AMIGA Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Byłam dzisiaj w hotelu. Boks Ginusia pustyyyyyyyyyyyy, strasznie dziwne uczucie, ale radość i szczęscie wieeeelkie. Trzymam nadal mocno kciuki, żeby wszystko poszło jak najlepiej. Z tego co weszka pisze, to pani jest TA:loveu: - świadoma, wrażliwa i wielkei dzięki jej za "naszego Gina" Quote
liryka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :Cool!::Cool!::Cool!:gryzon kochany ogoniasty w domku :loveu::loveu:!!! bardzo przyjemnie bedzie za nim tesknic :) kto teraz bedzie caluski dawal??? Quote
nata od jadzi Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ginuś w domu - piękny widok :) krakowskie cioteczki - to co zrobiłyście z tym psem podchodzi pod jakiegoś dogomaniackiego nobla :D Quote
madziamn Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ale świetne wieści:loveu::multi::loveu::multi: Quote
agamika Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='weszka']. Poza tym GIN nie reaguje na imię więc też najpierw musi się nauczyć. Tytuł... hmm ja to zawsze jestem jeszcze cała w nerwach na początku więc może poczekajmy żeby nie zapeszać... Pomysł z ogrodem super :cool3: , i przekaz Pani, ze na imię nie reaguje co prawda , ale jak ją już pozna, to na "choć tu "będzie reagował ładnie nawet bez imienia:razz: ,(oczywiście na tym zamkniętym ogrodzie ;) ) , on zna takie sztuczki jak siad, choć tu czy daj buziaka ;) W ogóle to mądrala :p a tak w ogóle to :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: W KONCU! :loveu: Quote
weszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tak na chodź ładnie reaguje. Dzisiaj będę wieczorkiem do Ginusia dzwonić, a w środę pojadę z wizytą :) Quote
jola od jadzi Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Czekamy na relacje z wizyty z niecierpliwością! Gin w swoim własnym domku... Quote
weszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Wczoraj nie miałam już głowy żeby dzwonić bo walczę o moją Bunię :( Postaram się dzisiaj ale wizytę chyba będę musiała przełożyć dopóki stan Buni się nie wyjaśni. Quote
agamika Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='weszka']Wczoraj nie miałam już głowy żeby dzwonić bo walczę o moją Bunię :( Postaram się dzisiaj ale wizytę chyba będę musiała przełożyć dopóki stan Buni się nie wyjaśni. Zajmij się spokojnie Bunią :-( (trzymam kciuki ) tu akurat nie ma potrzeby pilnej wizyty :shake: Quote
rita60 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 weszka napisał(a):Wczoraj nie miałam już głowy żeby dzwonić bo walczę o moją Bunię :( Postaram się dzisiaj ale wizytę chyba będę musiała przełożyć dopóki stan Buni się nie wyjaśni. weszko trzymam kciuku za Bunie:roll: Quote
malawaszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ojejciu ale sięcieszę, że Ginuś ma domek!!! :multi::loveu::loveu::loveu: Weszko a za baBunię nieustannie trzymam :kciuki: !!! Quote
weszka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Można zmieniać tytuł :) Rozmawiałam z panią GINA i jest cała w zachwytach :multi: Gin jest grzeczny, mądry, piękny i naj naj naj :loveu: Królewna kocica nim rządzi, a on się daje ale z jednej miski jedzą. Poza tym chłopak chodzi na mnóstwo spacerów, jeździ tramwajem :cool3: i wzbudza zachwyt. Jest wyczesany i wstępnie wykąpany, a grubsza kąpiel w najbliższym czasie (nie chciała go pani zbytnio stresować). Quote
AMIGA Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ale wspaniałe wieści! :multi::multi::loveu: Quote
agamika Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :loveu:lubię sierpień :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
rita60 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Zycze ci piesku samych psiejsko-czarodziejskich dni:multi: Quote
jola od jadzi Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Tak się cieszę...Dziewczyny dziękuję jeszcze raz... Łódź pozdrawia Kraków! Quote
weszka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Wszyscy się cieszymy :) Kraków pozdrawia Łódź :) PS. Przy okazji widziałam kogoś takiego w schronisku http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2193 :( - sznaucerek mini - jak się skończy kwarantanna i właściciel nie znajdzie to mam plan go zabrać łomatko grzywaczka w schronisku jest!!! :( Quote
jola od jadzi Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 tak, same piękności, i beagle też... Quote
weszka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 I foksik :( nie mówiąc o wszystkich kundelkach... Quote
nata od jadzi Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 weszko, dostałam fakturkę, jak tylko będę się widziała z Kają to jej przekażę. Quote
madziamn Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118658 BŁAGAMY O POMOC SUNIA MA CZAS DO JUTRA. przepraszam za offa ale jestem zrozpaczona. psinka kochana jest a w schronie nie przetrwa. Quote
weszka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Nie wiem czy jeszcze ktoś odnajdzie mój post ale mam niestety złe wieści. Gin nie ma szczęścia w swoim psim życiu i po 4 latach znów szuka domu :shake: Jego ukochana pani zmarła, a rodzina oczywiście nie informując nikogo oddała psa do schroniska :angryy::roll:. Dobrze że niezawodna agamika czuwa i rozpoznała Gina. http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/44376-GIN.html http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/krakow/gin-6-letni-piesek-poszukuje-domu-461506851 Niestety ja teraz nie jestem w stanie zapewnić Ginowi hotelu :shake: Jedyne co mogę to zrobić mu ogłoszenia żeby chociaż jakoś go wypromować i pokazać. Żal mi psiaka bardzo :-( Quote
zachary Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Weszko, jaki ten Gin jest pechowy:-(.Znowu stracił dom a rodzinka właścicielki to....:angryy:. Mam nadzieję,że nie odejdzie w schronisku samotny, zapomniany...Będę tu zaglądać i pomogę finansowo, bo w domu sześć zwierzaków... Quote
AMIGA Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Biedny Gin - tyle juz przeszedł w swoim psim życiu :-( Quote
Recommended Posts