać lek (jedna tabletka w miesiącu, ale koszt tej jednej tabletki to 70 zł)... dostanie 6 takich tabletek, czyli na kolejne pół roku. Dziękujemy Pani Małgosiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 AMIGA napisał(a):Ototototo z ust mi to Waćpanna wyjęłaś AMIGA:loveu:, jak już to "Waćpani":evil_lol: niestety czas "waćpanny" już dawno minął :diabloti:. Chociaż z drugiej strony to właściwie dlaczego sie nie odmładzać. To takie nic nie kosztujące SPA.W mońcu te pierwsze cyfry w PESELU zawsze można jakoś ominąć :p:p Bardzo dziękuje "Waćpannie" za te miłe słowa:lol::lol: Jagienka, jak się skończą zapasy tabletek dla Apolla, zawsze można na wątku krzyknąć " Kto następny w sponsoringu" :razz: Quote
irenaka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A ja nieśmiało zaproponuję zmianę tytułu wątku;). Wiadomości rewelacja!!!!!:multi: Quote
agamika Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 minął tydzień :) z przyczyn niezależnych fotorelacja dopiero dzis , a dokładniej link do albumu w którym sa tylko zdjecia Apolla w domu , jest tez jego jedna "siostra"w kadrze .... http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/ApolloWDomu# w koncu .... Quote
Marinka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziewczyny z Krakowa, mam do Was serdeczna prośbę...w grudniu ktoś z Krakowa robił dla mojej podopiecznej wizytę przed adopcyjną. Szczeniaczek trafił do tego domu. Został adoptowany 19.12.2009 ma na imię Kajka, czy znaję wśród Was osobę, która zechce przeprowadzić wizytę po adopcyjną? - proszę - sytuacja jest dziwna, bo nie mogę się doprosić o przesłanie zdjęć. Ponieważ po ostatnich problemach z dogo nie moge otorzyć pw proszę pisać na adres mailowy: [email protected] Quote
Jagienka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Marinkaa']Dziewczyny z Krakowa, mam do Was serdeczna prośbę...w grudniu ktoś z Krakowa robił dla mojej podopiecznej wizytę przed adopcyjną. Szczeniaczek trafił do tego domu. Został adoptowany 19.12.2009 ma na imię Kajka, czy znaję wśród Was osobę, która zechce przeprowadzić wizytę po adopcyjną? - proszę - sytuacja jest dziwna, bo nie mogę się doprosić o przesłanie zdjęć. Ponieważ po ostatnich problemach z dogo nie moge otorzyć pw proszę pisać na adres mailowy: [email protected] Marinkaa napisz na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/32052-KrakA-w-wAE-tek-pom-plakat-rozlicz-dla-psA-w-i-kotA-w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str-1 może znajdzie się osoba robiąca wizytę. Quote
Marinka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Jagienka']Marinkaa napisz na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/32052-KrakA-w-wAE-tek-pom-plakat-rozlicz-dla-psA-w-i-kotA-w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str-1 może znajdzie się osoba robiąca wizytę. Dzięki wielkie za podpowiedź :loveu::lol::lol::lol: - już napisałam :lol: Quote
marysia55 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 oglądam fotorelacje Apolla z takim ciepełkiem w sercu. Jeszcze niedawno martwiłam się , że ma taki mały 'kocycek' pod dupinką, ale teraz widzę posłanko jak u cesarza jakiegoś. Quote
karusiap Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Bylysmy dzis na chwile u Apollo-Aliego...nie wiem czy sie cieszyc czy zglosic,ze nam psa podmieniono.... naprawde jestem w szoku... Panie mowily,ze martwia sie bo gorzej chodzi...my patrzymy i...nigdy nie widzialam Go w tak wspanialej kondycji.Apollo stoi pieknie wyprostowany na 4 lapach,wydaje sie wyzszy i taki dumny:loveu:Siersc blyszczaca, a najlepsze,ze sam podchodzi i tuli w rozkoszy uszka przy glaskanku... bajka,bajka... wczoraj scial sie z dziewczynami,bo szczekajac na oslep klapnal Kosie-bernenke. W srode jedzie do dr Garncarza. KINTUSZKU- dziekuje za uratowanie zycia Apollo!!!!! Quote
agamika Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 szok szok szok , ze az tak SZYBKO Apollo odmłodniał :) wszystkie zdj (w tym nowe) w albumie : http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/ApolloWDomu# o tu chyba widac jak postawa mu sie zmieniła :) Quote
Ank@ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 a jak sobie radzi z orientacją w domu i ogrodzie? Quote
karusiap Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 raz lepiej raz gorzej;) poczatkowo bylo kiepsko,ale Panie wszystko dostosowaly do Niego i elegancko sam znajduje droge,jak jedne drzwi zamkniete potrafi przejsc caly dom i wyjsc drugim wyjsciem na ogrod:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 karusiap napisał(a):raz lepiej raz gorzej;) poczatkowo bylo kiepsko,ale Panie wszystko dostosowaly do Niego i elegancko sam znajduje droge,jak jedne drzwi zamkniete potrafi przejsc caly dom i wyjsc drugim wyjsciem na ogrod:) Karolinko chyba podmienili wam psa Quote
Recommended Posts