Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj w hotelu. Boks Ginusia pustyyyyyyyyyyyy, strasznie dziwne uczucie, ale radość i szczęscie wieeeelkie. Trzymam nadal mocno kciuki, żeby wszystko poszło jak najlepiej. Z tego co weszka pisze, to pani jest TA:loveu: - świadoma, wrażliwa i wielkei dzięki jej za "naszego Gina"

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka']. Poza tym GIN nie reaguje na imię więc też najpierw musi się nauczyć. Tytuł... hmm ja to zawsze jestem jeszcze cała w nerwach na początku więc może poczekajmy żeby nie zapeszać...

Pomysł z ogrodem super :cool3: , i przekaz Pani, ze na imię nie reaguje co prawda , ale jak ją już pozna, to na "choć tu "będzie reagował ładnie nawet bez imienia:razz: ,(oczywiście na tym zamkniętym ogrodzie ;) ) , on zna takie sztuczki jak siad, choć tu czy daj buziaka ;)

W ogóle to mądrala :p

a tak w ogóle to :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

W KONCU! :loveu:

Posted

Wczoraj nie miałam już głowy żeby dzwonić bo walczę o moją Bunię :( Postaram się dzisiaj ale wizytę chyba będę musiała przełożyć dopóki stan Buni się nie wyjaśni.

Posted

[quote name='weszka']Wczoraj nie miałam już głowy żeby dzwonić bo walczę o moją Bunię :( Postaram się dzisiaj ale wizytę chyba będę musiała przełożyć dopóki stan Buni się nie wyjaśni.

Zajmij się spokojnie Bunią :-( (trzymam kciuki )

tu akurat nie ma potrzeby pilnej wizyty :shake:

Posted

weszka napisał(a):
Wczoraj nie miałam już głowy żeby dzwonić bo walczę o moją Bunię :( Postaram się dzisiaj ale wizytę chyba będę musiała przełożyć dopóki stan Buni się nie wyjaśni.

weszko trzymam kciuku za Bunie:roll:

Posted

Można zmieniać tytuł :)
Rozmawiałam z panią GINA i jest cała w zachwytach :multi: Gin jest grzeczny, mądry, piękny i naj naj naj :loveu: Królewna kocica nim rządzi, a on się daje ale z jednej miski jedzą. Poza tym chłopak chodzi na mnóstwo spacerów, jeździ tramwajem :cool3: i wzbudza zachwyt. Jest wyczesany i wstępnie wykąpany, a grubsza kąpiel w najbliższym czasie (nie chciała go pani zbytnio stresować).

• 4 years later...
Posted

Nie wiem czy jeszcze ktoś odnajdzie mój post ale mam niestety złe wieści. Gin nie ma szczęścia w swoim psim życiu i po 4 latach znów szuka domu :shake: Jego ukochana pani zmarła, a rodzina oczywiście nie informując nikogo oddała psa do schroniska :angryy::roll:. Dobrze że niezawodna agamika czuwa i rozpoznała Gina.

http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/44376-GIN.html
http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/krakow/gin-6-letni-piesek-poszukuje-domu-461506851

Niestety ja teraz nie jestem w stanie zapewnić Ginowi hotelu :shake: Jedyne co mogę to zrobić mu ogłoszenia żeby chociaż jakoś go wypromować i pokazać. Żal mi psiaka bardzo :-(

Posted

Weszko, jaki ten Gin jest pechowy:-(.Znowu stracił dom a rodzinka właścicielki to....:angryy:. Mam nadzieję,że nie odejdzie w schronisku samotny, zapomniany...Będę tu zaglądać i pomogę finansowo, bo w domu sześć zwierzaków...