Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On był taki biedny jak się znalazł po smierci pierwszej pani w hotelu :-( Duzo czasu upłynęło zanim się ociupinkę otworzył, znalazł wspaniały dom, no i znowu !! :-(

Posted

Jestem cioteczko...biedne psie,nawet nie chcę myśleć co czuje:-(jak pomóc,napiszcie gdzie przebywa,jak się czuje,czy jest pod opieką jakiejś znanej wolontariuszki ?

Posted

Gin przebywa w schronisku w Krakowie. Do niedawna był na kwarantannie, więc siedział sam, ale po kwarantannie zginie w tłumie innych psów.
W schronisku pracuje agamika - ona tam go wypatrzyła, a znala go jeszcze z czasów hotelu w Lednicy. To ona z nim najwięcej pracowała, żeby go nieco "otworzyc". Ale wiadomo, w schronisku jest teraz koło 500 psów, więc dla niego jednego agamika nie ma zbyt wiele czasu. Agamika najbardziej się boi o to, że w każdej chwili moze przyjść ktoś "z ulicy" i zabierze go - może trafić na podwórko wiejskie :-(

Posted

AMIGA, masz rację...Nie może trafić na wiejskie podwórko, bo to oznaczałoby łańcuch do końca życia....
Rita60, zadzwoń cioteczko do joli jeśli masz taką możliwość. Ja do niej wysłałam pw... Ona była dzisiaj na dogo o 12,55. Powinna odebrać moje pw...

Posted

Na szczęście krakowskie schronisko nie wydaje psów na łańcuch. Ale mimo wszystko Gin był psem domowym, więc gdyby miał mieszkać na podwórku, to by to biedak mocno pewnie przezył. Tym bardziej, że on w ostatnim domu mieszkał podobno z kotem, więc może stanowić łakomy kąsek dla ludzi co mają też koty.
Agamika proponuje, że jakby ktoś z ogłoszeń był zainteresowany Ginem, to żeby mu podać jej numer telefonu (881925622), to w schronisku ona postara się wyprowadzić Gina z boksu. Bo on bardzo szczeka jak sie koło jego boksu przechodzi.
Albo zagadać do niego, bo podobno wtedy przestaje tak szczekać.
Jeśli założycielka watku nie zmieni tytułu, to zawsze można uderzyc do moderatorów z prośbą o zmianę tytułu

Posted

Liduś, po co mnie ściągasz na takie wątki.....znowu spać nie będę :placz:
A może jakiś hotelik dobry, domowy......bo ten biedak nie odnajdzie się w schroniskowym boksie.....:placz:

Posted

[quote name='EVA2406']A może jakiś hotelik dobry, domowy......bo ten biedak nie odnajdzie się w schroniskowym boksie.....:placz:[/QUOTE]
Haa, byłoby super, tylko skąd wziąć na to srodki

Posted

Jestem już, przepraszam, że późno ale ostatnio rzadko tu zaglądam. Co do Gina, paradoksalnie ale nieco ponad tydzień temu byłyśmy w schronisku w Krakowie odbierając naszą amstaffkę Zibi, która została porzucona właśnie w Krakowie. Gdybyśmy wtedy o nim wiedziały, wróciłby z nami do Łodzi. Oczywiście przejmiemy go, ale nie mamy możliwości by po raz kolejny jechać tak daleko. Czy możecie w tym jakoś pomóc?

Posted

[quote name='EVA2406']Liduś, po co mnie ściągasz na takie wątki.....znowu spać nie będę :placz:
A może jakiś hotelik dobry, domowy......bo ten biedak nie odnajdzie się w schroniskowym boksie.....:placz:
Ewciu, ja niespecjalnie :shake: Tak przypadkiem weszłam na wątek krakowski i akurat trafiłam na Gina :placz:

[quote name='jola od jadzi']Jestem już, przepraszam, że późno ale ostatnio rzadko tu zaglądam. Co do Gina, paradoksalnie ale nieco ponad tydzień temu byłyśmy w schronisku w Krakowie odbierając naszą amstaffkę Zibi, która została porzucona właśnie w Krakowie. Gdybyśmy wtedy o nim wiedziały, wróciłby z nami do Łodzi. Oczywiście przejmiemy go, ale nie mamy możliwości by po raz kolejny jechać tak daleko. Czy możecie w tym jakoś pomóc?
jola od jadzi czy to znaczy, że Gin nie będzie siedział za kratami schroniska? Nie czytałam całego wątku więc nie znam szczegółów z przeszłości psiaka.

Posted

[quote name='AMIGA']Tylko mam pytanie - gdzie by trafił? Bo poprzednio nie było dla niego miejsca tylko przecież z Tonikiem siedział w hotelu w Lednicy :-([/QUOTE]
AMIGA, trafi do hotelu, nie mamy innej opcji, wszystkie DT są zajęte, tyle, że tak, jak napisałam wcześniej, teraz nie mamy możliwości przyjechania po niego.

• 11 months later...
  • 2 years later...